Jag ser en sol på vår himmel.

Gomorron denna underbara onsdag. Underbar för att solen lyser. Mindre underbart är att jag håller på att hosta bort mej själv. Det blåser som saen och är bara 7,5 grad varmt. Men det regnar inte och det är huvudsaken. Prognosen för helgen ser fortfarande lovande ut. Håller tummarna så knogarna vitnar. I går kväll vaf jag och hälsade på Ida . Hon visade stolt upp sina skolavslutningskläder med tillhörande guldskor.
Det var så stiligt så. Då jag var där ringde lilla Amanda 5, "mormor , mormor jag har tappat en tand till" Hon var överlycklig. Det är så häligt med de små. Tänk om man alltid var lika glad och positivt inställd som barnen. Då skulle vår värld nog se ganska annorlunda ut. Idag ska jag packa allt som ska med i båten. Först nu måste jag göra kaffe. Har inte gjort det än. Kamske jag vaknar till liv då. Ha en underbar dag alla . Massor med kramizzzzzzzar till er alla. Glöm inte att titta in på Bloggplus.se. Tjänsten är helt gratis.
Som ny medlem får ni 1000 besökare, 2000 bannervisningar och 2000 textvisningar. OBS Metro godkänner inte detta för sina bloggare.
.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

KOMMENTARER
Bitte

Ojoj,såå jobbigt med sån hosta!Hualigen,stackars dig.Drick honumgsvatten,brukar hjälpa.Men vattnet får inte vara för varmt.Men vad bra med sol,hoppas nu vädret håller i sig för er,utan blåst alltså!Ja,barn är härliga,tänk om vi alla vore som dem :)Sol här med nu,hoppas bara den stannar.Ha en fin onsdag,kramen!

2009-06-17 06:27:24
URL: http://www.metrobloggen.se/leva
Fenixmona

Ett elände med hosta...hoppas den ger med sig helt! Underbart soligt här också! Kramiz

*tingeling*

God morgon i stugan! samma väder här hos oss jippi :) har vi tur så lugnar blåsten ner sig under dagen.. :) Ha en fin fin dag :)

2009-06-17 07:11:59
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
biggan

hej vännen, inte bra än. men hoppas du kryar på dig snabbt nu. skönt du börjar packa så ni kan åka iväg sen underbart kram biggan

2009-06-17 07:18:40
URL: http://www.metrobloggen.se/biggansblogg
biggan

mulet just nu, men ska bli fint i dag, men i morgon regn här, ja gör honungsvatten. det lindrar bra i alla fall. kramar biggan

2009-06-17 07:38:23
URL: http://www.metrobloggen.se/biggansblogg
Spirulina

har du inte blivit frisk ännu? Din stackare

2009-06-17 08:35:43
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina
Becka

God morgon. Tack detsamma. =) Kram

2009-06-17 08:51:41
URL: http://metrobloggen.se/tiggis
Anonym

Hej hej, jag håller oxå tummarna inför helgen, hoppas på massa sol och vindstilla.

Hihi ja jag är inte riktigt nöjd håller på att fixa lite tills jag verkligen får det så som jag vill ha det.

Hoppas du får en toppendag Många kramar

2009-06-17 08:53:13


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback