Kalas är alltid trevligt.

Äntligen helg :-P I går var vi hos Erik Och Lehna på kalas. Det var nämligen Eriks fördelsdag :-P
Lehna hade gjort så fantastiskt god smörgåstårta. jag tiggde till mej en bit att ta med hem. Det fick bli min frukost i morse :-P
Paket blev de oxå. Ett stort och ett litet.
Det blev några trevliga timmar med trevligt sällskap. Tack för det :-P
 
Eftersom det är fredag får man väl lov att idka lite hushållsbestyr. Inte för att det frestar , men ett måste ibland. Jag ska göra en laddning Cole-Slaw och marinera köttet som ska grillas i morrn. Så till kvällen blir det att titta på Let´s Dance. Jag håller tummarna för att det blir bra väder i morrn då det ju är Valborgsmässoafton
Ha en härlig helg occh akta er för smällare och granater. Kramizar :love: :love:

Var är vårsolen?

Lillördag idag då. Surväder idag oxå. Det regnar och är kallt. Positivt är att jag mår bättre idag. Hurra. Har ätit ett par hårdbrödsmörgåsar och de har stannt kvar i lilla magen.
Måste ut en sväng sen. Jag ska köpa presentpapper så jag kan slå in ett par presenter. En av svärsönerna fyller nämligen år i morrn. I övrigt blir det bara en lugn dag då jag fortfarande känner mej ganska matt.
Ha en bra fortsättning på dagen .
 
Kramizar till er alla :love: :love:

Då och nu

Gokväll runt om i stugorna. Här är det skitväder tråkigt nog. I går var det snöstorm. I morse sol och snön försvann. Nu är det snöblandat regn. typiskt Aprilväder . Åkte på magsjuka natten som var. inte skoj alls. Gudskelov verkar det ha slutat nu. Håller tummarna.
Tänk så mycket roligt vi hade när vi var barn. Mycket utomhuslekar med kompisarna. Sommar som vinter. Idag står de flesta med näsan i telefononerna och är näst intill okontaktbara. Både vuxna och barn. Otroligt trist tycker jag,
Jag har forsatt att plantera lite här. Bla så har jag förplanterat mina Daliaknölar, persilja,plocksallad och rucola. Hoppas bara det tar sej .
 
Förra veckan vart det en liten shoppingtur. Var tvungen att köpa en ny grill då den gamla gjort sitt. Grillredskap, borste för gallret och nya skor.
 
Nu är det snart dags att krama kudden. Hoppas jag vaknar till en bra dag i morrn. Natti natt och kramar till er alla :love: :love:

Finns att göra inomhus oxå

 
Söndag hela dagen idag. Mulet och regnigt ute. Då får man passa på att pyssla inomhus. Jag har satt om mina pelargonplantor. Nu hoppas jag bara de tar sej ordentligt.
Lite vårtecken har jag sett. Årets första Tussilago såg jag för nån vecka sedan när jag var ute med lurvisarna. Det känns bra :-)
Hemma hos lilla mor har snödropparna börjat komma upp. Här hos mej har rabarbern börjat poppa upp samt en del andra perenner som jag har i min rabatt. Förhoppningsvis blir det sommar i år oxå :-)
Nu ska jag återgå till min stickning. Håller på att sticka en sommarkofta till en väninnas barnbarn. Bäst att veva på så den blir klar :-)
Ha en bra dag. Kramizar från lilla mej 
:love: :love:
 

Long time no see

Nu var det hiskeligt länge sedan jag skrev nåt här :-P Har haft en enorm bloggtorka. kanske det håller på att vända nu. Ska i alla fall göra ett försök. Längtar efter sommaren nu :-P  Just nu har vi lite konstigt väder här. Sol , moln,dis och lite blåst däremellan. Det har blivit en hel del handarbete under vintern. Stickat lite av varje. Så har jag haft mina goa barnbarn här då de haft lov från skolan. 
 
Får ju inte glömma mina älskade lurvtussar som kommer lite nu och då. Skrotförkylningar och magsjukor hör ju oxå livet till. Det har jag inte sluppit undan.
 
i kväll har jag vart ute och käkat med en väninna. Så skönt att slippa stå vid spisen :-P 
 
Så har jag fått ett gäng nya fyrbenta barnbarn oxå :love: Dotra annelii med familj har dess två sötisar.
Bruno  och Harry heter de här små sötisarna
 
Dotra Lehna och hennes Erik rår om dessa två sötnötar Dimma och luna :love:
 Några ord blev det. kommer mer en annan dag. Till dess så får ni ha det bäst. Kramizar till er alla :love: