En liten extra tävling. Nyårsafton 22:00


Sitter här och tycker lite synd om mej själv. Sjuk och eländig och det på självaste nyårsafton. Känns ju bara så jävla trist.
Kom ändå att tänka på hur mycket jag har att vara tacksam för. Det har säkert ni därute oxå.
Skriv och berätta vad ni är mest tacksam för under året som gått. Jag kommer att lotta ut en nyårspresent. Vinsten är en överraskning. Men jag lovar att den är bra.Avslutas den 15/1 2009. Ska i varje fall försöka hålla mej vaken till tolvslaget och titta på lite fyrverkerier.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Gott Slut och Gott Nytt År


Ett riktigt Gott Slut och ett Gott Nytt År önskar jag er alla. Hoppas ni får en underbar kväll. Själv ligger jag sjuk och känner mej lite halvdeppad just nu. Hade ju planerat så myckket till denna speciella kväll. Jag får ta igen det när jag blir frisk
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om Fotvårdsprodukterna. Kan vara skönt att ha efter allt springande som alla dessa helger för med sej. Klicka bara på länken här så kommer ni derekt till tävlingen, http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
Kram till er alla därute och tack för ett härligt bloggår . Birgitta

Dags för en ny tävling.



Var med och tävla om de här härliga fotvårdsprodukterna. Gå in på min tävlingsblogg och läs vidare.
http://attisblogg.blogg.se/tavlingar     Lycka till och ha det bra. Mazzor med kramizzzzzzzzzzzzzar till er alla










Skriv gärna en kommentar om va ni tycker om bloggen.

Happy New Year

Ett Gott Nytt År önskar jag er alla med denna Abbalåt .

Tävlingen avslutad, var det du som vann??


Gomorron alla. Har lottat fram en vinnare nu i tävlingen om Dove hudvårdsprodukter. Tack alla ni som var med och tävlade. Var det du som vann????? Klicka på den na länk och läs vidare.  http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
Det har vart jätteskoj att läsa alla kommentarer som kommit in. Ha nu ett Gott slut och ett Gott Nytt År.

Dessert till nyårsmiddagen. Den är fantastikst god



Mandarin- och chokladcheesecake
För 12 personer.
 
Denna cheesecake passar perfekt när du har buffé. Den är fylld av saftiga mandarinbitar och är väldigt uppfriskande efter en måltid. Till ett riktigt speciellt tillfälle kan du använda mandarinklyftor inlagda i sockerlag, eller i likör om du kan få tag på det.

Ingredienser
Botten
100 g smör
225 g mörka chokladkex, krossade

Fyllning
8 mandariner
3 matskedar gelatinpulver
450 g mascarpone eller färskost
4 ägg, skilj på äggulor och vitor
2 dl strösocker
3 dl creme fraiche eller gräddfil
3 matskedar Cointreau eller Grand Marnier

Gör så här
1 kakform med löstagbar botten, 25 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper

Smält smöret i en liten kastrull över svag värme, och rör sedan ner kaksmulorna. Tryck ut i ett jämnt lager i kakformens botten, och kyl i 30 minuter.

Finriv skalet från 2 mandariner och ställ åt sidan. Pressa 4 mandariner, och häll saften i en liten kastrull. Strö över gelatinet och låt svälla i 10 minuter. Filea resten av mandarinerna, och skär i små bitar.

Rör mascarponen mjuk i en stor skål med en träsked eller elvisp. Vispa sedan ner äggulorna, 1 1/4 dl socker, creme fraiche och likör. Värm försiktigt gelatinet tills det har smält, och rör ner i blandningen. Vänd ner mandarinskalen och den hackade frukten.

Vispa äggvitorna till hårt skum i en absolut ren bunke. Vispa ner resten av sockret, lite i taget. Vänd ner i smeten och häll upp i kakformen. Jämna till ytan och kyl i 3-4 timmar, tills den har stelnat.

Ta försiktigt ut cheesecaken ur formen och lägg upp den på ett plant fat. Dekorera med spritsad grädde, spritsade chokladdekorationer och choklad-doppade mandarinklyftor.

Du kan också spritsa ett oregelbundet sicksackmönster på ovansidan av kakan med lite smält, mörk choklad.

Prova denna , den är så jäkla god. Lycka till.

Kan det bli bättre än så här


Kan det bli bättre än så här

 
Min absoluta favorit bland julsångerna. Lyssna och njut.

Intensiv men härlig helg

 

Kanske inte så bra att sitta och skriva den här tiden, men är man pigg så är man. Det har vart en intensiv men härlig helg. I fredags så var vi hos mor och far . Åt och drack och had jävligt skoj. Spelade Uno och fia och naturligtvis vann
Gubben varenda gång. Kom hem vid halv två. Tack för en trevlig kväll. Lördag så blev det mellandagsrean. Jag min kompis Lamour och min dotter Lena drog iväg till stan. Hittade ett par skitsnygga byxor som jag bara var tvungen att köpa. Det blev lite annat smått och gott oxå. Bilder kommer sen. På kvällen tyckte gubbas att vi skulle gå ut och käka.
Det blev både mat och dryckjom. Hade väldigt skoj . Gick hem från krogen strax före två. Somnade vid fyra och vaknade halv åtta. Förbannat att man inte kan sova lite längre. Dagen avrundades med att jobba då. Inte alltför nice . Var jävulskt mycket folk på jobbet ikväll , så jag kände verkligen att jag levde. Nu är det väl bara sängen kvar då. Natti, natti och kramizzzzzzzzzz

Problem med bloggen på blogg.se?


Hej alla bloggare. Måste få fråga om det bara är jag som har problem med bloggen. I morse när jag gick in var allt huller om buller. Blir så jävla less. Tycker det händer lite för ofta. Skriv gärna en kommentar och berätta om ni upplever samma sak. Ska ge mej iväg nu på mellandagsrean. Jag blev ju lycklig innehavare av diverse presentkort på julafton. Får väl se då när jag kommer hem

2 dagar kvar att tävla



Ni glömmer väl inte att vara med och tävla. Än finns det tid. Sista dagen är i morgon. Klicka på bilden här nere så kommer ni deirekt till tävlingen.


Lycka till och ha en fortsatt bra julhelg. Kramizzzzzzzzzzzzzzzzar till er alla.

Julaftonen blev mysig som bara den.

God fordsättning på er alla. Julaftonen blev helt underbar. Vi började med att hälsa på mina gamla morföräldrar tillsammans med mor och far, brorsan och hans familj. Chrille hade gitarren med sej så det blev att sjunga en massa julsånger . Det är ju bara så jäkla skoj. Sen blev det middag här hemma med Barn och barnbarn. Efter matten väntades set ju förväntansfullt på tomten. Vi måste ha bart jäkligt snäll för alla fick klappar . Ida hjälpte tomten med paketen. Det stod Ida på väldigt många *fniss*. Sen blev det naturligtvis mer att stoppa i sej. Fika, godis och allt som går att stoppa in i truten.
Kände mej fortfarande mätt när jag vaknade i morse. Idag har det bara vart en härlig slappardag. Kan verkligen behövas efter gårdagen. Tog en prommis med gubben. Måste ju röra på fläsket lite .Ha en fortsatt trevlig jul. Kramizzzzzzzzzzzzar.


Ni hinner fortfarande vara med och tävla.



Ni glömmer väl inte att vara med och tävla? Passa på nu det är bara tre dar kva. Klicka här så kommer du direkt till tävlingen.   http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
En riktigt God Jul önskar jag er alla . Sköt om er och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla där ute.

Sista rycket .


Morrn, morrn. Bara en dag kvar nu. Sista dagarna har varit full fart. I lödags kom Ida och hjälpte oss klä granen. Den blev så vacker så. Tack Ida. Sista julklapparna inhandlades. Söndan hälsade jag på småprinsarna Jonthan och Victor. Deom är så mysiga. Nu har dom vat i Sverige snart tre månader och börjat lära sej svenska riktigt bra. Första snön för dom var ett äventyr. Dom var ju bara två sist dom såg snö , så det kommer dom inte ihåg. Det är mycket som är nytt för dom nu när dom bott i Turkiet i fyra år. Måndag jobbade jag tills klockan sju på kvällen. Idag blir det till att göra Janssons, köttbullar och skinkan då. Måste iväg och köpa ny köttfärs. Tog fram den ur frysen i går och glömde den framme när jag gick isäng. Jävla skit. Aja det ordnar sej nog. Blir nog inte mer skrivande här före jul . Så ha nu en riktigt God Jul och ta hande om er. Kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Oxen mitt stjärntecken.

Hittade så fina bilder på alla stjärntecken. Det här är lite olika oxar. Kolla in den här länken. Finns mycket skoj där.
http://www.nillamaja.se/studies.html

                                        

             

Visst är dom fina. Ha det bäst och sköt om er. Kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar.

Inte många dar kvar nu.



Hej världen. Nu är det inte många dar kvar till julafton. Sitter här med ett sprängande huvud och bihålor som är fyllda med vet inte vad. Har  iallafall fått in granen. Benny har satt på julgransbelysningen så nu ska jag klä den. ( Hoppas du får trevligt på julfesten gubben.) Han har åkt iväg med jobbet på hemligt äventyr. Julklapparna är inslagna och julebocken står och väntar på att få inta sin plats vid granen. Mamma har broderat så vacker julgransmatta till oss.
Det är en fröjd varje jul att få ta fram den. Snart kommer min lilla sessa Ida och ska hjälpa mej klä granen, det blir skoj.
Sedan ikväll ska jag åka iväg till Jonathan och Victor (mina tvillingbarnbarn) och lämna deras julklappar. Ska bli skoj att få krama dom en stund. Det här vart en massa babblande , men håll till godo. Nu ska jag ta mitt snoriga huvud under armen och slänga mej på soffan en stund. Ha det bäst och kramizzzzzzzzzar i massor till er alla.

Störtförkyld men ändå glad,


Vaknade i morse störtförkyld. Satan så less jag är . Verkar ju aldrig gå över nån gång utan komnerständigt tillbaka. Hade
ju bstämt mej för att baka mina smarriga saffransknyten idag , så det har jag gjort. Det luktar så jäkla gott här nu. Ska slänga på en panna på spisen och koka knäck oxå. Får se hur många tänder som far den här julen. Brukar ju alltid vara nån som lyckas tugga sönder nån tand. Måste ila iväg till affären nu och handla lit. Klockan två kommer mitt barnbarn Ida och ska vara här med oss ikväll. Får väl lov att köpa nåt pyssligt till henne. Jag längtar , det är så mysigt när hon kommer lilla pussgrodan. Ha en bra dag och var försiktiga om ni går ut. Det är ju svinhalt. Kramizzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Världens godaste julbullar.




Tänk så söt man kan vara . Synd att inte vädret är lika sött. Det stormar och regnar . 4 grader varmt . Har i alla fall vart och gjort bort julklappsinköpen ikväll så nu ligger börsen och skriker. Har ju sex små barnbarn och två bonusbarnbarn. det drar ihop. I morrn ska jag baka världens godaste julbullar . Dom måste ni bara prova. Lägger in receptet här.

Saffransknyten
För 50 personer.

 Albumbild
Ingredienser
50 g jäst
100 g smör
5 dl mjölk
250 g kesella lätt
2 påsar saffran, ca 1 g
1 1/2 dl strösocker
1/2 tsk salt
Ca 17 dl vetemjöl

Fyllning:
50 g rumsvarmt smör
200 g vit choklad
1 uppvispat ägg
1 dl pinjenötter

Gör så här
Smula jästen i en degbunke.
Smält smöret. Tillsätt mjölken och värm till fingervärme, ca 37°. Häll degspadet över jästen.
Rör om så att den löser sig. Tillsätt Kesella, saffran, socker, salt och mjöl.
Arbeta degen tills den blir blank och smidig. Låt jäsa övertäckt ca 30 min.

Dela degen i två delar och kavla ut till stora plattor, 1/2 – 1 cm tjock. Bred smöret över degen. Grovriv chokladen och strö över. Rulla ihop och skär i skivor.

Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa 20 – 30 min.

Sätt ugnen på 225°.
Pensla med uppvispat ägg och strö över nötterna.
Grädda i mitten av ugnen 5 – 7 min. Låt svalna på galler. Sikta ev över lite florsocker.
Ha det bäst och massor med kramizzzzzzzzzzzzzzzzar til er alla.

Efterlysning. Ett stycke julstämning. Belöning utlovas.


Trots julstök och julbak hittar jag inte julstämningen. Nån som kan hjälpa mej att hitta den? Gjorde en mjukpepparkaka i långpannan i går.Hela huset doftade pepparkaka. Julapelsinerna med nejlikor är upphängda och doftar så otroligt gott.
likaså pepparkakshuset. Ändå så är julstämningen på vift. Jag vill hitta den nu. Det ösregnar ute och är plusgrader. Snart är all snö borta. Depp, depp. Snälla hjälp mej nu att hitta den. Jag lovar dej en belöning som kan hjälpa mej att hitta den.
Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar  i mazzor till er alla .

Julklappsrim




                                                                                     

ANTI-RYNK-CREME
Det här kanske känns lite taskigt att ge,
men hoppas några förändringar kan ske!

BRÖDROST
Fast den mycket pengar kostar,
står den bara där och rostar.

PLÅNBOK
Denna bok har inga mord,
ingen kärlek och inga ord.

RAKVATTEN/PARFYM/AFTER SHAVE
Ibland så tycker jag du luktar unken,
egentligen borde jag köpt hela dunken.

HUND
Med denna kan du springa och ha kul,
det är något som du har önskat dig varje jul.

BH
En diskret och tyst,
kavaljer till din byst...

DIGITALKAMERA
Lycka är att ge,
var det någon som sa.
Men med denna ska du få andra att le
medan du bara tar och tar.

GPS NAVIGATOR
Om du irrar fram på stadens gator,
kan du få hjälp av denna dator.

HANDSFREE
Jag hörde ett larm från dom som är kloka,
att snackar man för länge börjar hjärnan koka.
Så vill du hålla dig kry och frisk,
tala i denna utan risk.

HANDVÄSKA
Näsduk, spegel och en penna,
allt ska stoppas uti denna.
Pengar, nycklar, allting trängs,
akta så den inte sprängs!

HÅRTÅNG/PLATTÅNG/LOCKTÅNG
Med denna underbart fina manick,
du på morgonen blir färdig i ett kick.
När du sedan dig i spegeln ser,
så förstår du varför alla ler.
En helt ny och läcker ung kvinna,
står här klar på mindre än en timma.

JOGGINGSKOR/SKIDOR
Pappa, det blir full fart i spåren,
vem kan tro att du börjar komma upp i åren!

TV
En låda full av trolleri,
med både text och bilder i,
som åt din snäva existens,
ger vidd och rymd mot en licens!

SMINK
Till en riktig partypingla,
som på fester ska mingla.
På ögonlock och läppen du målar,
och hela du sen strålar.
Med detta paket du glimt i ögat får,
när du ikväll på festen går.
Detta får dina ögon att glittra farligt.
Var snäll mot pojkarna, ta det varligt.

RADIOSTYRD BIL
Det går undan över golvet,
den är snabb som en pil,
men du slipper ju att tanka,
denna radiostyrda...(bil)

Detta var några av julklappsrimmen från  http://www.ordsprak.se.
Gå in och få fler tips till dina julklappar! Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla :

Så var det tredje advent då.


Så var det tredja advent då. Dagarna rusar fram. Igår bakade jag hela dagen. Nu återstår knäckkokning och bullbak.
Så julkappsinköpen naturligtvis. Klä julgranen ska vi oxå göra. Måste på nåt sätt försöka få tiden att räcka till. Skulle vart fler dar i veckan. Ha en jättebra dag och kramizzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Äntligen fick vi snööööööööööö.


Vad mysigt det var att vakna i morse. Det har snöat så det är alldeles vitt ute. Kanske julstämningen behagar infinna sej.
Har påtat på och gjort julgrupper som jag gett bort. En har jag kvar själv. Har satt en hyacint i  så nu nyser jag dagarna i ända,


Var ju till mina morföräldrar i går. Dom är ju bara så mysiga. Dom fick en julgrupp utan hyacint. Dom blev så glada.
Dom är 87 0ch 93 år. Håller på att vara skröpliga båda två, men alltid humöret på topp.


Gulligt eller hur. Dom har varit gifta i 68 år och var tillsammans två år innan dom gifte sej. Det är ju bara så underbart.
Denna julgrupp fick dom. De vart så glada så det går inte att beskriva. Tänk om alla vore så tacksamma för så lite.


ska kasta mej i duschen nu och sen försöka få nåt gjort här idag innan jag börjar jobba. Börjar inte förrän klockan fyra så det är ju några timmar kvar. Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Dessa jävla husmödrar.........



Morrn, morrn. Äntligen har jag sovit ordentligt. Det känns som en evigehet sen. Gubbas kom ju hem från Stockholm igår
kväll. Kanske var det därför . Känns så jäkla skönt att vara ledig idag. Ska passa på att häklsa på morföräldrarna. Dom är ju så mysiga. Satt och surfade runt i går kväll. Kom in på en blogg där en tjej 23år beklagade sej . "Jag blir så förbannad på alla dessa jävla husmödrar som sitter och bloggar, har ni inget liv" Vadå har ni inget liv?  Att blogga är väl till för alla , oavsett ålder.  eller har jag fel?  Aja, hoppas ni får en bra dag. Det tänker jag ha . Ni måste ju bara kolla in denna synvilla.

Kolla bilden nedan!
Fokusera en stund och du kommer att se en giraff!! Det funkar faktiskt!
 
Då ni ändå tittar in så skriv gärna en kommentar, det skulle vara skoj. OBS glöm inte vara med och tävla . Klicka här.
http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Dagen blev bra trots nattvakan..........

Dagen blev bra trots stt jag vart uppe till halv tre i morse. Jobbade igår kväll . Kom hen halv åtta. Började med att göra färdigt peparkashuset. Måste ju vara klart när barnbarnen kommer, annars undrar dom väl vad mormor sysslat med.
Efter det satte jag igång med smörgåstårtan till annas 20-årskals som vi skulle ha idag. Klev upp sju i morse, dammsugade och torkade golven. Suck, sen iväg till jobbet. Kom hem kvart i  två och gjorde en tårta . Sen har det varit full hugnning ända tills för ett tag sen. Det har varit jätteskoj. Naturligtvis måste det bli jäkligt kallt ute nu då. Gubben är i Stockholm på kurs så då måste jag elda så vi inte fryser ihjäl i natt. (saknar dej vännen) . Nej nu är det dags att springa ner i källaren och kasta på några pinnar. Helst skulle jag vilja kasta mej i säng, men det får vänta. Ska bli skönt att sova  även om det är tomt i sängen. Natti, natti och massor med karmizzzzar till er alla. PS. Ni glömmer väl inte var med och tävla.
http://attisblogg.blogg.se/tavlingar




Hur får man tiden att räcka till ?


Jag håller på att bli totalt vansinnig. Har helt tappat sömnen. Kom just hem fån jobbet efetr en snabbis till affären. Anna fyller 20 i morrn och vi ska ha hennes kalas här. Jag ska göra en smögåstårta åt henne. Måste städa lite och börjar dessutom jobba klockan 4 igen. Vet i fan hur jag ska få tiden att räcka till. Dessutom åkte gubben till Stockholm i morse.
Kurs i dagarna tre. Så det är väl bara att kavla upp ärmarna och försöka göra det bästa av situationen, men ska jag vara ärlig så skulle jag helst krypa ner under täcket nu. Skita i jobbet och alla måsten som snurrar runt i skallen just nu.
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla? Klicka på den här länken http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
eller på bilden härovangör Var Med Och Tävla. Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Ny tävling på G............



Nu har jag en ny tävling på G . Klicka på denna länk för att läsa vidare. http://attisblogg.blogg.se/tavlingar
Var med du oxå, alltid lika roligt att vara med och tävla. Kram fårn mej till dej.

Pepparkaksbak................



Vaknade tidigt i går morse. Skulle ha lillsessan Ida här. Det är ju så himla mysigt. Vi var hos mina morföräldrar och julstädade på förmiddan. Sen bar det iväg hem , fixade lunch oxå fram med pepparkaksdegen. Det är ju nåt speciellt med dessa pepparkakor. Gjorde även klart för det årliga pepparkakshuset. Jobbigaste är att rita mallen . Ska fösöka
sätta ihop det idag. Bild kommer senare. Nu har jag just vart ut en sväng. Härligt väder ute, saknas bara lite sol.
Måste ner i källaren och hänga tvätt , det känns mindre intressant. Tänk om det fanns engångskläder. Vilken lycka hahaha. Bara klä av sej och lägga kläderna man haft i komposten. Det ni. Nej bäst att fortsätta nu då.
Ha det bäst och massor med kramizzzzzzzzzzzar till er alla.

Morgonsex

Hon stod i köket och förberedde ägg -kok
Han kommer in och hon vänder sig om och säger
- Älska med mig!
Han skiner upp och tänker detta är min lyckodag!
Rädd att hon ska ångra sig sveper han ner henne rakt där på stället rätt på köksbordet och ger järnet.
När akten är över reser hon sig upp och säger
-Tack och fortsätter att stöka i köket.
Mer än konfys säger han
- Vad i allsin dar var detta om???
Hon svarar
- Äggklockan är trasig och du vill ju alltid ha dina ägg löskokta.

Tycker den är så rar . Var bara tvungen att lägga in den.
Ha det gott.

Första lussebullen för i år.

I går kväll fick jag besök av min lilla prinsessa Ida och mamma Jenny. Åt årets första lussebulle. Jäkligt gott var det.
Blev inte mycket sömn inatt. Vaknade med en jävulsk huvudvärk. Men men, bara att stiga upp och se glad ut. Nu lyser solen så det känns lite bättre. Måste försöka få nåt gjort här innan jag börjar jobba, men allt känns så jävla meningslöst just nu. Hoppa det känns bättre i morrn. Då kommer Ida och vi ska baka pepparkakor och pepparkashus. Köpte pepparkaksdeg i går. Lite lat måste man ju få vara , eller ? ska återgå till mitt städande nu.
Ha det bäst och kramizzzzzzzzzar i massor till er alla.

Ledsen och förbannad.



Vaknade i morse och var på sett strålande humör. Det blev då inte långvarigt. Det var inte så roligt telefonsamtal jag fick.
Tror banne mej att jag ska bli så jävla egoistisk som man bara kan bli. Skita i alla andra och bara tänka på mej själv.
Glöm julen , jag tänker inte fira den. Men nu vet jag till nästa gång hur man ska göra. Säger bara så här VARFÖR gör du
som du gör. Please  ställ inga frågor. Måste bara få skriva av mej lite i gråtande stund. Ni får i alla fall ha en bra dag.

Boktävlingen är avslutad . Den som vann är.............

Ny tävling

Hej alla. Har nu lottat fram en vinnare. Tack alla ni som varit med. Gå in på min tävlingsblogg för att se om det var du som vann     http://attisblogg.blogg.se/tavlingar            I övrigt är det skit idag. Plusgrader ute. Slaskigt och jävligt.
Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Nu blev det vinter igen.


Äntligen kommer det snö. Det är ju så jäkla halt ute . Bara is överallt, men nu kanske man törs gå ut. Förra veckan vann jag ju en massa visningar hos BANNERUTBYTE    http://www.bannerutbyte.se?r=58086 
Igår fick jag detta mail från BLOGGSURFA. Hej attigrib Du har vunnit 7 dagar att synas på vipblogger. Det är andra gången jag vinner där nu. http://www.bloggsurfa.se/index.php?action=signup&ref=attigrib
Gå me du oxå om du vill visa din blogg för andra. Kostar inget och det är bra för att visa sin blogg på webben.
Nu ska jag ringa Anneliiii, vår dotter. Hon fyller 33 år idag. Grattis gumman och hipp, hipp hurra.
Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzar i massor till er alla .

Bakis och första advent.


Så kom då första advent med buller och bång. Vaknade tidigt och var bakis så nånting. Till saken hör att jag brukar inte
bli det. K-G och Veronica kom hit på lördagskvällen. Vi fick för oss att vi skulle ner på Kajutan. Cover-Kings spelade så
det var ett jäkla drag där. Trevligt hade vi i varje fall. Mindre trevligt då att vakna med världens huvudvärk . Till råga på allt skulle vi ju iväg på kalas. Vår dotter Jenny fyllde 27 år . Efter kalaset var det dags för mej att bege mej till jobbet. Kändes inte allt för uppmuntrande. Men som man säger "Är huvudet dumt får kroppen lida" . Då jag skulle hem från jobbet på kvällen gick det knappt att ta sej fram. Spöregnade precis hela dagen så det var snorhalkigt ute. Bara is överallt. Kom
mej ivarje fall hem helskinnad. Duschade och slängde mej på soffan framför tv :n för att dö ett tag. Det var betydligt roligare att vakna idag. Fortfarande plusgrader och regn. Fasen så mycket bättre om snön fick ligga kvar och några minusgrader. Ha det bäst och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.