Hösten kom plötsligt må jag säga.

Gomorron i stugorna. Idag är det kallt. Bara 2,5 grad plus. Den gula lyser däruppe så det kanske blir en fin dag ändå. I går hände nåt väldigt märkligt.  Klöckan var strax efter tre. Det blev plötsligt alldeles ljust ute , nästan vitt. Så kom världens storm . Det bara knakade och skakade i huset. Löv blåste från träden i en hiskelig fart. Detta varade i ca 10 minuter. Då det började var det 9,8 grader ute. När det slutat var det bara tre. Det var precis som hösten blåste in med en jäkla fart. Otrevligt var det i alla fall. Vi tittade på Idol på kvällen. Tyckte nog Jon var bäst . Idag måste jag bängla mej iväg in till stora staden Umeå. Barnbarnet Elias fyller 3 år på söndag. Hans pappa har fyllt år och min pappa har fyllt år. Så nu blir det till att köpa presenter. Den lille är ju inga problem men vad köper man till dem som har allt de behöver. Är det någon som har ett tips? Dags att greppa kaffemuggen igen och ta en runda hos er. ha det bäst.
Ni glömmer väl inte bort att vara med i HÖSTTÄVLINGEN Bara att klicka här och anmäl dej.

Har ni inget att göra kan ni gå in här och spela bingp. Det kostar inget. Du samlar bara poäng som du sen kan byta ut mot olika saker. JättetrevligtM faktiskt. an får spela en gång per dygn.



Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista
Vet ni att det finns snart inga tigrar kvar i världen. Vi männskor utgör det största hotet genom skövlingen av regnskogen. Gör nåt åt det du oxå. Bli fadder.



KOMMENTARER
sannof

Lite lotter och en korg med goda ostar..?Ettlitet förslag bara..=) Eller nått annat ätligt ölkorvar och pålägg... Sånt brukar gå åt..=)

camilla

Fin blogg :)

ta gärna en titt in till min och svara på dagens fråga. :)

Ha en bra dag!

2009-09-29 08:51:25
URL: http://dedicated.blogg.se/
Bibbi

God morgon vännen! Lika pigg som vanligt ser jag :-)

Tänker på present... varför inte bjuda på en upplevelse i form av kvalitetstid på ett kafé, en god bit mat eller något annat mysigt.



Wow. Du är lycklingt lottad med så många fyrfotingar runt i kring dig.



Jag vaknade på morgongen mot alla odds. Bara det är en bra början på dagen.



Ha det så bra du kan

Kram Bibbi

2009-09-29 09:31:22
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/
Jenfan75

Här har vi ett kanonväder idag. Det är vindstilla och solen skiner och det är inge kallt ute heller.Så idag blir det städa av..

2009-09-29 10:28:44
URL: http://www.metrobloggen.se/Jenfan75
Ellis

En korg med saker i funkar alltid, har de några speciella intressen, en bok, en ljudbok eller en upplevelse! Skulle du behöva grattiskort så är det bara att säga till! =)

Kramar

2009-09-29 13:10:23
URL: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Kina

Oj det ser ut som hösten kom med besked. har läst på flera bloggar om riktigt kylig morgon. nån hade bara 1 grad så njut av värmen hos dig;) kram!

2009-09-29 13:29:41
URL: http://metrobloggen.se/erhit
Stefan Falkelind

Idag var det rena stormen här också men är det ganska lugt ute. ja du skulle kunna köpa massageolja med smak och som värmer. jag säljer det genom min blog. Klicka på Lustjaktannonsen.

2009-09-29 15:58:48
URL: http://falkelind.blogg.se/
Madde

Hej hej!



Ja vad otäckt, tycker det händer en massa märkliga saker i moder natur nuför tiden. I somras satt vi på balkongen en kväll och rätt som det var kom flera eldklot farandes mot skogen och damp ner..inget hördes och inget syntes sen.. Trodde de va messiler först..haha rök utav dom när de damp ner sen, ringde faktiskt 112.. Tänkte ifall de va något natur fenomen typ.. Riktigt otäckt va de iaf :).. ja nää nu får du allt hålla dig frisk ..kramis

2009-09-29 17:34:22
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
margit

Jaså i Holmsund... där har jag också varit bla på Frälsningsarmen... men det var många år sedan...har en son med fam i Vännäsby, en son i Trehörningen, Tavelsjö samt en dotter med fam i Nordmaling..samt min syster o svåger i Vännäs...

2009-09-29 19:45:14
URL: http://margitholm.blogg .se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback