Saker du vill inte höra under operation

Bäst vi sparar den där. Kan vara bra att ha vid obduktionen.

Kan någon kalla på lokalvårdaren - vi behöver en mopp.

Vänta lite nu här. Om det här är hans mjälte, vad är då det här?

Ge mig... ööh...ähm...den där grunkan.

Ojsan! Har någon överlevt 500 ml av det här förut?

Fan, där gick proppen igen...

Vafan, jag har hört att man kan tjäna grova pengar på njurar, och den här killen har ju två stycken!

Stå still allihop! Jag har tappat en kontaktlins.

Kan du få den där saken att sluta slå? Jag tappar koncentrationen här!

Vad gör den där här?

Häftigt! Se om du kan få hans ben att rycka till igen.

Jag önskar att jag inte hade glömt mina glasögon!

Okej, gott folk, det här kommer att vara ett experiment för oss alla.

Kan någon se var jag har lagt skalpellen?

Undras om den här snubben fyllde i sitt organdonatorkort...?

Ta det lugnt. Jag tror den är skarp nog.

Hon kommer att explodera! Ta skydd!!!

Fan! Sidan 47 i instruktionsboken saknas!

Beatleskväll,Hur skoj är inte det.

Gomorron. Hoppas ni mår bra idag.  Här sitter jag i morgonrocken ännu. Så skönt att bara ta det lugnt på morgonen. Gubbas har åkt iväg till jobbet. Han ska byta stötdämpare på bilen. Sen i afton bär det iväg på fest. Vi ska börja med att basta . Sen blir det mat och en Beatleskväll.  Kommer nog att bli helskoj. I går gjorde jag helstekt fläskfilé till middag. Fyllde den med ädelost. Potatisgräng , sallad och café de paris till och det blev mumsigt gott. Efter middan blev det soffan. Tittade på Dobbidoo och Idol. Synd att de programmen krockar med varandra. Enda som saknas nu är solen. Den kanske tittar fram under dagen. Man kan ju alltid hoppas. Ang rösrningen inne hos Jonas såg jag att man får rösta en gång per dag. Så om ni vill fortsätta rösta på mej är det jättegulligt. Röstar gör ni här   http://jonashsvensson.se/2009/10/30/rosta-fram-en-spotlight-blogg/
Snälla glöm inte Namninasamlingen mot pedofilerna  http://upprop.nu/FJNU ej heller Veikens insamling till Cancerfonden http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12635466
Ha nu en underbar Alla Helgons Dag. Var rädda om er. Kramizar

Nu har Kingolotto en ny kampananj. Du och kan nu vinna 15 000 att shoppa för. Du spelar fortfarande gratis där.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Tävling hos Jonas. Vill du rösta på mej?

Glöm inte Namninsamlingen Bort med pedofiler från nätet http://upprop.nu/FJNU och Veikens insamling till cancerfonden.
Denna fick jag av annsan. Något att tänka på.


Kära Gud,

Kan du inte skicka kläder till alla dom fattiga tanterna i pappas dator.
Amen


Jag är nominerad till en ny tävling om att synas på bloggen. Ni får så gärna rösta på mej här. Jag är nr 10. Det blev lite fel länk igår . Här är den rätta.
http://jonashsvensson.se/2009/10/30/rosta-fram-en-spotlight-blogg/

Nu har Kingolotto en ny kampananj. Du och kan nu vinna 15 000 att shoppa för. Du spelar fortfarande gratis där.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Snart är det jul...

Glöm inte Namninsamlingen Bort med pedofiler från nätet http://upprop.nu/FJNU och Veikens insamling till cancerfonden.
Gomorron på er. Sitter och njuter av den heliga drycken som heter kaffe.  Vi var på dansuppvisning igår. Lehna dansar på Balettakademien och i går kväll hade de show på Norrlansoperan. En härlig upplevelse. Yngsta dansgruppen var femåringar. Så himla duktiga och söta. Omkring tio grupper visade upp sig. Vi blev tillsagda att stoppa ner kamerorna. Skulle vi fota fick vi inte använda blixt. Sitter man då en bit ifrån så är det ju hopplöst. Försökte ta några bilder men det blev ganska suddigt. Väldigt synd. Gråväder har vi idag. 1 grad plus. Jag väntar bara på regn , blåst och rusk. Har i flera år köpt pumpor dennna helg och fixat så fina. Ställt ut dem och försökt tända ljus i dem. Sista tre åren har det vart blåst och regn så i år hoppar jag över det.  Jag tycker den här veckan gått så fort. Strax är höstlovet över och det går mot advent och juletid. Det längtar jag till. Älskar allt som har med julen at göra. Till första advent åker alla julgrejor utom granen fram. Nej mera kaffe nu sen blir det till at umgås med dammsugaren.
Ha det bäst. Kramelikram.

Nu har Kingolotto en ny kampananj. Du och kan nu vinna 15 000 att shoppa för. Du spelar fortfarande gratis där.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Hur man dödar en norsk ål.

Hur man dödar en norsk ål (det har du alltid önskat att du visste, eller hur?)
Lille Jonny var 8 år och liksom andra pojkar i sin ålder, väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med sex från de andra pojkarna och undrade hur det egentligen gick till. En dag frågade han sin mamma, som blev väldigt generad. Istället för att förklara sa hon åt honom att gömma sig bakom gardinen en kväll och titta på sin äldre syster och hennes pojkvän. Detta gjorde han.

Följande morgon beskrev Jonny allting för sin mamma. Syrran och hennes kille satt och snackade ett tag. Sedan släckte han nästan alla lampor. Han började krama och pussa syrran. Jag tror nästan att syrran höll på att bli sjuk för hon såg så lustig ut. Han måste också ha tyckt det för han lade sin hand innanför hennes blus för att känna på hjärtat, precis som en doktor skulle ha gjort. Fast han var inte lika duktig som en doktor, för han verkade ha problem att hitta hjärtat.

Jag tror att han höll på att bli sjuk också för snart hade båda två börjat flämta och var alldeles andfådda. Hans andra hand måste ha blivit kall för han lade den under syrrans kjol nu. Syrran blev värre, hon började stöna, sucka, grymta och vrida sig, hon halkade nästan av soffan. Det var då febern kom. Jag vet att det var febern för syrran sade att hon kände sig riktigt het.

Till slut fick jag veta vad det var som gjorde de två så sjuka. En stor ål hade krupit in i hans byxor på något vis och stod där ungefär 25 cm lång. Jag svär!! Han tog i alla fall tag i den för att förhindra den att smita. Syrran blev riktigt rädd när hon fick se den. Hennes haka föll ner och hon började ropa på gud och liknande. Hon sade att det var den största och längsta hon någonsin sett. Jag kunde ha berättat om de som finns i sjön. Syrran blev plötsligt modig och försökte döda den genom att bita av huvudet på den. Plötsligt gurglade hon och släppte taget på ålen. Jag slår vad om att den bet henne. Därefter tog hon tag i den med båda händerna och höll i stadigt medan killen tog fram en munkorg ur sin ficka och drog över ålen. Syrran lade sig tillbaka och särade på benen så att hon kunde få saxgrepp om den. Han hjälpte till genom att ligga ovanpå ålen, ålen slog emot av bara farten. Syrran började stöna och vrida sig och hennes kille reste sig och se på fan. De hade dödat ålen. Jag vet att den var död, för den hängde bara där och en del av innanmätet hängde ut.

Syrran och hennes kille var trötta efter kampen men de började kramas och kyssas igen och titta, ålen var inte död! Den hoppade rakt upp och började bråka igen. Jag antar att ålen är som katter, har 9 liv eller något sådant. Den här gången försökte syrran döda den genom att sätta sig på den. Efter 25 minuters brottning så var ålen äntligen död. Jag vet att den var död den här gången för jag såg syrrans kille skala av skinnet på den och spola ner den i toan.

Nu har Kingolotto en ny kampananj. Du och kan nu vinna 15 000 att shoppa för. Du spelar fortfarande gratis där.

Vill du att din blogg ska synas ???VILL DU ATT DIN BLOGG SKA SYNAS??? Jag är med och tävlar om att bli en spotlight-blogg hos Jonas H Svensson.  Gå in till honom och läs mer om tävlingen. Var med och tävla du oxå. Ni får jättegärna rösta på mej.
Kram

Den gule har hittat tillbaks

Ännu en dag med gula lampan på däruppe. 1 grad kallt och det känns alldeles lagom. Igår levde min blogg sitt eget liv. Allting förflyttade sej åt alla håll och kanter. Det var alltså inte så lätt att komma in här. Idag verkar det dock fungera. Efter diverse skriverier med Pusha igår fick jag detta mail. Jag hade blivit bannad där och var lagomt förbannad.

Hej,
Aha, jag förstod inte att du blivit bannad. Detta orsakdes av en bugg som vi nu åtgärdat. Du borde nu kunna logga in som vanligt. Funkar det?

Posta gärna länken igen, men länka kanske direkt till uppropet den här gången eftersom den andra länken redan postats:
http://upprop.nu/FJNU

Beklagar strulet.
Vänligen,

Robert Birming

Allt som händer idag på nätet är alltid beroende på någon bugg. Har lite svårt att förstå det.
Det är många som undrat var jag ska skicka denna lista. Jag har en vän som jobbar med Bris. Ska även ta kontakt med Barnombudsmannen och hoppas att vi tillsmmans kan göra en skrivelse som sedan skickas till Justitieministeriet. Glöm nu inte att skriva på Namninsamlingen mot Pedofilerna här http://upprop.nu/FJNU .
Glöm inte heller Veikens insamling till Cancer fonden. I kväll ska vi till Norrlandsoperan på dansuppvisning.
Det är Balettakademien som har Föreställnin där vår Lehna är med. Det brukar vara jättetrevligt så det är barn i alla åldrar som medverkar med sina grupper.  Ha det bästelibäst och massor med kramizar.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Mördades av sexförövare på Facebook Låtsades vara en 16-årig pojke

 

STORBRITANNIEN. En 32-årig sexbrottsling har åtalats efter att ha kidnappat och mördat en 17-årig flicka – som han träffade på internetsajten Facebook.Mannen låtsades vara en 16-årig pojke och när han ville träffas kunde Ashleigh Hall från Darlington inte säga nej.

Läs Artikeln här.

Unga blir lurade här i Sverige oxå. Detta gör mej ännu mera övertygad om att fortsätta kämpa för att få bort pedofilerna från nätet. Tillsammans blir vi starka. SKRIV PÅ NAMNINSAMLINGEN HÄR. Det tar inte många sekunder. Eller så klickar ni på BANNERN i min sidomeny. Bort med pedofilerna från nätet . Glöm inte heller Veikens insamling till Cancerfonden. Klicka bara på hennes namn kommer ni direkt dit.  insamling till Cancerfonden.  Tack på förhand. Ha det bäst och glöm inte se över era barns internetvanor.

Kramizzzzzzar

Jag är med och tävlar.

Gokväll. Jag är med och tävlar om dessa fina halsband hos Kadri . Titta in till henne och var med och tävla du oxå. Visst är de fina.

Kram,kram.

Grattis annsan på födelsedagen.

Idag är det kalas dag här på bloggen. Allas vår vän Annsan fyller år. Grattis till dej goa vännen. Önskar dej en underbar födelsedag. Titta in till henne du oxå.


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!

Skickar dej en stor korg med blommor och massor med födelsedagskramar.

 

Satan i gatan säger jag bara.

Satan i gatan vad arg jag varit här på förmiddan. Efter mitt senaste inlägg fick jag ett mail från Pusha att jag blivit rapporterad med risk för att bli avstängd. Stäng av mej då för fan. Här sitter det pedofiler och får göra vad som helst . Det går an. Men försöker man bli av nmed dem så ska man bli avstängd. Jag kommer inte att ge mej en tum vad gäller detta. Kan mycket väl tänka mej att det är Herr pedofil själv som gjort anmälan. Han som sitter och skriver så rara kommentarer och kallar en pedofilrunkare och allt han kan komma på.

Tyvärr måste vi meddela dig om att din länk "Coffees on." har blivit rapporterad.
Läs gärna igenom våra riktlinjer för publicering av länkar på Pusha:
Skit detsamma säger jag. Jag kommer att fortsätta kämpa för detta  så skriv på här och nu http://upprop.nu/FJNU
Uppmana gärna era vänner att skriva på oxå.  Glöm inte heller Veikens inamling till cancerfonden. Det är oxå jätteviktigt att hjälpa till där. Ha det bäst. Kramizzar.

Coffees on.

och jag behöver verkligen kaffe för att vakna till liv. Detta surväder gör att hela min kropp värker. Hoppas verkligen det blir bättre snart. I går skickad jag iväg ett brev till Blogspot.Tryckte verkligen på att de inte ska låta pedofiler ha bloggar hos dem. Skickade även alla kommnetarer som ni skrivit. Markerade oxå begäran om läskvitto så jag vet att de läser det. Har inte kommit nån rapport om detta ännu. Då många tror att den nya Bannern jag gjort med Namninsamlingen är densamma så vill jag förklara här. Detta är en helt ny . Det går direkt till ett upprop där du bara skriver ditt namn. Så snälla skriv på.  http://upprop.nu/FJNU
Här i Holmsund är det massor av folk som ligger däckade. Vet inte om det är svininfluensan men det lutar väl åt det.  Bara att hoppas man slipper. Har bestämt mej för att inte vaccinera mej. Har pratat med en hel del som tagit denna spruta och inte alls mått bra. Nu tror jag kaffet är klart. Det luktar himmelskt. måste hämta mej en mugg.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och titta på lite morgonnyheter. Ha det gott och var rädda omer. Kramar till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Obs! Obs! Obs! Namninsamling. Obs! Obs! Obs!

Först vill jag tacka goa Stevie som utsett mej till veckans blogg. Tack snälla vännen. Jag blev så rörd när jag läste varför. Motivationen kan ni läsa HÄR. Jag kommer att fortsätta kampen mot pedofilerna. Har nu starta en namninsamling som jag hoppas ni vill skriva på. Jag har lagt ut en ny banner i sidomenyn som syns tydligt och klart. Bara att klicka där så kommer ni till namninsamlingen.Denna gång är det en lista som ska skrivas på. Ni kan även klicka på denna länk http://upprop.nu/FJNU Kommer att fortsätta tjata om detta. Hoppas ni förstår och inte tycker det blir för jobbigt med alla dessa påminnelser. Tack på förhand . Kram till er alla.

Livets hjul.


Med detta i minnet köpte jag mig en ny skoter.


Jag ville ha någon som var billig i drift och kunde ta mig till affären och runt i stan.
Den här tyckte jag skulle passa till ALLA mina behov.

Jag älskar den!

Kom ihåg:

Äldre människor är värdefulla:

Vi är mer värdefulla än den yngre generationen:

Vi har
silver i vårt hår.
Vi har
guld i våra tänder.
Vi har
stenar i våra njurar.
Vi har
bly i våra fötter.
och

Vi är laddade med
naturell gas!

Skicka detta vidare!! Alla behöver ett gott skratt om dagen !!!

Jag vann.

Nu dag och nya moln. Lika grått och trist idag. 5 grader varmt och regn. Aja , det blir nog bättre. Jag vann tävlingen om veckans blogg hos Niklas Tack till er alla gulliga som röstade på mej. Det är er förtjänst. Vill oxå påminna om Veikens insamling till cancerfonden. Titta in hos henne och läs mer om hur du kan hjälpa. Fasen så trött jag var i går kväll. Somnade klockan tio och sov till sju i morse. Ändå känner jag mej seg idag. Är nog tråkvädret skulle jag tro. I dag är det tvättning som gäller. Jag ska även sätta mej och skriva till Blogspot.com ang pedofilen idag Kommer att skicka med alla kommenatrer ang detta. Ska bli interssant att se om det kommer något svar. Jag berättar för er om vad som händer. Kan även berätta att el datore funkar ännu. Hurra.

Dagens ordspråk.
Hur rik man än är kan man aldrig äta sig mer än mätt.
Ha nu en riktigt skön måndag. Kram till er.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Datorn har fungerat två dygn nu. Jippii.

Gomorron denna mulna regniga morgon. Ingen snä här ännu. 3 grader  varmt och riktigt skitväder. I går pratade alla om att inte glömma ställa om klockan. Vad gör jag då? Jo jag glömmer naturligtvis att ställa om den. Virrpanna är vad jag är. Måste få tacka alla som vart så gulliga och röstat på mej. Gubben har blivit frisk men inte Ida. Hon var ju här hos oss från söndag till tisadg. Torsdag blev hon sjuk och ha r haft jättehög feber flera dar. I går blev även hennes pappa sjuk så det verkar smitta snabbt. Jag och Lehna har klarat oss än peppar,peppar. Datorn har ju hållit på att spöka länge. Har vart så jäkla jobbigt då den stängt av sej själv nu och då. Vi bytte fläkt i fredags och sen har det fungerat bara bra. Hipp hipp hurra.
Måste få visa en bild på Anna och Eriks häst Strimma.
Det var henne hon flög av från. Hon är så fin men som jag sagt tidigare  är jag livrädd för hästar.
Anna ska ha mej att rida . Tror nog inte det, man kan ju dö för mindre. Nu måste jag göra mej lite kaffe så jag vaknar till liv. Ha det bästelibäst. Kramizzzzzzzar i massor till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn. man
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Gamla favoritlåtar.

Har just tittat på körslaget. Är så glad att  Team Pontare gick vidare. Har alltid gillat den mannen. Har även suttit och lyssnat på lite gamla låtar som jag spelade mycket förr och fortfarande gillar.  Här är en av dem med Hollies.


Lill Lindfors slutar jag aldrig att lyssna på.

Det här är oxå en höjdarlåt som man dansat många tryckare till.


Procol Harum dansades det ofta till.

Den här kan man bara inte låta bli att tycka om.

En annan älskad låt.

Sist men inte minst en underbar låt med Art Garfunkel som aldrig slutar beröra mej.

Så finns det ju många, många fler som man aldrig glömmer eller sluta lyssna på.
Kram,kram till er

Här kommer lite roliga tipps innför Halloween.

Kokaihop-medlemmen lanternan har tagit fram ett tema för Halloween. Titta in där. Finns massor med roliga recept.

Marängspöken - visa recept

Benknotor av maräng - visa recept

Söta (?) ögon - visa recept


 

Min drömman.

Detta fick jag av Tingeling. Läs och begrunda . Kanske är det så här det är.

Min drömman!

1. Stilig
2. Charmig
3. Rik
4. En bra lyssnare
5. Smart
6. Vältränad
7. Klär sig väl
8. Sunda värderingar
9. Kommer med glada överraskningar
10. En fantasifull och romantisk älskare

Min drömman, reviderad lista (32 år)

1. Ser bra ut (helst hår på huvudet)
2. Öppnar dörren för mig
3. Har tillräckligt med pengar till en god middag
4. Lyssnar mer än han pratar
5. Skrattar åt mina skämt
6.. Bär hem kassarna från mataffären
7. Äger minst en slips
8. Uppskattar god hemlagad mat
9. Kommer ihåg bemärkelsedagar
10. Romantisk i alla fall en gång i veckan


Min drömman, reviderad lista (42 år)

1. Inte för ful (flintskallig är ok)
2. Börjar inte köra förrän jag sitter i bilen
3. Arbetar regelbundet - spenderar då och då pengar på en restaurangmiddag
4. Nickar ungefär på rätt ställe när jag pratar
5. Kommer oftast ihåg poängen i de skämt han berättar
6. Är tillräckligt vältränad för att orka flytta möbler
7. Använder skjortor som täcker magen
8. Köper inte champagne med skruvkork

9 Kommer ihåg att fälla ner toasitsen
10. Rakar sig de flesta helgernaMin drömman, reviderad lista (52 år)

1. Ansar öron- och näshåret
2. Rapar och kliar sig inte offentligt
3. Lånar inte pengar för ofta
4. Somnar inte när jag berättar viktiga saker
5. Berättar inte samma skämt för ofta
6. Tilläckligt vältränad för att ta sig upp ur soffan på helgerna
7. Använder oftast sockar som hör ihop och rena underkläder
8.. Uppskattar god mat

9. Minns mitt namn när det behövs
10. Rakar sig åtminstone någon helg


Min drömman, reviderad lista (62 år)

1. Skrämmer inte små barn
2. Kommer ihåg var toaletten är
3. Är inte för dyr i drift
4. Snarkar tyst när han sover
5. Kommer oftast ihåg varför han skrattar
6. Tillräckligt vältränad för att stå själv
7. Använder oftast kläder
8. Tycker om lättuggad mat
9. Kommer ihåg var han lagt sina tänder
10. Kommer ihåg att det är helg


Min drömman, reviderad lista (72 år)
1 Andas
2. Går på toalettenSkicka detta till alla kvinnor du känner, annars går din värsta mardröm om män i uppfyllelse..........


Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn. man
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Viktigt, viktig. Nu ska vi hjälpa Veiken att hjälpa.


Hej på er alla. Här kommer ett inlägg från Veiken som alla borde läsa noga.

Hjälp mig hjälpa


Jag har tre nära vänner som har varit i helvetet det senaste året. Underbara, humoristiska, fina kamrater som har en gemensam nämnare: Cancer.
Deras vardag har bestått av strålning, cellgifter och biverkningar.
Jag vill hjälpa till att samla in medel, så att forskningen kan fortsätta med oförminskad styrka.
Jag har startat en kampanj på min Metroblogg och skänker inkomsterna därifrån under perioden 091025-091124.

Du kan hjälpa på följande sätt:

 1. Besök min sida ett par gånger om dagen, gärna fler. Det kostar några minuter av ditt liv. (Jag får ca 2 öre netto för varje besök.. om besöket ska räknas hos Metro, måste du vara inne på min sida ca 1 minut.)
 2. Jag har startat en insamling på cancerfondens sida, där du kan skänka en gåva, via internet eller sms. Jag kommer att sätta in bloggens inkomst 091025-091124 där.

Sprid detta via era bloggar, mejl och till era vänner. Tack!

Länken till min  insamling på cancerfondens sida :

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=1791

Så snälla gå int ill Veiken och hjälp till att samla pengar till cancerforskningen. Gå även i på denna länken där hon startat insamlingen.  Tack Veiken för ett underbart initiativt.
Kram

Nu kanske det blir ordning på datorskrället.

Hallojs. Skriver en snabbis här. Vi har haft isär datorn och bytt fläkt. Då ekländesmaskinen har bråkat så förbaskat sista tiden . Vi fick tipps om att det berodde nog på fläkten. Så nu håller vi tummarna att det ska fungera annars åker den ut . Har bytt design igen. Kände att det gula var inte jag.
Har även hjälpt dotra att fixa en blogg. Ni får gärna titta in till henne och säga hej, då blir hon glad. http://leniish.blogg.se/ . Äterkommer här lite senare. Har lite pickel kvar att göra med datorn. Ha en skön fredag alla. Vill ni så får ni gärna gå in här och rösta på mej. http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2009/10/de-sex-nominerade-i-veckans-blogg-ar.html Kramizar .

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Alla vill väl ha löneförhöjning.


Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

* Jag utför kroppsarbete.

* Jag arbetar på stora djup.

* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.

* Jag har aldrig ledigt på helger.

* Jag arbetar i en fuktig omgivning.

* Jag får inte betalt för övertid.

* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.

* Jag arbetar i höga temperaturer.

* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

Käre herr Penis!
Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till
slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:

* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck

* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.

* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.

* Ni arbetar inte alltid på er - av ledningen - anvisade plats, utan
uppehåller er oftast på andra platser.

* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli
vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.

* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.

* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av
skyddskläder.

* Ni går i pension långt före 65.

* Ni tar aldrig några dubbelskift.

* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.

* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna
arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Veckans blogg. Vill ni rösta på mej?

Hej alla goa vänner. Nu ska jag be er om en tjänst. Jag är en av 6 nominerade till veckans blogg hos Niklas. Ni får jättegärna gå in och rösta på mej. Det skulle va urgulligt. Rösta kan ni göra här.  http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2009/10/de-sex-nominerade-i-veckans-blogg-ar.html
Jag har Nr 1. Konstigt väder vi har. Det har vart nästan 5 grader varmt hela natten.  Vi ska ju inte klaga på det. Blir bara så förvånad. Gubbas är piggare idag. Skönt det. Jag ska placera honom på soffan så jag får tvätta upp alla nersvettade sängkläder för svettats har han gjort de här dagarna. Påminner oxå om Bort med pedofilerna .
Stort tack till alla som skrivit kommentarer i det inlägget.  Nu tror jag kaffet puttrat färdigt. En ljuvlig doft sprider sej här. Ha det bäst och kramizar till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Virusvarning . (Humor)Om du får ett e- mail med ärendet "Bad Times" radera det omedelbart utan att läsa det. "Bad Times" är det farligaste virus som någonsin skapats!
Skicka detta brev vidare till alla som du känner, gärna ALLA arbetskamrater!
"Bad Times" är ett virus som snabbt och enkelt raderar din hårddisk. Och inte nog med det, det angriper alla diskar som står i närheten av din dator!
Det kommer att vrida upp värmen i din kyl så att din glass smälter.
Det kommer att avmagnetisera alla dina plastkort så att du inte kan använda dem, radera alla inställningar på din TV och använda ultraviolett strålning för att göra repor i alla dina CD- skivor.
Det kommer att ge ditt telefonnummer till din före detta.
Det kommer att blanda svampbuljong i ditt akvarium.
Det kommer att dricka upp all din öl och lämna smutsiga sockor på bordet då du ska få gäster.
Det kommer att stoppa en död kattunge i bakfickan på dina jeans och gömma dina bilnycklar då du är sen till jobbet.
"Bad Times" kommer att få dig att bli kär i en pingvin.
Det kommer att ge dig mardrömmar om cirkusdvärgar.
Det kommer att hälla socker i din bensintank samtidigt som det går ut på middag bakom din rygg med din nuvarande och hela middagen betalas med ditt kontokort.
Det kommer att förföra din mormor. Det bryr sig inte om att i fall hon är död, ty så kraftfullt är "Bad Times" viruset. Det sträcker sig bortom gravens gräns för att besudla de ting som vi älskar mest.
Det kommer att slumpmässigt flytta runt din bil på parkeringen så att du inte hittar den.
Det kommer att sparka din hund/ katt.
Det kommer att lämna meddelanden på din chefs telefonsvarare med din röst!
Det är lömskt och påhittigt.
Det är farligt och förfärande att se.
Det har också en nyans av ljust, ljust lila.
"Bad Times" kommer att ge dig almsjuka.
Det kommer att bjuda dig på cigaretter när du försöker sluta röka.
Det kommer att resa i tiden för att smitta dina förfäder med vanställande genetiska sjukdomar och vandra över jorden med stor tillspillogivelse.
Det kommer att lämna toalettlocket uppe.
Det kommer att hälla amfetamin i ditt badkar och ringa efter polisen samtidigt som det kokar ägg i mikron och jagar skolbarn med din jordfräs...

Är det den med knorren som knackat på eller?????

Gårdagen vart inte alls som jag hade planerat. Gubben kom hem från jobbet efter två timmar och var så vansinnigt sjuk. Tror aldrig jag sett honom så dålig på alla dessa år vi levt tillsammans. Sa till honom på skarpen på kvällen att blir det sämre måste vi äka iväg och kolla om det är svininfluensan. Natten blev jobbig som bara den. Får se nu under dagen vad som händer. Så fick jag ett telfonsmatal att en arbetskamrat till mej kört av vägen. Det är ett stråk mellan Holmsund (där vi bor) och Umeå där det alltid händer olyckor denna årstid. Första halkan. Han hade fått sladd på bilen och voltat in i skogen. Bilen blev bara skrot. Det tog ända tills på kvällen innan vi fick red på att han var väldigt möbultad , men inga allvarligare skador. Efter det samtalet satte jag mej vid datorn för att upptäcka att här var det helstoppp. Kom inte in på bloggen. Allt bara hackade. Inga svar på kommentarer , ingen uppdatering så därför säger jag ursäkta för det. Så jag får försöka att ta detta eftersom mellan varven jag passar upp gubben. I natt då jag inte kunde sova slog jag igång datorn. Kom in på bloggen då . Det blev lite lek med designen. Var tvungen att skingra tankarna lite. Vi hörs senare. ha det gott och kram till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Vsst fortsätter vi kämpa för att få bort pedofilerna?

Nyss hemkommen från att ha cyklat med Ida till skolan sitter jag nu och njuter av kaffe. Det är sol ute och 2 grader varmt. Ändå känndes det småkyligt. Nu har Ida vart färdigt för denna gång. I kväll åker hon hem igen. Det är så himla mysigt att ha henne här. I går kväll när jag låg och tittatde på den så gott sovande lilla tjejen kom tankarna över mej. Tankarna på dessa jävla pedofiler som härjar. Så nu påminner jag er igen. Gå in på denna länken och skriv en kommentar. Alla kommentarer kommer sedan att skickas vidare till Blogspot.com där det sitter en pedofil och bloggar. De måste bara stänga ner hans blogg. Så snälla hjälp till. Ska vi tillåta pedofiler på bloggarna? Eller klicka på Bannern i min sidomeny så kommer du direkt till inlägget. Idag ska jag försöka vara lite nyttig. Ska slänga ut sängkläderna på vädring och byta i sängarna. Så blir det till att tvätta ett par maskiner. Nu ska jag fortsätta lapa mitt kaffe och springa runt hos er. Ha det super duper bra. Kram till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Jag är med och tävlar hos Diana...

Jag är med och tävlar hos Diana om detta höstkit från Praktfull Gå in på Dianas blogg och var med och tävla du oxå.

 

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

En lycklig liten tjej.

Äntligen dags för första cykelturen med nya cykeln.  Hjälmen på sne och ett leende på läpparna .Var ju bara tvungen att stanna och ta en bild.

Vår  hiskeligt hemska björk som för en vecka sedan var ganska grön och hade massor av löv kvar. Här ser man ca hälften av trädet på höjden.

Vi har krattat för inte så länge sen. Så här ser det ut efter helgens nedsläpp.


Någon som behöver löv så säg bara till. Här får ni plocka dem gratis.
Var tvungen at ta en bild på en av nejlikorna som fortfarande blommar.

Har fem sådana plantor och alla blommar fortfarande. Skoj att se så här på hösten.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Dags för en cykeltur.

Ny vecka igen då. Har sovit inatt oxå. Jippi så skönt. Inatt har vi haft sovkompis här. Lilla Ida kom igår kväll och har sussat här. Nu ska vi alldelese strax cykla iväg till skolan. Hon har fått ny cykel så det blir premiärtur. Som tur är har vi plusgrader annars hade det inte blivit nån cykling idag.
Påminner alla igen om att skriva en kommentar  här Bort med pedofilerna eller så klickar ni på Bannern i sidomenyn så kommer ni direkt till inlägget. Dags för oss att göra oss iordning nu. Vi hörs senare . Ha det gött och en rackarns massa kramar till alla mina bloggvänner som jag är så tacksam att ha.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Gamla damer på shoppingtur.

En buss åker med ett gäng gamla damer på motorvägen , på väg från en shoppingtur.

Så blir busschauffören knackad på skuldran en liten, gammal dam som undrar om han vill ha en handfull jordnötter.
Chauffören tar tacksamt emot och mumsar i sig.
Efter omkring en kvart knackar den lilla, gamla damen honom på skuldran igen och undrar om han vill ha en handfull jordnötter till.
Han tar emot dem igen och gottar sig med nötterna.
Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför den gamla damen och de andra damerna inte vill ha nötterna själva.
'Vi kan inte äta dem för vi har inga tänder' svarar hon.
'Men varför köper ni dem då?' frågar chauffören.
'Jo du vet; vi bara älskar chokladen som är utanpå dem' svarar damen!

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Så jäkla skönt att slippa hosta hela natten.

Hej och hallå. Äntligen en någorlunda hostfri natt. Det känns på både humöret och orken. Har suttit och svarat på kommentarerna jag fått. Hoppas att jag inte missat nån. Det är sol och 4 grader varmt i skuggan. I morse var det ordentligt med frost efter en kall natt. Igår tittade jag lite på körslaget. Sen såg vi en festlig film . Wild Hogs. Den var bra. Sen var det bara att lkrypa isäng. Måste än en gång tacka för uppslutningen mot pedofilen. Fortsätt gärna att skriva en kommentar här Bort med pedofilerna Eller klicka på Bannern i smin sidomeny så kommer ni direkt till inlägget. Ska få försöka få nåt i magen nu. Förresten så dottern som skadade sej mår efter omständigheterna bra. Nu ska jag försöka få mej nåt i magen. Ha det gott och kram till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.
Har ni nåt virusprogram i datorn. Annars kan jag rekommendera  Nod 32. Använder det själv och är supernöjd.
Har haft Northon innan men det tar ju så mycket kraft från datorn. Här får du prova gratis i 30 dagr. Det är värt ett försök.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Jag säger ju att det är farligt med hästar.

Hallojsan alla. Måste börja med att tacka för alla kommentarer mot pedofilen. Fortsätt gärna och sprid detta . Klicka på denna länk Bort med pedofilerna från bloggarana eller klicka på bannern i min sidomeny så kommer ni direkt till inlägget. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar. Natten har vart jobbig. Fick ett telfonsamtal från en av våra döttrar. Hon var på väg till akuten efter att ha ramlat av sin häst. Vänatde halva natten på att hon eller hennes sambo skulle höra av sej. Men man vet ju hur det kan vara på akuten en fredagskväll. Så äntligen ringde hon. Det var en fraktur på bäckenet. Inte roligt alls. Man blir ju så förbaskat orolig. Hon fick i varje fall åka hem med kryckor medicin och sjukskriven några veckor. Har inte hostat så mycket inatt men det var svårt att sova ändå. Nu ska jag efterhand svara på alla kommentarer. Det är många kan jag lova.  Ha en jätteskön lördag och kramar till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Fortsätt skriva på mot pedofilernas bloggande.

Vill inte verka tjatig , men fortsätt skriva på alla. Jag har lagt ut en banner i min Sidomeny. Klicka på den så kommer ni direkt till inlägget där ni kan skriva en kommentar för visa att ni protesterar mot pedofilers fortsatta bloggande.
Kram

Hur könsbestämmer man flugor?

Ska vi tillåta pedofiler på bloggarna?

Idag är himlen öppen. Regnet öser ner och det är 6 grader varmt. Det har varit en jobbig natt med mycket hostande och snorande. Tänker fatta mej kort. Till er alla som vill ha bort pedofiler från bloggarna. Skriv en kommentar så kommer jag att skicka detta vidare i första hand till Bloggspot.com som tydligen tillåter vad som helst. Vi måste hjälpas åt för att få bort denna pedofil.
Här kommer även två länkar till sidor där man jobbar för att få bort sllt sånt skit. Hjälp till att skydda alla barnen.
http://www.ecpat.se/fram.asp http://www.ecpathotline.se/ Ju fler vi är dessto bättre.  Tack för alla goa kommentarer. Ska försöka svara på dem eftersom. Har inte så mycket ork just nu. Ha det gott och karamar till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Vad håller Blogspot.com på med?

Fy vilken jäkla natt jag haft. Bäddade ner mej halvsittandes i soffan. Har hostat så det känns som skallen ska lossna. Lyckades i varje fall få sova några timmar.
3 grader varmt har vi och inte ett moln på himlen. Solen börjar visa sej. Måste bara få berätta att härom dagen fick jag besök på min blogg av den där förbannade pedofilen. Hans blogg ligger nu på Blogspot.com. Kan för mitt liv inte begripa att de tillåter honom fortsätta. Kanske skulle vara en idé att dra igång ett uppror mot Blogspot. Vad säger ni om det? Ju fler vi är dessto bättre. Ska lägga mej en stund nu och försöka vila. Hoppas barra att inte hostattackerna börjar igen. Ha det bäst och mazzor med kramizar till er alla.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Sweet dreams

Ögat är trött och kinden matt. Hostar som fasen så det känns som det blir lite sömn här. Säger ändå natti , natti och suss gott. Vi hörs i morgon om jag inte ligger däckad då. Här kommer en låt som jag tycker är så vansinnigt vacker. Lyssna och njut.

Jag har en fråga.......

ÄR DU MAN ELLER KVINNA?

 

OSÄKER?Ta reda på det lite längre ner...
INTE I MEJLET, DUMSKALLE !!

Norska hemkurer för förfrysning

Tänk vad Whiskey är andvändbart.

En svensk och en norrman var på tur i fjällen mitt i en snöstorm. Norrmannen förfrös de mer ädla delarna och de satte av i full fart till närmsta hotell för att få skydd. Väl framme bad svensken oroligt att norrmannen skulle uppsöka läkare för sina frostskador, men norrmannen bara skrattade och sa att han kunde minsann ett effektivt knep. Nyfiket knackade svensken snart på norrmannens hotellrum för att se vad det kunde vara för knep. Där inne satt norrmannen med snoppen i ett glas whiskey.
- Det där kan väl ändå inte fungera, sa svensken bestört.
- Läs på flaskan, sa norrmannen: Ballen Tines

SE UPP INNAN NI PETAR ER I NÄSAN

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Förkyld igen då. Fasen vad less jag blir.

Gomorron . I morse vaknade jag med ett sprängande huvud och en näsa som bara forsade ur.  Efter att ha varit uppe ett par timmar och en alvedonbryta och lite nässpray känns det något bättre. 3,5 grad kallt var det . En helt molnfi himmel med en vacker gul lampa visar på att det blir en fin dag idag oxå. Gårdagen tillbringade jag först hos min mormor. Sen hem för att ta emot den lilla stjärna.

Vi  var och handlade lite hallowen saker. Bla dessa fina tänder som hon så glatt visade.

Vi hade en helmysig eftermiddag och kväll.
Denna bild är till Kattloppan . Den här hemska skapelsen har min svägerska köpt någonstans i sydamerika.
Den har suttit på vår vägg i många år. Jag bara älskar den fast den är ful som stryk.

Idag blir det inte många knop här. Får ta det lugnt och försöka kurera förkylningen. Ha det gott alla . Kram till er.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Vi bryr oss.

Ja det kan man verkligen säga. Sol har vi fortfarande här. Helt otroligt skönt. Bara att tacka och ta emot. Blogg.se har legat nere sedan i går kväll. Såg på nyheterna att hela Sverige hade problem igår kväll. De hade gjort nån miss vid underhåll av servrar. Nu gick det att komma in igen här . Skönt det.  Denna dag ska jag ägna åt min mormor. Ska säda lite åt henne. På eftermiddan kommer Ida hit. Både mor och far jobbar ikväll så då får vi mysa här med henne.

Denna hittade jag hos Tingeling Ta den vidare och visa att vi bryr oss. Nu ska jag ta en runda hos er go vänner. Ha en bra dag och var rädda om er. Kramar i massor till er alla.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

This is it.

Så har den kommit då. Det så många väntat på. Känns så tragiskt att lyssna på denna låt. Lite svårt att förstå att han inte finns längre.

Sugen på att baka. Gör då denna fruktkaka.

Bakas på egen risk.

Här kommer ett fruktansvärt bra recept på fruktkaka.

1 dl. socker
4 ägg
2 dl. torkad frukt
1 tsk. salt
1 dl. farinsocker
4 msk citronsaft
några nötter
2 liter tequila


Ta fram en mellanstor skål.


Kolla tequilan genom att smaka på den. Häll tequilan i ett decilitermått och drick.
Upprepa.

Sätt på elvispen. Smaka återigen på tequilan och kolla, om den fortfarade håller kvalitén.


Blanda 1 dl. smör i en stor sckål, lägg till 1 msk. socker och vispa. Och vispa.
Kolla om tequilan fortfarande är god. Dri-hick ännu en kopp.


Stäng av elvischpen.


Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad fjukt.

Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastnar
i schkålen så vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka om ti-hick-quilan fortfarande är god.


Schen schka du schila 2 dl. schalt eller nåt schånt. De é inte så noga.


Kolla tequilan.


Schila Schitronschaften, lägg till en mat...scheed osså socker eller nåt. Schpela roll lixåm.

Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader å glöm inte att schtänga av elvispen. Schläng ut schkålen genom fönstret... va fan... och kolla schen tequilan.

Gå å lägg dej...ta med tequilan. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall...?

Ännu en måndag att avverka.

Hej på er. Hoppas ni alla haft en bra helg. Det har vi. Som jag skrev tidigare så har vi haft fullt upp i helgen. Känns så jäkla bra att fått en börja i källaren. Det blev några svängar till sopåtervinningen i lördags. Än finns det mycket kvar men jag har redan fått en massa utrymme över. Fint väder har vi här idag oxå. Sol och plusgrader. Skickar några solstrålar till er som inte har någon sol idag. Idag har jag inget måste göra så jag ska gå ut och njuta av det vackra vädret. Man vet ju aldrig hur länge det varar.


Ta aldrig någon för givet.

Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,

för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant

när du var för upptagen att samla på stenar.


Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.

Ha en bra dag och kramizar till er alla.


Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Så var båten på land igen då.....

Hej på er alla . I helgen har det blivit dåligt med uppdateringar här. Först och främst så har det ju spökat med nätet här. Av och på konstant.  Så har det vart full upp med andra göromål.  I går var det dags att ta upp båten. Känns lite tragiskt då vi har så vackert väder. Strålande sol och varmt hela helgen.

Det känns lika pirrigt varje gång. Fasen om de tappar ner henne.

Det är så skönt när hon står på plats. Men det är mycket arbete med det. Olja ska bytas. Alla slangar tömmas på vatten och fyllas med glykol. Dynor ska hem, gardeiner och allt annat man lyckats fylla på med under sommaren.
Så håller vi på att storstäda i källaren så det hann bli ett par svängar till sopåtervinningen oxå. Källararbetet fortsätter i dag oxå. Fy fasen vad mycket skrot man samlar på sej. Har en gubbe som samlar mopeder och fixar till så det är mopeddelar överallt. Har hotat med att sälja det nån gång när han är borta om han inte tar itu med skiten. Det stående är ju "men det kan ju vara  bra att ha". Men nu har det äntligen blivit av. Efter vi ätit en sen middag gick vi ner på puben och tog ett par öl. Det var göttigt och trevligt.  Nu ska jag gå ut i solen en stund och kratta lite mera löv. Måste ju passa på i det vackra vädret. Ha det gott och kramar till er alla.

Hur kan detta få fortsätta.

Pedofilen fortsätter att blogga.  Läs ARTIKELN HÄR Hur kan detta få fortsätta. Denne svins bloggportal måste ju för fan kunna stänga ner bloggen. Det går ju så bra för blondisarna som kastar skit på varandra. Där stängs bloggar ner. Men inte här. Även om han sitter på ett internetcafé så har han ju en egen blogg. Verkar i nuläget som det är hos Metro. Ställer mej då frågan Vad tänker ni på Metro? Vill ni bara tjäna så mycket pengar som möjligt? Nej bort med fanskapet och det nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Dax för ytterligare kalas .

Säger jag idag till härliga Snejky och goa Norberg
Jättestort Grattis ttill er båda. Önskar er en underbar födelsdag.
Ja må ni leva
Ja må ni leva
Ja må ni leva uti hundrade år
Ja visst ska ni leva
Ja visst ska ni leva
Ja visst ska ni leva uti hundrade år.
Hipp, hipp hurra på eran Födelseda.


Skickar en stor bukett rosor till er och massor med kramar.

Snart helg igen då.

Gomorron. Ett fungerande nät är skoj. Undrar bara hur länge det kommer att fungera. Vi fick riktigt toppenväder här igår. Ser ut att bli fint idag oxå. Lite kallare bara. Sol just nu och två grader varmt. Igår höststädade jag övervåningen. Bäst att passa på att ta fönstren medans det går. Ska fortsätta här nere idag. Halv tio ska jag vara hos tandis. Det  gillas inte men är ett måste.
Såg just att Bloglovin ligger nere. Fick upp ett meddelande att de är tillbaks i morgon med ett bättre Bloglovin.
Dags för mej nu att fortsätta svara på alla kommentarer. Hann ju med några igår kväll när nätet fungerade 8 minuter Jiippiiii. Ha en underbar dag och kram till er alla. 
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.

Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Nätet lever sitt eget liv.....

Kommer in lite snabbt och säger hej. Har väldiga problem med nätet idag. Här blev det världens oväder i går kväll. Det har ändå vart varmt inatt. 8 grader halv fem i morse. Nu har solen kommit och termometern står på 7 grader. Får försöka svara på era kommentarer senare när det fungerar som det ska här. Tills dess, Ha det så gott och kram till er alla.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.


Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Dax för kalas här på bloggen igen

Säger jag till vår härliga bloggvän Maria som fyller år idag. Ett stort Grattis och önskan om en underbar födelsedag skickar jag dej. Spring in och gratta henne du oxå.
Vad är det för en dag
Är det en vanlig dag
Nej det är ingen vanlig dag
Det är Marias Födelsedag
Hurra, hurra hurra
Sänder dej en jättekorg med blommor och massor med kramar.

Fårskalletestet.

Det här är det officiella fårskalletestet.

När du är färdig, gå till svarssidan och räkna hur många rätta svar du hade. Du kan sedan se hur stor fårskalle du är. 1. Finns den 24 december i Finland? Ja eller nej?

 2. Hur många födelsedagar har den genomsnittlige mannen?

 3. Några månader har 31 dagar. Hur många har 28?

 4. En tjädertupp lägger ett ägg precis på gränsen mellan Sverige och Norge. Vilken nationalitet kommer tjäderungen att ha?

 5. Kan en man i Småland gifta sig med sin änkas syster?

 6. Ta talet 30, dela det med 1/2 och lägg sedan till 10. Vad får du?

 7. Det finns tre äpplen och du tar två. Hur många äpplen har du då?

 8. En läkare ger dig tre piller och säger åt dig att ta ett varje halvtimme. Hur länge kommer pillren att räcka?

 9. En bonde har 17 får. Alla utom nio av dem dör. Hur många får finns då kvar?

 10. Hur många djur av varje kön tog Moses med sig i arken?

 11. En slaktare i köttbutiken är 175 cm lång. Vad väger han?

 12. Vad är tyngst - ett kilo bly eller ett kilo bomull?

 13. Vad hette USA:s president på 1980-talet?

Svar på frågorna

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.


Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Dags för kalas igen då.

Idag har vi två födelsedagsbarn här på bloggen. Först ut är vår goa  Mia så har vi vår goa Daniel
Ett stort JätteGrattis till er båda. Önskar er en underbar födelsedag. Titta in och säg grattis du oxå.
Ja må ni leva
Ja må ni leva
Ja må ni leva uti hundrade år
Ja visst ska ni leva
Ja visst ska ni leva
Ja visst ska ni leva uti hundrade år.
Hipp, hipp hurra på eran Födelseda.
Skickar en stor bukett rosor till er och massor med kramar.

Är jag vig eller inte?

Så här gör jag varje morgon när jag dricker mitt morgonkaffe *fniss* Idag får jag nog plocka in mina pelargonier. Vi har haft minusgrader(3-) inatt.
Nu är det -1 och soligt som bara den. Jag säger grattis till vår älskade dotter JENNY som har namnsdag idag.
Tvättdax idag. Ska tvätta upp sommarjackorna  och hänga undan dem. Är nog dax för det nu tror jag. Ett besök hos mormor ska det oxå bli. Kommer nog en ny tävling här under dagen , så håll ögonen öppna. Ha det bästast och kram på er.
Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.


Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Vinnaren dragen i hösttävlingen

Nu är lottningen klar . Vinnaren blev Stevie Grattis till det. Tack till er alla som vart med och tävlat.

En liten fågel viskade...

att i förrgår fyllde vår goa vän Frogprincess år. Det hade jag alldeles missat. Förlåt snälla vän. Jättegrattis till dej vännen.
Hoppas att du hade en underbar födelsedag.


Skickar dej  rosor idag istället  och sjunger.
Ja må du leva, ja må du leva,
ja må du leva uti hundrade år.
Javisst ska du leva , javisst ska du leva
Javisst ska du leva uti hundrade år.
Hipp, hipp hurra.


Blomstrande höst.

Här kommer lite foton som jag tog i lördags. Det blommar fortfarande otroligt nog.
Pelargonian som jag tänkte ta in och klippa ner. Plötsligt blommar den igen.

Likaså denna.

En tagetes blommar fortfarande och har fått knoppar igen.

Lobeliorna i soluret blommar oxå fortfarande.

Likaså nejlikorna som börjat på sin tredje blomning.

Ölandstoken Lika blomstrande

Äppelträden grönskar och äpplena tar aldrig slut.

En prästkage har oxå slagit ut mitt på gräsmattan

Björkeländet som ska fälla alla sina löv och knäcka våra ryggar.

Så till sist rönnen som börja tappa lite av sin grönska. Men bara lite.

Än så länge har vi plusgrader. hur länge återstår ju att se. Kram på er

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Elias 3 år.

Här kommer lite bilder från lillprinsens kalas.
Så spännande med paket. Storasyster Amanda och kusin Ida samt mamma Annelii tittar nyfiket på.

Jag gillar Musse Pigg helskarpt.

Det tog en stund för mamma att sätta ihop.

Amanda och Ida ville naturligtvis oxå prova på.

Så var det äntligen dags att blåsa ljus då. Pappa skynda dej.

Alldeles strax.

En radistyrd bil fick jag av Moster Maria.  Den gillades jättemycket.

Det blev många paket.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Vill ni vinna ett Nintendo Wii?

denna blåsiga dag. Det blev inget bloggande här igår. Vi åkte iväg tidigt till Vindeln till vårt barnbarn som fyllde tre år. Det är nästan 8 mil och riktigt ruskväder var det så därför åkte vi tidigt. Så har jag haft så jäkla värk i helgen så jag knappt kunnat röra mina fingrar. Ovädret kom här på lördagkväll. Ösregn och storm. Det har som rut är varit plusgrader hela helgen. Även nu på morgononen är det plus. Bara 2 men det räcker. Regnet har upphört och solen håller på att vakna. Bilder från kalaset kommer senare . Vi hade så mysigt så. Idag ska jag dra en vinnare av hösttävlingen. Vinnaren kommer att presenteras under kvällen. Dags nu att greppa kaffemuggen och svara på alla goa kommentarer. Ha det bäst . Kram på er. Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. Jättetrevligt faktiskt. Man får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar. Här kan ni även vinna ett Nintendo Wii

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Kurser för kvinnor 2009


Vet ni brudar. Det finns kurser för oss oxå.


Kurs 1: Att umgås med andra kvinnor

Vi försöker sätta ihop grupper med fler än 2 kvinnor som ska umgås utan
att tala illa om varandra på rasterna, då vi sitter två och två i
cafeterian. Dolda mikrofoner på damtoaletten, dit deltagarna släpps i
mindre grupper. Kursmaterialet är något försenat. Enligt Berit på
tryckeriet är det för att "den där jävla subban på korrektur, som tycker
hon är så snygg, inte kom i tid med grejerna"

Kurs 2: Navigering
Att läsa karta utan att vända den upp och ner när man kör söderut.
Spännande övningar, vi träffas på Ödeheden utanför Pajala och tar oss
hem till Malmö själva. Fastklistrad, rättvänd, karta på instrumentpanelen
monterar vi. Överlevnadspaket för 3 veckor, nödraketer, 8000 meter snöre
(fästs i bakre kofångaren vid starten) för er som kommer helt fel i
början, parlör på ryska, finska och norska och 22 mobiltelefonbatterier
ingår.

Kurs 3: Skopackning
Vem säger att en garderob inte kan förmås att lagra 50 par skor till?
Lagom till vårsäsongens nya modeller kommer lär vi oss skyffla undan
högarna med de där asgamla och pinsamma skorna som köptes in förra
kvartalet. Samling hos Jönssons Hydrualikpump & Press, Kävlinge, som också
lånar ut verktygen. Under hösten kommer en liknande kurs för badrumsskåp
och damväskeförrådet.

Kurs 4: Finn 55 fel
För nykära/nygifta kvinnor som har svårt att våga tala ut om de där
Sakerna Som Han Ska Ändra På. Vi lär er hitta både det ena och andra som
ni inte ens tänkt på. Kursen leds av rutinerade kvinnor med flera kraschade
förhållanden bakom sig och vi har bokat Gudrun Schyman att ställa upp med
sitt alltid aktuella föredrag "Har du snopp? Då har du fel!"
Kursdeltagarnas äkta män får sedan 5% rabatt på alla inköp över 50.000
kr hos plastikkirurgen Dr Skära Å Karva, dito på weekenduppfostringskurs
hos Kustjägarna i Vaxholm och samma rabatt på herrklädinköp på
Hansa,(kläderna väljs naturligtvis av hustrun), rabatten kan dock tas ut
i form av damskor istället.

Kurs 5: Parkering på 10 minuter
Känns det frustrerande att alltid komma för sent till era möten för ni
glömmer räkna in den där halvtimmen ni måste lägga på att fickparkera
varje gång? Vi lär er att på bara 10 minuter få in en Nissan Micra i en
8 meters P-ficka utan mer än två kofångartouchar. Samling Bulltofta
Flygfält. Ta gärna med handskar och sportdryck så undviker ni blåsor på
händerna och blodsockerdilerium. För er som har mer pengar än tid kan vi
istället erbjuda en Hummer Crusher med extra stora kofångare för 938.000
kr, då behöver ni inte bry er så mycket om andra bilar vid parkering.

 

Oh happy day.


Hej och hallå denna underbara lördag. Vi hede en grad kallt vid sju i morse. Nu är det 2,8 plus. Däruppe syns inte ett moln och den vackra gula lampan lyser. Kan ju inte bli bättre. Gubbas har åkt iväg för att ha slutprov på Skepparen. Dottern ska iväg på en av sina danskurser. Själv ska jag ut och kratta löv. Ska även hälsa på lilla mormor en stund idag. Kvällen igår bestod av tv tittande. Först blev det Postkodsmiljonären sen knappade jag mellan Idol och Dobbi doo. Hade lite svårt att bestämma mej. Gubbas pluggade så jag låg framför tv:n själv.
Sen tittade vi på film på femman. En romantisk komedi som faktiskt var riktigt bra.  Jag gjorde iordning en ostbricka , massor med kex, päron och vindruvor som vi stoppade i oss tills vi storknade. Bra att tugga i sej sånt på kvällen. Lägger sej säkert som bomull runt midjan. Gott var det i varje fall.  Nu ska ja klä på mej och ta tag i krattan. Ha det bäst alla och bamsekramar.
Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Kurser för män 2009

Så var det dags igen då.

Kurser för män 2009

Folkhögskolan fristående kurser för män HT- 09

Kurs 1
Hur man fyller på ispåsar
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-

Kurs 2
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp
1500:-

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar
2000:-

Kurs 4
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband.
2500:-

Kurs 5
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna
istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum
1900:-

Kurs 6
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa
Bilder och ljudband
4000:- begränsade platser!!

Kurs 7
Våga fråga efter vägen när du inte hittar
Berättelser ur verkliga livet.
1500:-

Kurs 8
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator
7500:- obegränsat antal.

Kurs 9
Lär dig skillnaden på fru och mamma
Rollspel
1900:-

Kurs 10
Hur man lär sig att älska shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.
500:- Alla anmälningar är bindande
obegränsat antal.

Skicka vidare till kvinnor som vill ha något att le åt
och till män som kan ta detta.
Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Grattis Lotta

I går fyllde goaste Lotta år. Så nu skickar jag ett stort Grattis i efterskott. Hoppas din dag var underbar. Kram till dej.

Vilken vacker morgon

Hallojs på er ute i stugorna. I morse hade vi faktiskt lite frost här. Halv sex bar det 0,5- ute. Nu har termometern rusat till 1,8 plus. Strålande sol, inte ett moln påhimlen. I går kväll drabbades jag att mättnadskoma. Jag gjorde lasagne som blev jättegod. Efter maten kom den hemska tröttheten. Låg på soffan och glodde på tv. Knappade mellan Superstars på trean och Idol. Måste ju få erkänna att lite stolt är man. Vi har ju 3 st som gått vidare till fredagstävlingen här i från Västerbotten. Idag måste jag nog umgås med min vän dammsugaren. Dammet korvar sej i hörnen. Ha en superduper bra dag. Kram Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Så pinsamt.


Två killar står och tittar på ett spermaprov i biologilabbet. Då kommer skolans snyggaste tjej Bettan in och frågar:
- Vad tittar ni på?
- Ett salivprov.
Gossarna avlägsnar sig och Bettan studerar ivrigt provet. Då träder biologiläraren in.
- Vad tittar Bettan på då?
- Ett salivprov, goa magistern.
Läraren studerar provet en stund och säger sedan:
- Jag tycker nog att Bettan borde skölja munnen bättre på mornarna.

Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista
Vet ni att det finns snart inga tigrar kvar i världen. Vi männskor utgör det största hotet genom skövlingen av regnskogen. Gör nåt åt det du oxå. Bli fadder.


Nu går jag på lokal.

Solen skiner fortfarande här. 7grader varmt. Inte så illa. Ska göra mej iordning . Jag ska gå på lokal (kondis) med en kompis idag. Fika och surra lite goja. Vi brukar göra det ett par gånger i månaden. Sen blir det till att tömma krukorna här ute innan frosten kommer. Smurfan har beställt lasagne till middag så det får väl bli det då. Vi hörs.
Vill ni vara lite busiga med er kompisar? Kolla in detta då. Rackarns skoj. Jag lovar.

Vars är människan på väg ?

Gomorron på er. Idag har verkligen hösten gjort sitt intåg. Temperaturmässigt a alla fall. Det är bara 1 grad varmt. Solen lyser från en molnfri himmel så det ser ut att bli en fin dag. Har suttit och läst lite nyheter nu på morgonen och måste säga att man förvånas verkligen över hur jävla tokig en del männskor är. Titta på detta om Mamman som tvingade sitt lilla barn stjäla en TV ! http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1726422/utnyttjar-barn-for-att-stjala-platt-tv
Än värre är ju detta Kyrkopoliteker förgrep sej på sina barnbarn under flera år. Tvingade dem även att titta på porrfilmer. Yngsta barnet var tre år när detta började. Trots att han är dömd har han kvar sitt uppdrag som kyrkopolitiker.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5885060.ab Det är när jag ser sånt här som jag verkligen känner att dessa svin skulle hängas ut och verkligen varna allmänheten.  Hoppas i alla fall att ni alla får en fin dag. Sköt om er . Kram
Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista
Vet ni att det finns snart inga tigrar kvar i världen. Vi männskor utgör det största hotet genom skövlingen av regnskogen. Gör nåt åt det du oxå. Bli fadder.


Internationella Bröstcancermånaden börjar i dag.

Detta är det finaste bröstcancer e-mail jag någonsin fått.En liten önskan:


Allt du behöver göra är att hålla mailet i cirkulation!Det enda du ombeds göra, är att skicka detta mailet vidare, även om det bara är till en person.

Detta är till minne av alla dem som drabbats av bröstcancer.

Ett stearinljus förlorar ingenting av att ge eld till ett annat ljus. Håll detta ljuset brinnande!!