Gott Nytt År

Nu är det inte mänga timmar kvar på detta året. Jag önskar er alla ett Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År. Var rädda om varandra och ta vara på tiden :love: :love: :love: :love: :love:
Kramar

Underbara dagar med nära och kära.

 
Så var julen överstökad för denna gången. Roligt hade vi .. god mat, trevligt sällskap, sång och musik och massor med glada skratt, Här en bild på vår söta tomte. Tydligen har jag varit snäll oxå då jag fick så fina julklappar. resentkort på både Lindex oxh Kapp Al, jäffefina örhängen, pengar, chokladaskar och en cdskiva :-P
Tusen tack snälla ni. mina barn, föräldrar, barnbarn och lillebroren :love:
 
Självklart ska man sitta i tomtens knä
 
Juldagen blev en skön slö/slappardag. På annandagen var Lehna och Erik här på lite julmat.
 
Så lite gottigheter då från annadagens middag.
 
Nu blir det en sväng in i duschen och sen ska jag sticka klart en socke. Ha det bäst alla. Bamsekram :love::love:
 

God Jul

 
Efter att ha legat magsjuk flera dar börjar jag äntligen piggna till. Julbestyren har blivit gjorda nu i sista minuten. Julafton ska jag fira hos dotter Jenny. Lite snö har vi fått oxå så det blir en vit jul precis som det ska vara. Ha nu en riktigt God Jul alla. Kör försiktig ni som är ute på vägarna. Tids nog kommer ni fram. Massor med julkramar från lilla mej.

Lite pjöller bara

 
Tänk att idag har vi haft regnfritt och lite sol. Man får ju en massa lust och ork när det är så. I morrn ska jag åka iväg till Stan (Umeå) och inhandla lite julklappar till barnbarnen. Både de tvåbenta och de fyrbenta. Har inte köpt en enda julklapp än  :-P ute i sista minuten som vanligt. Tur jag vet vad jag ska ha :-P Shopping är inte min grej men ibland måste man jue. Lite kakbak blev det i helgen oxå en socke häromdan. Bara nästa kvar nu då. Den är strax klar den oxå :-)
 
Julafton ska jag fira hos dotterJenny och barnbarnet Ida. Hon kommer hit i morrn kväll och ska hjälpa mej att klä julgranen. Den står i källaren med belysningen kvar sen sist . Enkelt och bekvämt. Bara att hoppas att alla lampor fungerar :-) Ida frågade så rart häromkvällen om jag skulle baka Dumlekakor. Nej svarade jag. Men så smälter man ju för de ledsna ögonen så Dumlekakor ska bakas :-) Bäst att återgå till socken nu så den blir klar. Ha en bra kväll alla :-)
 
 
  TÄNKVÄRT
 

Snart är julen här.

Nu var det länge sedan jag var här igen. Tiden går så fort. Redan tredje advent och bara drygt en vecka kvar till julafton. Julkänslan har inte infunnit sej ett dugg. Jag har i alla fall lyckats åstadkomma att koka knäck. Skulle så gärna hoppa över julen. Vet inte varför , det bara känns så. Annars är nog allt som vanligt här. Dagarna går sin gilla gång. Hoppas på att det ska komma lite snö. Det är så mörkt och trist ute och har regnat mycket. I går kväll kom det faktiskt några snökorn men inte mycket.
 
Lite stickning har det blivit till barnbarnen. Sockor, benvärmare och pulsvärmare.
 
Mera är på gång. Mina älskade små lurvtussar har jag här lite nu och då när matte och husse jobbar. De är bara så goa. 
Kanske dags för lite påklädning nu så får vi se vad denna dag har att ge. Ha en bra dag  alla. Kramar