Värpsjuk ägghöna på språng i snöstormen




Hallojs . Vilket skitväder vi har här idag. Bara två grader kallt men snöstorm. Daegen kommer att gå i orons tecken. Vår Anna och hennes Erik åkte till Ammarnäs i går för att var med i vindelälvsdraget. Endraghundstävling på 40 mil. Här kan ni läsa mer om det.  Vindelälvsdraget 2010 . Här kommer en bild frå fjolårets tävling.


Medans jag sitter här och skriver så ringer hon och berättar att första sträckan gått bra. 2.2 mil var den. Skönt det. Fotot är lånat härifrån Bildbank  och fotograf är Marie Olsson.
Lehna skjutsade vi till Vännäs igår kväll. De åkte tåg till Stockholm inatt. Just nu sitter de på flyget till Tyskland och min mage är i uppror. Här på vandrarhemmet i Freiburg ska de bo.

De ska iväg på olika studiebesök. Bla annat en gymnasieskola där de oxå läser till urmakare. Så på  söndag åker de till Basel i Schweiz för att besöka världens största ur och smyckes utställning. Här kan man göra sej en liten uppfattning om storleken på denna mässa Basel


De har montrar där som är som trevåningshus så det måste vara enormt stort. Nu kommer jag att gå som en värpsjuk höna här tills hon ringer och säger att de landat. Ska spring a iväg och titta till mormor en stund. Hon blir lite piggare för avar dag som går. Bara jag inte springer vilse i snöyran. Hoppas ni har bättre väder hos er. Ha det gott. Kramizar i massor till er alla


KOMMENTARER
Anki

Meeen va tusan snöar det, jösses



Kram och så bra att lilla mormor är bättre, du ser att vi ska inte föra sånt väsen du och jag, våra kära blev sjuka på samma gång och frisknar till sej på samma gång!



Kram

2010-03-18 11:59:52
URL: http://nabbann.blogspot.com
Frogprincess

Jag har alltid tyckt att det ser häftigt ut med hundsläde :-)

Japp, jag ska kolla lite extra på orden när de dyker upp :-)

2010-03-18 12:15:05
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Mi

Hej hop!! skönt att mormor är bättre lilla hönan, haha. Det är klart att du är orolig så är det att vara en äggsjuk höna. Ser härligt ut att åka hundsläde men det är säkert jobbigt och kallt. Jag kommer just från affären och det var rätt så skönt ute. Ingen snö än i alla fall. kramar!!

Itslove

tack detsamma du =)

2010-03-18 12:36:05
URL: http://marsep.blogg.se/
Hebbe

Ja det kan du väl göra,,beställ fint väder åt mig oxå:love:är du snäll,jag vill använda dessa:cool:Haé Kram.

2010-03-18 12:44:30
URL: http://www.metrobloggen.se/boda
*tingeling*

Hej hopp i stugan! även här hos oss är det skitväder, fy tusan så trist det är.. får hoppas det ahr slutat snöa fram till i morgon... så skönt att din mormor har börjat bli bättre :) ha en fin fin dag :)

2010-03-18 16:09:38
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
Ellis

Snöat en hel del här idag, så lite kämpigt att gå hem.

Har en lugn kväll hemma, kände att jag behövde vila mig lite! Hostat så det räcker idag, vill inte hosta på mina kompisar också!

Hoppas du har en fin kväll!

Kramar

2010-03-18 19:20:58
URL: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Fenixmona

Hur kan man få in googleannonser? Hör inte de ihop med ADSense...Kramen

2010-03-18 19:36:10
URL: http://fenixmonasliv.blogspot.com/
Bibbi

Men jag fattar inte att Gud Fader svarar på mina böner :( Stackar er säger jag bara.



Mamski... var inte så orilig. Det brukar gå bra på såna resor och jag tror flygresan är den tryggaste delen av hela resan :-)



Godnattkramar på dig

2010-03-18 23:58:09
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback