Jag skulle äga miljoner om tårar var guld.


God kväll runt om i stugorna. Sitter här och hostar och snorar. I går var jag på vårdcentralen och fick antibiotika så förhoppningsvis blir jag frisk snart. Är så slut efter denna influensa så jag orkar knappt röra mej. Separationen gör väl inte saken bättre. Jag skulle äga miljoner om tårar var guld sjunger de. Jag skulle nog vara mångmiljonär vid det här laget om det vore så. Det har gått två månader nu men tårarna slutar inte komma. Detta är nog det absolut jobbigaste jag varit med om. Tomheten och saknaden är så hemsk så ibland vet jag inte vad jag ska ta mej till. Det är tur att jag har mina barn och barnbarn. Jag och Lehna (dottern) har flyttat till en lägenhet alldeles utmed Jenny , en av de andra döttrarna. det är lilla Idas mamma. Ida är överlycklig för nu kan vi vinka till varandra från fönstren. Hon är här väldigt ofta och det är toppenskoj.  Idag har jag köpt mej en ny matberedare. Lämnade den gamla hos gubben så det var behövligt. Köpte även en HDMI kabel så jag kan koppla datorn till TV. perfekt om man ska titta på film, bilder eller lyssna på musik. Tack för alla era kommentarer. ska svara på dem så fort jag bara orkar. Nu ska jag försöka få mej lite sömn. Det har varit dåligt med det sista två månaderna. Natti natti och suss gott. Bamsekramar från mej till er alla.

När i friden ska det sluta snöa?
7 grader kallt och snön vräker ner här. Igår hade jag främmende av mina goa barnbarn Victor, Jonathan och Ida med föräldrar. Det var full fart hela dagen. Pojkarna hade med sej en massa julklappar som de fått. De var så lyckliga när de fick visa allt. Till middag ville de ha pizza . Skönt att få hoppa över julmaten en dag. De har inte varit hit sen jag flyttade så det var mycket spännande att utforska. En riktig toppendag blev det. Idag ska jag ner på vårdcentralen igen. blir inte kvitt denna förbaskade förkylning. Hostar så det känns som skallen ska lossna. Så måste jag bege mej in till stora staden och köpa mej en skrivare. Jag har köpt en ny dator, en bärbar men ingen skrivare. Det är så skönt att ha en dator som fungerar och inte stänger av sej själv varannan minut. Lehna sussar fortfarande. Skönt med jullov. Hon börjar inte skolan förrän den 12 januari så det blir ett långt jullov denna gång.
Hoppas ni haft en skön julhelg. Ha det bäst. :)
Kramisar till er alla från lilla mej.

Sista dagen av årets julhelg.Så var sista dagen av denna julhelg kommen. Det har varit en känslosam jul med mycket sorg och tårar. Det kan inte hjälpas. Just sådana här helger är det så mycket minnen som dyker upp. I går kväll var jag dock hos en av döttrarna (Jenny) och hade så mysigt så. Vi år älgstek, rådjursstek och en massa andra godsaker. Vi var så mätta allihopa så vi satta bara och stånkade till slut. Tack Jenny och Daniel för en underbar kväll.Lite varmare ute har vi fått och det är då en jäkla tur. Inte alls skoj att gå ut när det är 25 grader kallt.  Idag ska jag ta en lång promenad om jag orkar. Denna influensa jag dras med har verkligen sugit musten ur kroppen. Hostar fortfarande och värst är det naturligtvis på nätterna. Aja, det går väl över någon gång får jag hoppas. Ha en toppendag och var rädda om er.
Bamsekramar till er alla från lilla mej.

God Jul


Så var dagen D här. Fortfarande förkyld men på benen och feberfri så det känns bra. Idag ska vi börja med att hälsa på mormor och jula med henne lite. Brorsan tar med sig gitarren så det blir lite julsånger och mys. Kallt är det som bara den -20 just nu. De hade lovat -30 idag så vi får väl vara nöjda. Det kommer att bli en konstig julafton i år men den ska genomlevas den oxå. Det får bli som det blir. Som jag berättade tidigare så gick min väninna bort i höstas. Vi ska ha hennes man här hos oss. Det är en jobbig kväll för honom oxå och ingen ska behöva vara ensam en sån kväll. Hoppas ni alla får en underbar julafton. Njut och var glad .

En riktigt God Jul

önskar jag er alla.

Varma Julkramar.

Influensatider i julerasket.Gomorron på er alla. tack för alla goa kommentarer. Jag har inte orkat svara er alla då jag legat jättesjuk här. Jag har åkt på en riktig dunderinfluensa. Var till vårdcentralen igår och fick lite medikamenter. Har hostat och hostar fortfarande så det känns som alla revbenen är av. Lyckades koka knäck igår. Var helt slut efter det lilla. Julen får bli som den blir i år. Det kan inte hjälpas. Säger som min dotter Lehna " ta det lugnt mamma, det kommer fler jular" Vi får göra det bästa at det hela. Kallt har vi här. Såg just att dt skulle bli runt 27 grader kallt i morgon och runt 30 på julafton. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr och fy. Dagarna går sakta men säkert och jag försöker blicka framåt och hitta någon ljusning här i livet. Det kommer nog det oxå. Först och främst vill jag bli frisk nu se, sen får vi se vad livet har att erbjuda. Ha nu en riktigt bra dag och var rädda om er.
Kramisar.

Snart så är det jul igen.


 

Hej på er alla. Måste ge mej till känna och tala om att jag lever. Det har varit en väldigt jobbig sommaer med många tragiska händelser. Både i runt omkring oss och i familjen. Bla så förlorade min bästa väninna sin kamp mot den förbannade cancern. Jag och min älskade gubbe har efter 23 år separerat och det är väldigt tungt. Livet måste trots allt gå vidare och gudarna ska veta att jag försöker.
Nu närmar sej julen med stormsteg och jag har inte gjort ett endaste dugg. pyntat lite grann har jag gjort men inte mer. Ikväll ska lilla Ida komma hit ovh vi ska klä julgranen. Alltid något. Hon ska få baka pepparkakshus oxå. Kallt har vi här. -14. Det räcker och blir över. Dags för mej att fylla på kaffemuggen. Hoppas ni alla har det bra där ute i stora världen. Kommer nog att försöka ägna mer tide för bloggen framöver. Känner att suget håller på att återvända. Var rädda om er och ta det försiktigt i trafiken.

Bamsekramar från mej.