Lite uppdatering för de sista dagarna...

 
Här sitter en väldigt snorig och matt jag. Började nysa så fruktansvärt i går kväll och idag mår jag skiit. 0,5 plus ute men det blåser kallat som tusan. Tänkte försöka uppdatera lite från helgen som var. Börjar med lördag då. Hann träffa barnbarnen Victor och Jonathan och pappa Rahim en stund när de kom för att hämta Jenny och Ida. De skulle iväg till badhuset. Vi har ju ett jättefint äventyrsbad i denna lilla byhåla. Detta är en bild från i somras.
'
 
Medans de var på badhuset var jag hos min mormor som var jättedålig. Inte roligt att se henne sådan.
Halv fem hämtade jag upp Ida. Jenny hade åkt till jobbet och jag och Ida skulle hem till mina föräldrar på middag. Där fick vi så jättegod mat, dryck och dessert. Dessutom blev det kladdkaka och vaniljsås senare på kvällen. Snacka om att få matkoma :) Glömde ju naturligtvis att ta med kameran så det blev inga bilder. Vi hade en heltrevligkväll. Tittade även på Så Mycket Bättre där Magnus Uggla blev kvällens stjärskott när han tolkade Olle Ljungströms låt Jag och Min Far. Uggla har alltid varit min stora idol. Det han gjorde här var nog bland det bästa jag hört av honom. Halv tio kom Jenny från jobbet och kvart i elva gick vi hemåt. 
 
Under mig har två unga tjejer flyttat in under helgen. Kvart över tolv på natten började de bära in möbler och annat. Tro hela huset här var hysterisk. De small, gapade och levde skithus. Bad dem två gånger att dämpa sej lite men ack nej"vi lever inte om" trodde de ja :( Strax före halv fem på morgonen blev det lugnt.
 
Söndagen gick i trötthetens tecken. Bara en riktig slappardag. På natten blev det samma jävla liv härunder. Då var det dessutom skällande hundar och barn som skrek och levde rövare. Tjugo över tolv slog jag en träslev i elementet så det bara dundrade här. Grannarna var och sa till dem men det hjälpte inte heller. Klockan var nästan halv fem nu oxå innan det blev lugnt.
 
Måndag började jag med att vara elak. Tänkte så här, Ska ni hålla alla vakna på nätterna ska ni faen inte ligga och sova hela dagen. Kvert över sju tog jag en sked och drog på elementet säkert tio gånger. Tog inte lång stund innan det började röra å sej därnere. Sen arbetade snabeldraken och jag. Var även och titta till mormor som fortfarande var lika dålig.
 
Tisdag var jag och Anna (en av döttrarna) hos mormor. Blev så glad när vi kom dit för denna dag satt hon uppe i rullstolen och var jättepigg. Pratade, skrattade och var jätteglad :) Då jag kom hem gjorde jag en stor form med Moussaka. Lehna var hit och åt med mej. Gjorde iordning några formar med mat till henne som hon skulle stoppa i sin frys.
 
Onsdag gjorde jag inte mycket alls. Började nysa så förbaskat och har snorat mest hela natten. Det var nog allt för denna gång. Ha en bra dag och halka inte när ni går ut. Kramen

KOMMENTARER
Gilla

Så trist att du har blivit förkyld. Hoppas att det går över snabbt!

Nog är det förargligt, när man missar sin kamera, när man får god mat eller ser nåt annat man vill föreviga.

Jag har aldrig brytt mig speciellt om Uggla, men den varianten i lördags var ju bara så enormt fin.

Hämnden är ljuv! Det var därför jag låste ordentligt om tvättstugan igår. Hann hon inte komma in, sen jag var klar, så kanske hon står där med lång näsa än. Så jag förstår precis som du hade det med bråkiga nya grannarna.

Tack för inbjudan till efterrätten! Den kommer att smaka maffe!

Kram/Gilla

2012-11-08 09:43:20
URL: http://trebgilla.blogspot.com
Inger Rozén

:-)Det är inte roligt med såna förkylningar!
Sonen var febrig i fyra dar,och nu med svullet ansikte.Jag hoppas att din förkylning är något lättare!
Kram,Inger

2012-11-08 10:00:01
URL: http://chintohs.blogspot.se/
Tommy

Sv: Godmorgon!

tack ska du ha!
Krya på dig!

2012-11-08 10:04:42
URL: http://tommytott.blogg.se
Inger Rozén

:-);-)Hej igen!
Ja det där med grannar!Inte roligt det heller.Jag har en sådan familj ovanpå.Är så trött på dom och bovärden har varit dit 6 gånger och inget hjälper!Vi säger att farmor är analfabet med guld i munnen,så därför är hon så konstig.Guld är giftigt att ha i munnen.Röker gör dom och slänger ner fimparna.Undrar just varför,en del möblerar om på nätterna.De gjorde mina grannar också.Har du ingen bovärd?Kram,Inger

2012-11-08 10:05:21
URL: http://chintohs.blogspot.se/
Tommy

Sv: Lyx .. Så snällt, hoppas solen tittar fram här med!

2012-11-08 10:08:47
URL: http://tommytott.blogg.se
ume71

Det blir ju att raka allt utom mustaschen ;-)
Annars rakar jag mig knappt alls:-d

2012-11-08 12:22:27
URL: http://www.aiklchf.blogspot.com
Tommy

Sv: Tack! ingen sol här inte!

2012-11-08 13:16:07
URL: http://tommytott.blogg.se
syren

Är trist att bli förkyld.Hoppas det går över fort.Här är det gråmulet 10 plus.Krya på dig! kram

2012-11-08 14:02:55
URL: http://syren-syren.blogspot.com
Sita

Hejsan. Har aldrig ätit Mosaka. Kram

2012-11-08 17:22:29
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Bibbi

Hej fina vännen :love:. Förkylning är superjobbigt och får du dessutom inte sova blir det inte enklare :thumbdown: ;-(
Att bo i hyreshus är en mycket större chansning än att bo i hus. Därför bor jag i hus. Orkar inte med jobbiga grannar.
Styrkekramar på dig :love::-d

2012-11-08 17:50:03
URL: http://www.bibsan.se
Veiken

Hahaha! Du har gjort min dag.... slog i elementet innan tuppen var vaken! :) Snyggt jobbat! Tråkigt är att du är sjuk. Eländes elände...Hoppas du kryar på dig snabbt nu! Kramar

2012-11-08 17:54:33
URL: http://www.veiken.se/
Fenixmona

Usch o fy för förkylningar! Hoppas det ger sig snabbt! Gott att mormor kryade på sig igen, inte lätt när de gamla blir sjuka.
Vilket elände med folk som väsnas så på nätterna! Det var bra att du körde upp dem...hehehe...Hoppas bara att de inte fortsätter så här på nätterna för då blir det inte bra! Kramiz

2012-11-09 04:48:31
URL: http://fenixmonasliv.blogspot.com
Bibbi

Morrn på dig lilla snorunge :love: Har det gett sig nåt än? Jag hoppas verkligen du inte behöver ligga i sängen i helgen Inte ens idag när du har så fint väder. Kram finaste Attis :love:

2012-11-09 09:28:05
URL: http://www.bibsan.se/SLE
ume71

Får önska dig detsamma och även trevlig helg
På söndag tar jag kort semester och åker till Göteborg:cool:

2012-11-09 09:33:13
URL: http://www.aiklchf.blogspot.com
Micke

Jo..har en granne här...jösses...inte kul alltid...tror dock hon åker ut om hon fortsätter så här...förstår mig inte på en del människor som envisas med att fortsätta störa trots tillsägelser...droger?
Ja..vem vet?

Vet ju hur det kan bli vid inflyttning i lägenheter..är ju ett ganska tight schema man har där..men lite försiktiga måste man ju vara när det är sent på kvällen/natten...värst hade vi i området när en började borra hål i väggen för sina tavlor..i tre dagar, fast bara på natten..man baxnar ju:-s

2012-11-09 18:46:35
URL: http://guldkryckan.blogspot.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback