Bloggpaus en stund.
Gomorron . Nu tar jag en ofrivillig BLOGGPAUS en dag eller två. Sitter just nu vid dotterns dator. Vår dator fcik jag formatera igår efter att den kraschade här. I morse när jag skulle starta den så gick det inte att få igång skärmen.
Vi fick i varje fall sol igår så det var ju positivt. Idag är det mulet igen. Hämtade ut gardintyget igår så nu ska jag sätta mej och sy gardeiner.  Kommer tillbaks här så fort vi fått ordning på datorn. Ha det så bra och var rädda om er. Kramkram.

Tävla hos Sussie.
Här lyser våren med sin frånvaro idag oxå. Det snöar och är 3 grader kallt. Hoppas verkligen att vädret blir bättre till påskhelgen. Håller banne mej på att ge upp. Humöret känns så långt ner i botten det bara kan. Lite gladare blir jag av detta dock. Jag är med och tävlar  hos Sussie Där står det att läsa så här.

Du kan vinna en glasljushållare som ger illusionen att ljuset svävar. Den kan användas som ljuslykta (för votivljus, teljus/värmeljus) eller varför inte vända på den och ha den som en liten vas!

Medföljer gör även ett votivljus (brinntid ca 10 timmar) från PartyLite. Doften är vita snöbär. Det är en av PartyLite´s mer kända dofter så är du lite nyfiken så passa på och var med och tävla :-)

Visst är de vackra. Var med och tävla du oxå.

Ha nu en riktigt bra dag alla. Bamsekramar till er.

Paket i brevlådan .


Idag har jag fått paket.  En T-Shirt.  Det kom fråm en av mina sponsorer.  Netshirt.se Tack så hemskt mycket för det. Alltid skoj att få lite uppskattning. Här kan ni köpa kläder för sporterna. Gör ett besök. Kanske hittar du något som faller dej i smaken.Hälsning från vår bloggvän Bibbi


Detta mail har jag fått från vår Bloggvän Bibbi. Jag lägger ut det här så ni får läsa. Det är en hälsning till oss alla.

Hej vännen. Mailar och berättar att jag just nu installerar om min
Mac, vilket jag aldrig någonsin gjort tidigare, så vi får se om jag
kommer ut på bloggen mer. Du får gärna hälsa och berätta. De
flesta bloggvänner jag har är även dina.
Tänk vad nyheterna skojar ibland. Men det är härligt att även ni
är på väg att få vår.
Kramar till dig och korsa gärna dina fingrar för att det här ska gå
bra.
Hälsningar Bibbi

KlädbyteDet här måste ni ta er tid och titta på.

Jag föddes på nytt


Jag har dragit en lott i livets lotteri. Se var jag föddes.
Hej attis,jag drog en ny lott i livets lotteri och föddes i Egypten. Här ovan kan du se vilka problem jag riskerar att drabbas av i mitt nya liv.Klicka http://www.livetslotteri.se/T... för att ge mig ditt stöd, utforska mitt nya hemland och läs mer om hur Rädda Barnen arbetar för att hjälpa mig och andra barn i världen. Passa också på att dra din egen livslott. Vänliga hälsningarBirgitta Lundgren, nyfödd.Ps. Svårt att klicka på länken? Skriv in adressen http://www.livetslotteri.se/T... i din webbläsare.
Copyright © Rädda BarnenAll information på livetslotteri.se skyddas av lagen om upphovsrätt.

Ny dag, nya moln.
Gomorron denna mulna måndag. Här har det snöat hela helgen även i datorn har det vart skitväder.  Jag gav upp i lördags. Nätet har varit lika vidrigt som snön och blåsten vi haft. Förutom det det har det varit en bra helg. I lördags var jag hos min mormor på dagen. Efter en god middag som gubben gjorde på kvällen gick vi ner till byakrogen och drack en Irish Coffee och ett par öl. Fortsatte sen till ett par goda vänner och hade det bara trevligt. I går hade Ida kalas för sina klasskompisar , så då var jag där och hjälpte till lite med kalasaet. Det är så skoj att se alla dessa söta små tjejer.
Spännande är det att få paket.

Dags att blåas ut ljusen i tårtan

Söta små tjejer här.

Moromor själv skulle oxå förevigas.

Det lektes, sjöngs och fiskades i dammen. Full fart på tjejerna. Nu väntar jag bara på mitt tyg så jag får sätta igån och sy mina gardiner. Det tar ju en stund och jag vill ha upp dem innan torsdag så påsken börjar.  Hopppas ni haft en bra helg. Kramen till er alla. Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Därför ska du inte äta snö.


Detta är anledningen till varför man inte ska äta snö.
http://www.youtube.com/watch?v=ipPPnP0nlxI&feature=related

Titta gärna in här på Receptbloggen Idag finns det ett härligt recept på Kall lax och Räkpaj
Glöm inte heller att skriva på Namnlistan om Organdonation Det gör ni HÄR eller på Gröna Bandet i min sidomeny. Vill ni veta mer om varför denna insamling startats så går ni här till Anki vars man väntar på en ny lever och läs mer.

Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Lehnas Tysklandsbilder
Gomorron. Idag snöar det lite här. Jäklar så lycklig jag är. Lovade ju tidigare att aldrig mer klaga på snön. Det skulle jag inte gjort för nu klagar jag som bara den. Tänker vis lite bilder här från Lehnas Tysklandsresa.

Först ut är bilder från Urmakarmuseet i Furtwangen. Det var tydligen nåt väldigt otroligt.
Detta är ett urverk oxå.

Så lite bilder från Freiburg där de bodde. Här står husen tätt.


Ett par av de vackra byggnaderna kommer här


Så denna skojiga vägskylt . Varning fär snöflinga Har aldrig sett nåt liknande. De tror att det var en varningsskylt för halka .

Det kommer mera bilder sen. Kan inte lägga ut alla nu då blir det nog stopp hos Blogg.se.
Ha det gott.
Kramen

Gökuret som fick fnatt.
Måste kanske skriva här att detta är en historia som jag fått på mail av en vännina. Det är inte jag som vart ute och slarvat *fniss*

Häromkvällen följde jag med mina väninnor ut för en "helkväll med tjejerna". Jag sa till min sambo att jag skulle vara hemma vid midnatt, "Jag lovar!"

Nåväl, timmarna passerade och margueritorna slank ner alldeles för lätt. Omkring klockan 3 på morgonen begav jag mig hemåt, ganska packad.

Precis när jag klev in genom ytterdörren satte gökuret i hallen igång att gala 3 gånger.

Snabbt som ögat, (då jag insåg att min sambo förmodligen skulle vakna till) så gol jag ytterligare 9 gånger.

Jag var ganska stolt över mig själv över att ha kommit på en sådan snabb lösning (trots att jag var stupfull), för att kunna undkomma en förmodad konflikt med honom.

Nästa morgon frågade min sambo mig vilken tid jag kom hem, och jag svarade att jag var hemma vid midnatt. Han såg inte arg eller sur ut. Pust! Jag klarade mig denna gång!

Sedan sa han "Vi behöver ett nytt gökur."

När jag frågade varför, svarade han "Ja, igår kväll gol göken i gökuret tre gånger, sedan sa den "Oh Shit", gol 4 gånger till, harklade sig, gol ytterligare 3 gånger, fnissade, gol två gånger till och sedan snavade den över vardagsrumsbordet och fes."

FELIX kondomer: Gör det goda godare
Nya kondommärkenFELIX kondomer: Gör det goda godare

FROSTIES kondomer: De väcker tigern i dig

GEVAILIA kondomer: När du får oväntat besök

NOKIA kondomer: Connecting people

OLW kondomer: För att du älskar det goda

CARLSHAMNS kondomer: Gott, gotti, gott gott

McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder

LIBERO kondomer: Det känns tryggt

LÄTTA kondomer: Om du har bestämt dig

VICKS kondomer: Extra starka, extra friska

STATOIL kondomer: Det du behöver när du behöver det

PEDIGREE PAL kondomer: Rekomenderad av ledande uppfödare, köttiga bitar rakt igenom

GINSANA kondomer: Orka mer

GB-GLASS kondomer: Jag och min magnum

LOREAL kondomer: För det är jag värd

GORE TEX kondomer: Guaranteed to keep you dry

DELIKATESS YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i ny fin förpackning

ERICSSON kondomer: Its all about communication

MICROSOFT kondomer: Where do you want to go today

ALGRENS-BILAR kondomer: Det enda sättet att stoppa dom är i munnen

PRINGLES kondomer: Once you pop, you cant stop

BLÅ-BAND kondomer: Smaskens till sista slicken

Vart faen har våren tagit vägen? Någon som vet?
Var det någon som sa att våren är här? Skulle inte tro det. Igår började det snöa här mitt på dagen. Sen vräkte det ner tills i natt någon gång. Som om vi inte skulle ha tirräckligt redan. Idag är det mulet och dimma. Så här såg det ut tidigt i morse .

Så här ser det ut nu ett par timmar senare.

Det ska fortsätta snöa här de närmaste dagarna och det känns inte alls bra. Jag beställde i alla fall gardintyget igår efter att ha velat fram och tillbaka. Betalade 56 kr extra för att det skulle skickas express. Det kommer på tisdag så då är det bara att snabba sej och sy så de kommer upp innan påsk. Köpte mej lite tulpaner igår. Närmare bestämt 10 stycken.

Äkta konstgjorda sådana. De var billiga . 39 kronor för 5 stycken. Det fanns alla tänkbara färger och de står garanterat ett tag. Idag ska det tvättas här oxå ska jag umgås med min vän Snabeldraken. Inte för att det just är fredag utan för att det behövs. Ha en riktigt bra dag och var rädda om er. Kramizzzar

Titta gärna in här på Receptbloggen Kanske du hittar nåt som lockar.
Glöm inte heller att skriva på Namnlistan om Organdonation Det gör ni HÄR eller på Gröna Bandet i min sidomeny. Vill ni veta mer om varför denna insamling startats så går ni här till Anki vars man väntar på en ny lever och läs mer.

Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Lite allt möljligt om både det ena och det andra.
Gomorrn. Nu har jag nog skickat bort för mycket av solen för idag är det muelt här. 8 grader kallt dessutom. Jag tror denna vinter aldrig tar slut. Vi har en sjukling här. Lehna ringde från tåget på måndagskvällen och hade väldigt ont i halsen. Hon har legat seen hon kom i tisdagsmorse. Jätteflörkyld och hostar så hon kräks. Det var en himla tur att hon inte blev sjuk medans hon vr i Tyskland. Jag har suttit och letat gardtyg till köket ett par dar. Fy så svårt det är. Hittade ett tyg i Jotex katalog som jag känner lite mer för.Men har ändå svårt att bestämma mej. Så här ser det ut . Finns i 5 metersklipp för 199 kr. 145 cm brett. vi har så stora fönster dessutom är det två i köket så det brukar gå åt drygt 10 meter här. Jag ska nog fundera en stund till innan jag bestämmer mej. Idag ska jag ringa och beställa tid så jag får gå och klippa mej. Det är ingen ordning på kalufsen just nu. Hoppas bara jag får komma fort.
Jag hittade ett par bilder till på ungdomaran från Vindelälvsdraget. Bilderna kommer från Only4Dogs
Här är Anna där hon drar sej upp efter att ha legat på backen.

Här kommer Erik med släde och hundar i full fart.

Ser onekligen förbaskat skoj ut. Här kommer en bild på Maria, vår 31 åring. Hon var och klippte bort sitt långa hår i måndags. Det blev så jättbra.
Nu ser man hennes söta ansikte mycket böttre.


Jag ska springa över till henne idag på fika och lite surrsurr.  Det här blev en massa surr om allt möjligt. Måste ta nu och gå igenom kommentarerna eftersom det inte gick igår. Svar kommer  även om det kommer att ta en stund. Ha det bäst och kram till er alla.

Sweet dreamsTittar in snabbt och säger godnatt till er alla. Ögat är trött och kinden matt, jag tror John blund kommer och säger godnatt.  Nätet har strulat idag så bloggen har fått vila. Natti,natti och suss gott. Vi hörs imorgon

Jag tackar vänligt men bestämt nej tack till mera snö.


Dessa bilder tillägnar jag vår vän Hebbe som så snällt vill skicka mera snö till mej.Jag delar så gärna med mej av solen men snön vill jag inte ha.
Så här ser det ut hos oss. Är det någon som vill ha så säg bara till.


Den här bilden blev lite mörk men man se ju snön.Som sagt var en stor önskan om snöfria dar har vi häruppe.
Kram

Äntligen är Smurfan hemma.
Solen lyser även idag. Natttkallt är det här men temperaturen blir bättre vart efter timmarna går. Nu har vi fått hem smurfan.

Känns så bra så. Tåget var nästan en timme försenat i morse men kom ju fram tillslut. Har saknat henne så vansinnigt. Det blir så tyst när de är borta. Så nu är oordningen återställd som jag brukar säga. Benny hämtade henne. Vi satt och surrade häe en stund när hon kom. Nu tror jag hon sussar. Det har vart många timmars resande. Först Mibnibuss från Freiburg och till Hahn en resa på nästan 5 timmar. Sedan flyg till Nyköping vilket tar 2 timmar. Efter det 1 timmes bussfärd med flygbuss till Stockholm och slutligen tåg till Umeå 10 timmar. Så jag förstår att hon är trött. Var tydligen ett jäkal busliv på tåget i natt oxå så det hade inte gått att sova så mycket där. Jag hade tänkt dra en repa med Herr Snabeldrake men det är nog bäst jag hoppar över det så lilla damen får sova. Får hitta på nåt annat mera tystgående skoj att göra. Ha det så bra så länge. Kramizar till er alla.
Titta in här på Receptbloggen Där hittar ni i dag ett smarrigt recept på GEISHA KLADDKAKA.
Glöm inte heller att skriva på Namnlistan om Organdonation Det gör ni HÄR  eller på Gröna Bandet i min sidomeny. Vill ni veta mer om varför denna insamling startats så går ni här till Anki vars man väntar på en ny lever och läs mer.

Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Tanterna på bänken

Två äldre damer sitter, och njuter en cigg och en drink, på en bänk utanför ålderdomshemmet då det börjar att regna.

Den ena rullar ut en kondom, trär den över ciggen och fortsätter att röka.


Maude:


-
Vad är det??

Erna:


-
Det är en kondom, på detta sätt blir cigaretten inte våt.

Maude:


-
Var har du fått tag i en sån?

Erna:


-
Jamen, dom kan man ju köpa i dom flesta butikerna.

Dagen efter parkerar Maude rullatorn nere vid apoteket, hon går in och frågar efter ett paket kondomer.


Apotekaren, tittar konstigt och förundrande om vad en äldre dam på 81 år skall använda kondomerna till, så han frågar henne lite förläget:

-
Vilket märke hon önskar?

Maude:

-
Det spelar ingen roll, bara dom passar till en Camel.


Hundar , hundar och mera hundar.


Måndag igen då. Strålande vackert väder idag oxå men nattkallt. Det var -8 när jag steg upp klockan sex. Just nu i skrivande stund är det -3. Det blir bara bättre och bättre. Helgen har vart lugn och skön solig och varm. Tänkte få bjuda på lite bilder från Vindelälvsdraget. Bilderna kommer från http://www.vindelalven.se och fotograf är Joakim Blomqvist
Vår Anna hjälper här ett av konkurentlagen.

Anna igen då

Anna och hennes Erik.

Livat värre ser det ut som. Erik i helsvart med deras hundspann.

Här är Erik bakifrån med nr 25 på ryggen.

Erik igen då. (den röda släden)

Heja, heja. Full fart framåt. Anna med den röda jackan.

De har haft en fantastisk helg som avslutades med prisutdelning och middag i går kväll.
Jag ska bege mej ut på lite shopping idag. Det blir lite nya ytterkrukor till blommorna i köket. Sen blir det en sväng upp till lilla mormor. Lehna flyger från Tyskland idag till Stockholm. Därifrån åker de tåg hit upp i kväll. De kommer till Vännäs ca 06:10 i morgon bitti. Det blir att stiga upp tidigt. Det är 4 mil att köra . Hoppas hon tar med sej sommaren hem då. Ha en bra måndag och var rädda om er. Kramar om er alla.

Putte och Edna


Putte och Edna var båda patienter på ett mentalsjukhus. En dag när de gick förbi sjukhusets pool, hoppade plötsligt Putte i på den djupaste delen. Han sjönk till
 botten och blev liggande. Edna hoppade direkt i för att rädda honom, simmade
 till botten och drog upp honom. När chefsläkaren fick höra om Ednas heroiska
 insats beordrade hon omedelbart att Edna skulle skrivas ut från sjukhuset.
Hon gick till Edna och sa:
- Edna, jag har både goda nyheter och dåliga nyheter. De goda är att du blir utskriven. Eftersom du var kapabel att reagera rationellt i ett akut krisläge genom att hoppa i och rädda livet på en annan patient, konstaterar jag att du har ett
friskt tänkande. De dåliga nyheterna är att Putte, patienten du räddade,
 hängde sig
själv i badrummet i sitt badrocksskärp precis efter det att du räddade honom.
 Jag är ledsen, men han är död.
Edna svarade:
- Han hängde sig inte själv, jag hängde upp honom för att torka! När får jag åka hem?

 

Nu är färgen där den ska.
God eftermiddag. Ska försöka skriva ett snabbt inlägg här om det går. I går strulade Blogg.se. Idag är det nätet som stängs ner var femte minut ungefär. Väldigt irriterande. Strålande vackert väder har vi och skönt är väl det.
Skulle färga håret igår men hittade ingen färg som passade. Åkte in till Umeå idag istället och handlade. Förråden behövde fyllas på och jag hittade även den färg jag skulle ha. Nu är håret fixat och fågelskrämmehuvudet är som bortblåst. Lehna har det underbart i Tyskland. Där går de i linne och jeans. Blir bara lite avundsjuk ;) Idag har de varit ute på shoppingtur. Enda som är besvärligt är att ingen kan prata engelska där. En av killarna som jobbar på vandrarhemmet där de bor pratar engleska men när inte han jobbar blir det besvärligt. Nu ska jag springa ut i solen en stund innan den försvinner.  Skickar ett tack för alla kommentarehär. Svar kommer så fort jag vet att inte nätet stängs ner hela tiden. Ha en skön lördagskväll. Kram till er alla. Titta in här på Receptbloggen .

Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

Fredagsfräckisen


Det var ett medelålders par som tyckte livet började bli ganska trist och tråkigt. De bestämde sig därför att de skulle liva upp vardagen lite och gick till bolaget och köpte en dyr flaska vin. Sen gick de och köpte sig lite goda räkor med tillbehör som de gick hem och dukade upp och sen satte de sig till bords. Efter en liten stund fick de se ett UFO som landade i deras trädgård, och båda rusade till fönstret. Ut ur UFO:t kom en manlig och en kvinnlig utomjording. Mannen tittade på frun och sa:
- Ska vi bjuda in dem?
- Ja, det gör vi! sa frun.
Utomjordingarna kom in och satte sig och åt av det som bjöds. Mannen såg på frun och frågade med glimten i ögat:
- Vad säger du om att byta partner?
- Ja, kanske det... svarade frun.
Sagt och gjort, frun i huset och den manliga utomjordingen gick upp i sovrummet och mannen och den kvinnliga utomjordingen stannade nere. Frun och den manliga utomjordingen klädde av sig. Hon tittade på utomjordingen och utbrast:
- Är den inte lite väl liten!?
- Jaså? säger utomjordingen och vred på sitt högra öra, då började den växa och blev precis lagom lång.
- Men är den inte lite väl smal, säger frun?!
- Jaså, säger utomjordingen och vred på sitt vänstra öra och i ett nafs växte den till sig och blev till belåtenhet. Natten gick och morgonen kom. Frun i huset gick ner för trappan och i köket mötte hon sin man som frågade hur natten hade varit.
- Helt underbar, svarar frun. Hur var din?
- Det ska jag säga dig, att aldrig mer en utomjording! Hon höll ju för fan på att vrida öronen av mig!

Dags för lite färg i håret.Gomorron. Så var det fredag igen då. Veckorna går så rackarns fort. Halv åtta igår kväll pratade jag med Lehna. I Tyskland är det sommar . De var ute och hon hade bara linne på sej. Ingen jacka. Hmmmmmmmmm, fuskigt eller. Här har vi-2 och mulet nu. Det var soligt när vi steg upp vid sex. Flygresan hade gått bra. Det var några år sedan hon flög sist så hon hade vart lite orlig från början. Idag ska Anna köra hundspann. Hon ska köra den fjärde dagssträckan. De är 8 hundförare som kör en sträcka var varje dag under tävlingen. Håller tummarna nu att det går bra. Gårdagen hade gått utan problem för laget. Idag ska jag färga håret. Håller på se ut som en fågelskrämma så det är behövligt. Dags att fylla på kaffemuggen nu. Ha de gott  och glöm inte skriva på namninsamlingen för organdonationer. Skriver på det gör ni här.  http://www.namnlista.se/ja-till-donationer/   eller på gröna bandet i min sidomeny . Kramiz

Titta in här på Receptbloggen .

Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

48 saker som visar hur bra det är att vara kvinna1. Gratis drinkar.
2. Gratis middagar.
3. Gratis biobesök (fattar du galoppen?)
4. Du kan krama din väninna utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.
5. Du kan krama din väninna utan att undra om du är homosexuell.
6. Du vet Sanningen om huruvida storleken har betydelse.
7. Fortkörningsböter? Vad är det?
8. Ett nytt läppstift gör att du lever upp på nytt.
9. På gymnasiet behövde aldrig gå genom korridoren med din årsbok strategiskt placerad.
10. Om du har sex med någon och inte ringer personen nästa dag, är du ändå inte djävulen.
11. Kondomer gör ingen märkbar skillnad när du njuter av att ha sex.
12. Om du måste vara hemma i tid till Beverly Hills så kan du säga det högt så att alla hör.
13. Om du inte tjänar tillräckligt med pengar så kan du skylla på lånetaket.
14. Om du vill ha högre lön, välj med omsorg i vilken säng du lägger dig på kvällen och vaknar på morgonen.
15. Du kan stämma presidenten för sexuella trakasserier.
16. Ingenting viktigt kan bli avskuret med ett enda snitt.
17. Det är möjligt att leva hela livet utan att någonsin duscha tillsammans med andra.
18. Brad Pitt.
19. Du behöver imte prutta för att underhålla dig själv.
20. Om du är otrogen mot din partner, så antar folk att det beror på att du känner dig känslomässigt försummad.
21. Du behöver aldrig undra om hans orgasm är verklig.
22. Du behöver aldrig fundera över var du ska gömma näshårstrimmern.
23. Ingen svimmar när du tar av dig skorna.
24. Om du tror att personen du dejtar verkligen tycker om dig, så behöver du inte bryta med honom.
25. Ingen behöver veta om du glömt att duscha.
26. Ingen behöver veta om du glömt att raka dig.
27. Du kan gratulera din lagkamrat utan att ens röra vid hennes rumpa.
28. Om du har en finne kan du sminka över den.
29. Du behöver inte böja dig ner lite nu och då för att se till att dina ädla delar fortfarande sitter kvar.
30. Om du är dum så kommer folk bara tycka att det är sött.
31. Du behöver inte memorera hela Terminator eller Alien för att passa in.
32. Du har förmågan att kunna matcha kläder alldeles själv.
33. Du har en ursäkt till att vara en riktig hagga minst en gång i månaden.
34. Du kan prata med folk av motsatt kön utan att automatiskt tänka dig hur de ser ut nakna.
35. Om du gifter dig med någon som är 20 år yngre, är du medveten om att du ser ut som en idiot.
36. Om du har eau-de-cologne på dig behöver du inte låtsas att det är rakvatten.
37. Du kommer förmodligen aldrig att se någon du känner kissa mitt på gatan.
38. Du behöver aldrig slå hål på någonting med knytnäven.
39. Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
40. Dina vänner tycker inte att du är konstig om du frågar dem ifall du har spenat mellan tänderna.
41. Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.
42. Du har aldrig haft pipskägg.
43. Homosexuella servitörer gör dig aldrig nervös.
44. Du kommer aldrig att ångra att du gjorde hål i öronen.
45. Du kan bedöma andra bara genom att ta en titt på deras skor.
46. Du kommer aldrig att upptäcka att du blivit lurad av en push-up-behå.
47. Du har inte hår på ryggen.
48. Du vet vilket glas som är ditt genom att titta på läppstiftsavtrycken på kanten.

Värpsjuk ägghöna på språng i snöstormen
Hallojs . Vilket skitväder vi har här idag. Bara två grader kallt men snöstorm. Daegen kommer att gå i orons tecken. Vår Anna och hennes Erik åkte till Ammarnäs i går för att var med i vindelälvsdraget. Endraghundstävling på 40 mil. Här kan ni läsa mer om det.  Vindelälvsdraget 2010 . Här kommer en bild frå fjolårets tävling.


Medans jag sitter här och skriver så ringer hon och berättar att första sträckan gått bra. 2.2 mil var den. Skönt det. Fotot är lånat härifrån Bildbank  och fotograf är Marie Olsson.
Lehna skjutsade vi till Vännäs igår kväll. De åkte tåg till Stockholm inatt. Just nu sitter de på flyget till Tyskland och min mage är i uppror. Här på vandrarhemmet i Freiburg ska de bo.

De ska iväg på olika studiebesök. Bla annat en gymnasieskola där de oxå läser till urmakare. Så på  söndag åker de till Basel i Schweiz för att besöka världens största ur och smyckes utställning. Här kan man göra sej en liten uppfattning om storleken på denna mässa Basel


De har montrar där som är som trevåningshus så det måste vara enormt stort. Nu kommer jag att gå som en värpsjuk höna här tills hon ringer och säger att de landat. Ska spring a iväg och titta till mormor en stund. Hon blir lite piggare för avar dag som går. Bara jag inte springer vilse i snöyran. Hoppas ni har bättre väder hos er. Ha det gott. Kramizar i massor till er alla

Dags för rengöring.


Hej!
Vi som jobbar här inne i datorn vill bara påpeka att din bildskärm är smutsig.

Du ser väl snart inte in till oss, och vi ser inte ut.


För rengöring, vänligen
klicka här så skickar vi en skärmputsare.

Med vänliga hälsningar

Vaktmästeriet

46 saker som visar hur bra det är att vara man

 

 • Man kan dra skämt.
 • Man kan förstå skämt.
 • Man kan gå toppless i Tunisien utan att bli stenad.
 • Man kan hoppa i säng med kvinnor.
 • Man förväntas visa häcken i vindrutan när man åker buss.
 • Man kan klia sina genitalier offentligt.
 • Man slipper amma.
 • Man vet exakt vilka gardiner man skall ha i sin nya lägenhet. De som finns i närmaste gardinaffär.
 • Ens mamma kommer alltid att älska en, oavsett vad som händer.
 • Chansen är större att få en avsugning än att man ger en.
 • Man har bara ett begränsat antal acceptabla frisyrer att välja emellan.
  ....och ju äldre man blir desto mindre hår får man att oroa sig för.
 • Man vet hur man får igång videon.
 • Världen styrs av män...
  ...och man bor i den.
 • Ens vänner förstår offsideregeln.
 • Är man inte landslagssimmare behöver man aldrig ens överväga att vaxa benen.
 • Man kan stå upp och urinera.
 • Man riskerar inte att växa upp och bli Birgitta Dahl.
 • Man behöver inte växa upp alls!
 • Ens skor är bekväma.
 • Man kan skaffa barn utan att byta ut innehållet i garderoben.
 • Man behöver aldrig ha tights.
 • Man kan strunta i att duscha, raka sig och stryka sina kläder och på sin höjd bli kallad excentrisk.
 • Man behöver inte ligga med sin chef... Om man inte vill.
 • Man kan spy offentligt.
 • När man blir åtti har inte ens bröst förflyttat sig ner till byxlinningen.
 • Man kan bli VD.
 • Eller professionell fotbollsspelare.
 • Eller soldat och upptäcka att alla älskar en man i uniform.
 • Vet att en Mercedes av 72 års modell är inte "bara en bil"
 • Man kan öppna syltburkar.
 • Man ser inget moraliskt fel i att spendera enorma summor pengar på svarta varor och tjänster.
 • Man gråter inte, om inte ens favoritlag vinner eller åker ur serien vill säga.
 • Man behöver inte slänga saker för de inte är nya längre.
 • När vädret är varmt går kvinnor omkring nästan nakna.
 • Man kan sitta och röka i arabländerna.
 • Ens liv kommer aldrig att styras av choklad...
  ...eller Rederiets sändningstider.
 • Varje Pressbyrå är full av potentiella partners. Förutsatt att man når upp till översta hyllan och "Mest för Honom"-mapparna.
 • Om man har 5 olika sängpartners på en vecka betraktas man som framgångsrik och inte lössläppt.
 • Alla kläder går att tvätta i 40 grader.
 • Man vet att om skitiga tallrikar får ligga i blöt några dagar så diskar de sig nästan själva.
 • Celluliter, vad är det?
 • Man ser skillnad på en bas och elgitarr.
 • Man vet varför rätt CD-skiva skall ligga i rätt fodral.
 • Man kan titta på fler tv program samtidigt.
 • Man vet att Victoria Silvstedt inte heter Silverstedt i efternamn.
 • När klockan är åtta kan man plötsligt bestämma sig att gå på fest och vara fixad och färdig att gå fem över.
 • Om någon inte gillar en, är det deras problem.
 • Fortfarande ingen laddare.

  Vilket underbart väder vi har här idag. Strålande sol(det var det ju igår oxå) men idag är det varmt 2 plus i skuggan. Jag har vrit ute och tagit en riktig långpromenad. Väldigt skönt. Telefonladdaren har vi gett upp hoppet om. Vi hittar väl den i kväll när Lehna åkt. Skulle ju vara väldigt typiskt. I Tyskland dit de ska har våren kommit betydligt längre än här. Bara ett bekymmer. Den unga damen snusar och i Tyskland säljs ju inte snus. Det gäller att ta med sej då så det räcker. De åker tåg till Stockholm ikväll och flyger sedna vidare från Skavsta i morgon. Som fjaskig mamma då så växer klumpen i magen. Bara det inte händer nåt. Själv hatar jag att flyga. Är så fruktansvärt flygrädd. Så det blir nog att sitta och tugga på naglarna tills jag vet att de är framme. Ska svara på kommentarer nu. Datorn dog här i morse poff%#& sa jag då . Hoppas ni har lika vackert väder som här. Sköt om er. Kramar i massor. Titta in här på Receptbloggen .

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Man ska inte ha för bråttom……


  Jag fick mail av min bloggvän Maritha  Tack för dem vännen. Här ser man hur det kan gå om man drar slutsatser för fort.

  Kära Make!
  Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.
  Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.
  De sista veckorna har varit ett helsike!!
  När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
  Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna.
  Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.
  Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
  Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
  Din Ex-fru.
  ----------------------------------------------------------------------------
  Kära Ex-fru.
  Inget har gjort mig gladare än ditt brev.
  Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
  Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...
  Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille.
  Naglarna håller du ju jämt på med...
  Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.
  Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.
  När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen.
  Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.
  Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
  Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
  Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
  Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.
  Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten.
  Så ta hand om dig.
  MVH rik som fan och fri som tusan.
  PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?
   

  Tävling hos Tingeling.


  Nu har Tingeling en tävling på sin blogg. Hon lottr ut detta vackra makramearmband. Gå in till henne och läs mer och var med och tävla du oxå. Tävlingen pågår till den 22 mars.  Passa oxå på att besöka hennes fina Hemsida. Där hittar ni många fina hemgjorda alster.

  Söker man så finner man eller not.
  Har det hunnit bli redan. Här har det snöat inatt. säkert 1dm. 11 grader kallt och alldeles vitt ute igen, roligt....icke. Min stackars gubbe glömde telefonen hemma imorse. Vilken katastrof hahahahahahhaa. Tänk vad det var skönt innan mobiltelefonen kom. Man klarade sej då oxå. Nu känner man sej naken om man går hemifrån utan den. Här har vi sökt en telefonladdare i fler dar som gått upp i rök. Lehna har en liten Nokia liggandes som hon tänkte ta nu när hon far till Tyskland istället för att ta sin nya telefon. Ifall hon skulle tappa den  eller att den blir stulen den så gör det inte så mycket. Men laddaren hittar vi inte. Har banne mej vänt upp och ner på allt här.
  Ska fortsätta leta under dagen och förhoppningsvis kanske jag hittar den. Jag är så förbaskat täppt i näsan och nyser här som bara den. Det är som denna envis förkylningen aldrig släpper taget helt utan ligger och gror i kroppen hela tiden. Fast det finns ju värre saker att oroa sej för här i livet. Bla annat detta med organdonationer.
  Gå in och skriv på Ankis namninsamling. Bara att klicka på länken eller Gröna Bandet i min sidomeny.
  Nu ska här fortsättas att leta laddare. Ha en bra dag. Kramelikram.

  Titta in här på Receptbloggen .

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Brevet från ärkebiskopen


  Den unge prästen var så nervös inför sin första gudstjänst så han kunde inte ens prata ordentligt. Inför sin andra gudstjänst söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar vodka i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir.

  Söndagen därpå gjorde prästen som han hade blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Gudstjänsten flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från ärkebiskopen på sitt rum:

  Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas.

  Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag:

  Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett.

  Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten.

  Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg.

  vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som "JC and the boys".

  Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla skvallertacka". Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra.

  Syndarna hamnar i helvetet, inte i hästarslet. Fader vår skall läsas mot hhimlen, inte genom att göra vågen.

  Smutta på nattvardsvinet, svep den inte.

  Jesus var fin och helig, inte full och velig. 

  Jacob ledde sin åsna, han led inte av att sätta på den. 

  Vi kallar inte Jesus kristus för J.K. 

  Om vår Fader, Sonen och den Heliga Anden, säger vi inte, Farsan, Lillen, och Spöket. 

  David besegrade Goliat, han spöade inte skiten ur honom. 

  När David träffades av en sten och föll av sin åsna, ska du inte säga att han ramlade för att han var helt stenad.

  . Vägskälet kallar vi inte för det stora T:t 

  När Jesus bröt brödet under den sista nattvarden sa han:- Ta brödet och ät med mig, för det är min kropp.Han sa inte:- Ta min kropp och släta av mig. 
  Jungfru Maria kallar vi inte för, Maria du skuldfria. 

  En bra bordsbön är inte: Nu ska vi spisa och fisa, yeah gud! 

  Nästa Söndag ska vi ha en lott-dragning, inte bli dragna hos Lotten

  Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänvisade till som "bögen" och "mögelkäftad transvestit", var jag.

  Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.


  MVH
  Ärkebiskopen

  Så blev det kallt igen då #/%¤#%
  Gomorron. Trodde inte mina ögon i morse. Steg upp halv sex och tittatde förstår på termometern.
  15 grader kallt. Inte bra alls. Den gule däruppe lyser som tur är. Nu är det -12,3. vill inte alls ha någon mer kyla.
  Den här vintern har vart så seg ändå så det räcker och blir över. Helgen har vart lugn och skön. Har inte
  gjort så mycket. Idag ska jag titta till mormor som nu har blivit litet piggare. Måste ta ett varv med snabeldraken
  kanske oxå står mangling på schemat. Har sparat ihop en hel drös med rena sängkläder. Stryka och mangla
  är bland det värsta jag gör men det måste ju göras nån gång. Nu ska jag först titta in på Bloglovin och se om de
  fixat sitt problem. Det har ju inte vart några uppdateringar där på flera dar. Vill ni ha ett smarrigt middagstips så
  titta in här på Receptbloggen . Fick ett nytt recept av Sita igår som jag själv tänker prova idag. Ha nu en bra måndag. Kramisar till
  er alla.
   
  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Männens regler för kvinnorna.


  Regel #1:
  Om du tycker att du är fet är du antagligen det. Fråga inte oss hela tiden!

  Regel #2:
  Lär dig hela toalettlocksproceduren: Om det är uppfällt är det bara att fälla ner det. Hur enkelt som helst!

  Regel #3:
  Födelsedagar, alla hjärtans dag och årsdagar är inte till för att se om vi kan hitta den perfekta presenten. En gång till.

  Regel #4:
  Om du frågar en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.

  Regel #5:
  Det finns tillfällen då jag inte tänker på dig. Acceptera det.

  Regel #6:
  Fråga mig inte vad jag tänker på om du inte är beredd att diskutera saker såsom navelludd, lumpen och Ferrari.

  Regel #7:
  Hundar är bättre än katter. Punkt slut.

  Regel #8:
  Lördag är lika med TV/Counter-strike. En sådan sak är jämförbar med fullmånen och tidvattnet. Du kan inte göra något åt det.

  Regel #9:
  Shopping är inte en sport.

  Regel #10:
  Du ser snygg ut i vilka kläder som helst. Jo, det är sant.

  Regel #11:
  Att gråta är utpressning. Gråt om du måste, men var beredd på att vi inte tycker om det.

  Regel #12:
  Din bror är en idiot, din förre pojkvän är en idiot, och med största sannolikhet är din pappa det också.

  Regel #13:
  Be om det du vill ha. Subtila vinkar funkar inte.

  Regel #14:
  Nej, jag vet inte vilken dag det är idag. Jag har inte vetat, vet inte och kommer aldrig att veta. Skriv upp våra speciella dagar på väggkalendern!

  Regel #15:
  Du har tillräckligt med kläder.

  Regel #16:
  Du har för många skor.

  Regel #17:
  Att stå upp och pinka är mycket svårare än att sitta. Det är totalt omöjligt att sikta rätt varenda gång.

  Regel #18:
  De flesta killar äger två eller tre par, så varför tror du att vi är kvalificerade till att, bland trettio par skor, leta fram ett par som passar till din klänning?

  Regel #19:
  “Ja” och “Nej” är klart godkända svar.

  Regel #20:
  En huvudvärk som hållit i sig de senaste sjutton månaderna är ett problem. Gå till doktorn!

  Regel #21:
  Din mamma måste inte vara vår bästa vän.

  Regel #22:
  Franska filmer kan vi väl låta fransmännen ha.

  Regel #23:
  Fejka inte. Vi är hellre ineffektiva än förda bakom ljuset.

  Regel #24:
  Det som vi sa för sju eller åtta månader sedan är inte godtagbart i en diskussion idag. Allt vi säger blir ogiltigt efter sju dagar.

  Regel #25:
  Om inte du tycker om flickorna i Café och Slitz, tro inte att vi tycker om såpoperakillarna.

  Regel #26:
  Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och ett utav dessa två sätt kan få dig att bli ledsen, så kan du hoppa upp och sätta dig på att vi menade det andra.

  Regel #27:
  Låt oss titta. Om vi inte får titta på andra kvinnor, hur ska vi då kunna veta hur snygg du är.

  Regel #28:
  Du kan antingen be oss göra en sak. Du kan också berätta hur du vill att vi ska göra det, men du kan inte kombinera dessa två alternativ.

  Regel #29:
  Förhållandet kommer aldrig att vara som det var de två första månaderna.

  Regel #30:
  Christopher Columbus behövde inte stanna till och fråga efter vägen, och det behöver inte vi heller.

  Regel #31:
  Klipp aldrig ditt hår. Långt hår är alltid mer attraktivt än kort hår. Ett av de främsta skälen till varför en kille är rädd för att gifta sig är att gifta kvinnor alltid klipper håret. Och då är det för sent, för man är redan fast.

  Regel #32:
  Kom bara till oss med ett problem om du vill ha det löst. Det är nämligen vad vi killar gör. Sympatin får dina väninnor stå för.

  Regel #33:
  Kolla oljan!

  Regel #34:
  Det ligger aldrig i ert eller vårt intresse att göra ett test tillsammans.

  Regel #35:
  Nej, det spelar ingen roll vilken sorts test det är.

  Regel #36:
  Gnid inte lampan om du inte vill ha ut anden.

  Regel #37:
  Om det är möjligt, kan du väl säga det du vill ha sagt under reklaminslagen.

  Regel #38:
  Kvinnor som bär push-up bh och urringade blusar har avsagt sig rätten att klaga på att vi stirrar på deras bröst.

  Regel #39:
  Fler kvinnor borde bära push-up bh och urringade blusar. Vi gillar att stirra på bröst.

  Regel #40:
  Alla män ser endast 16 färger, ungefär som Windows standardinställning.

  Regel #41:
  Aprikos är en frukt och inte en färg.

  Regel #42:
  Om det kliar måste vi klia.

  Regel #43:
  Öl är lika spännande för oss som handväskor är för er.

  Regel #44:
  Vi är inga tankeläsare och vi kommer aldrig att bli det heller. Vår oförmåga att läsa tankar är inte ett bevis på hur lite vi bryr oss om er.

  Regel #45:
  Om vi frågar vad som är fel och du svarar “ingenting”, kommer vi att bete oss som om allt är bra. Vi vet att du ljuger men det är inte värt besväret.

  Regel #46:
  Om vi hör ifrån en gammal flickvän kommer vi att, flyktigt, fantisera om att ha sex med henne. Men du behöver inte oroa dig. Fantasin inkluderar både dig OCH henne, tillsammans.

  Regel #47:
  Vad fan ska man med tallriksunderlägg till?

  Regel #48:
  Att läsa på toaletten är en mänsklig rättighet.

  Regel #49:
  Rosa tapeter i sovrummet ger oss mardrömmar.

  Regel #50:
  Sallad är inte mat.

  Sol, sol strålande sol.  Ännu en solig dag här. Det var kallt i morse när vi vaknade -8,5. Det är -2 nu men underbart ute. Det har vart lite oroligt här då min mormor åter igen har drabbats av lunghinneinflamation. Hon har varit jättedålig sen i torsdagsnatt. Inte alls skoj att se när de blir så sjuka. Den här gången får hon stanna på sitt boende. Då hon får lika bra vård där som på lasarettet och får vara trygg med dem hon känner runt omkring sej. Idag tvättas det . Lehna åker ju till Tyskland på onsdag så det är säkrast att kolla att allt är okej då. Nu tänker jag påminna er igen om Ankis  Namninsamling ang Organdonationer. Även om ni tagit ställning och har ert donationskort i väskan så snälla skriv på. Gå in här på  denna länk   och läs mer om denna Namninsamlig frö att förstå bättre vad det är för mening med den. Dags att hänga tvätt nu. Ha en skön söndag och var rädda om er . Kramizar till er alla.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Har ni verkligen tänkt över det här med träning?  Organdonationer  Gomorron runt om i stugorna. Detta inlägg tillägnar jag min goa bloggvän Anki . Hon har startat en namninsamling för organdonationer. En viktig sak som allt för många struntar i. 

  Namnunderskriften ska vara till för att en lagändring ska komma till stånd! Inte som det är idag att vi ska anmäla att vi vill donera, utan tvärtom, att vi ska anmäla om VI INTE vill donera!

   Hon har själv fått upplevt det på nära håll då hennes älskade Jaja har en svår leversjukdom och behöver en ny lever. Allt för många avlider pga att det inte finns organ att få. Gå in på hennes blogg och läs mer om deras kamp. Har du skrivit på ditt donationskort? Om inte så gör det. I min sido meny finns ett GRÖNT  BAND där denna diektlänk finns http://www.namnlista.se/ja-till-donationer/ Där kan ni läsa mera om detta och naturligtvis skriva på Namninsamlingen. Kanppen i min sidomeny ser ut så här.  Ha det gott. Kramar till er alla

  Mikrokirurgi  Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.

  Den första, en australiensisk kirurg, berättade:

  – Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

  – Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.

  – Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

  Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:

  – En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Alltid lite bakom


  Nu har tjejerna åkt hem. Fy så tyst  det blev här.  De kommer tillbaks nästa helg så då får vi fortsätta mysa.

  Har ni hört den här?

  ALLTID LITE BAKOM
  En kille spelade golf en dag och tappade räkningen.
  Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och frågade
  Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag vet inte vid vilket hål jag är".

  Hon svarade honom "Du är ett hål bakom mig. Jag är på sjunde - du är på sjätte."
  Han tackade henne och fortsatte spela.
  Några hål senare hade han återigen tappat räkningen.
  Han såg samma dam och gick fram till henne något generad.

  "Ursäkta att jag stör igen men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig
  och tala om vilket hål jag är vid?"

  Hon svarade "Du är ett hål bakom mig. Jag är på fjortonde - du är på trettonde."

  Återigen tackade han henne och fortsatte spela.
  När han spelat klart såg han henne i klubbhuset.
  Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drink som tack för hjälpen.
  Hon tackade ja. Medans de drack frågade han vad hon sysslade med när hon
  inte spelade golf.

  Hon sa "Jag är försäljare"

  Han svarade "Du skojar - det är jag med. Vad säljer du?".

  Hon svarade "Det är för genant för att tala om", men efter att han insisterat
  på att få veta gav hon med sig.
  "Du lovar att inte skratta?"
  "Jadå, jag lovar"
  "Jag säljer tamponger"

  Mannen föll omkull på golvet - storskrattandes.

  "Du lovade att du inte skulle skratta!"

  "Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det. Jag säljer toalettpapper
  - så jag är fortfarande ett hål bakom dig

  Full rulle och raka rör.
  God morgon eller ska jag säga god förmiddag. Blir en snabbis nu oxå. Här är det full rulle. Man känner verkligen att man inte är 25 längre, men skoj har vi. Här har gjorts allt mellan himmel och jord. Igår var vi ut och lunchade samt att vi hann med ett besök hos min mormor oxå . Hon hade feber igår och var lite förvirrad. Hon blev så glad när småtjejerna kom. Sätter in lite bilder här nu.
  Vi börjar med lite lek.

  Här tittas det på film och naturligtvis ska man ha popcorn då.

  Muffins bakde de och sen vart det blå glasyr på dem.
  Lunchtime.


  Så har det badats en massa gånger, gjort halsband, ritat klistrat och fingervirkat.
  De är så gullliga så och påhittiga dess små damer. Dags att återvända till dem nu. De åker hem båda två senare idag så då tittar jag in och svarar på alla kommentarer. Just nu säger jag tack till er alla goa vänner och önskar er en skön dag. Kram

  Här vare livat här vare glatt.
  Nu tittar jag in en snabbis här.  Kalaset i går var trevligt. Fulla stugan med nära och kära. Tänk vad lyckligt lottad man är som har sin familj. Amanda och Ida busar på. De har redan hunnit bada och nu busar de för fullt. Hade fullt sjå att få dem att äta frukost innan badet. Skriver lite mer sedan. Kommer att vara upptagen idag med de små liven. Det fanns inte tid igår att svara på er goa kommentarer,k ommer att svara på dem så fort jag får en stund över. Ha det bäst och massa kramar.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Liten nostalgitripp
  Den om bordellen


  Det var en man som var riktig sugen, men hade inte så mycket pengar. Han gick till horhuset och frågade bordellmamman vad han kunde få för 20 kronor. Bordellmamman tog 20-lappen och sa till honom att gå till rum 542. När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen. Då tänkte han:

  - Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den feta damen och gick hem.

  Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 10 kronor. Bordellmamman tog tian och sa till mannen att gå till rum 247. När han öppnade dörren låg där en riktigt gammal tant, säkert närmare 100 år, naken i sängen. Då tänkte han:

  - Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den gamla damen och gick hem.

  Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 1 krona. Bordellmamman tog kronan och sa till mannen att gå till rum 3. När han öppnade dörren såg han en höna som stod mitt i rummet. Då tänkte han:

  - Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på hönan och gick hem.

  Följande dag gick mannen till horhuset igen och frågade om han kunde få något gratis? Bordellmamman pekade mot ett rum längst ner i korridoren. När han kom in i rummet så såg han ett långt led fram till ett titthål i väggen. När det äntligen blev hans tur att titta i hålet, så ser han två lesbiska damer genom hålet, som har vild sex.

  - Wow! säger mannen. Det här är riktig god underhållning för att inte ha betalt något. Då säger en man bakom honom:

  - Visst, men du skulle varit här igår. Då var det en snubbe som satte på en höna!

  Grattis säger jag till älsklingen idag.


  Gomorron. Grattis säger jag till gubben som fyller åt idag. Hela 49 år.

   Bara 1 år kvar nu tills den stora dagen. Önskar dej en underbar födelsedag. Firar dej det gör vi ikväll. Då blir det huset fullt. Då sluter barn, barnbarn och föräldrar upp. Det blir skoj. Ska sätta igång med tårtbottnarna nu. Mitt på dagen nån gång så kommer lilla Amanda och Ida. Då får de hjälpa till att göra tårtan färdig. Hoppas bara nu att det blir bra väder de närmaste dagarna så vi kan vara ute och göra nåt skoj medans småtjejerna är här.
  Idag är det konstigt väder här. Halv sex i morse ösregnade det. Nu snöar det. 2 grader varmt har vi så vi får se hur dagen blir. Dags för mej att sätta igång med stök och bök nu. Var försiktiga när ni går ut. Det är halt som bara den. Kramar till er alla.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Riktiga Kalenderpojkar


  Denna charmiga kalender har jag fått på mail av Maritha . Tack vännen för den.
  Riktiga Kalenderpojkar från Jutis Byaförening i Arjeplog. Årets kalender.

  Januari

  Februari

  Mars

  April

  Maj

  Juni

  Juli  Augusti


  September


  Oktober

  November


  December

  Youth Code från L´Oreal från Buzzador


  Idag har jag hämtat mitt andra paket från  

  Det innehöll detta sett Hudvårdsprodukter som är för åldrande hy.

  Anti Wrinkle Daycreme
  Anti Wrinkle Eyecreme
  Anti Wrinkle Concentrate
  Samt prover som jag ska dela ut till mina vänner.

  Du kan läsa mer om produkterna på www.lorealparis.se Nu ska jg prova dessa produkter samt ha en bjudning här hemma så mina vänner oxå får prova. Gör som jag bli en Buzzador du oxå.

  Vill du bli en Buzzador så kan du registrera dej här .

  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=attigrib

  Vill du veta mer om Buzzador så kan du läsa om det här.

  http://www.buzzador.com/?refstr=attigrib&lang=SE

  Fint besök
  på er. Här har jag vart upptaegn med mysfrämmande. I går afton kom Ida hit och stannade tills idag. Det är ju sportlov så lilla föken ville vara ledig. Det belv pizza till middag här. Sen film popcorn och allehanda skojigheter.
  Sent isång och uppe med tuppen i morse . Så här trött kan man se ut då.

  Jag frågade om man kunde få se ett litet leende.

  Där fick jag så det räckte hahahahahaa. I morrn kommer kusin Amanda och ska vara här till spå fredag. Ida kommer oxå. Då blir det full fart. Gubbas fyller år i morrn så då ska vi baka tårta. Har lovat tjejerna att hjälpa till med baket. Nu har Ida åkt hem och jag håller på med lite hushållsvård. Visst låter det vackrare än städa. Vi hörs säkert mera under dagen. Förresten så kommer jag inte in på Blogspotsbloggarna idag. Nån fler som har samma problem? Får prova lite senare. Ha det bäst och kramizar till er alla.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Hur ett gräl kan börja …

   

  När jag kom hem i går begärde min fru att jag skulle ta henne till ett dyrt ställe.


  Jag tog henne till en bensinstation.


  Åsså började grälet ....

  ********************************************************
  Min fru och jag låg i sängen och tittade på "Vem vill bli miljonär".
  Jag vände mig mot henne och frågade: "vill du ha sex?"


  Nej, svarade hon.


  Då sade jag: "Är det ditt slutliga svar?"


  Hon tittade inte ens på mig, utan sade bara "Ja"


  "Då vill jag ringa en vän", sade jag.

   Åsså började grälet ....


  ********************************************************
  Lördag morgon gick jag upp tidigt, klädde tyst på mig,gjorde i ordning lunchpaketet, tog med mig hunden
  och slank tyst in i garaget.


  Jag hakade på båtsläpet på bilen och backade ut ur garaget bara för att finna att regnet stod som spön
  i backen. Det var full storm, så jag körde tillbaks in i garaget, satte på radion och fick höra att vädret skulle
  vara uselt hela dagen.


  Jag gick tillbaka in i huset, klädde tyst av mig, och gled in i sängen. Jag tryckte mig mot min frus rygg, med
  helt andra förväntningar, och viskade: "vädret är förfärligt".


  Min kärleksfulla fru sen tio år svarade sömnigt: Kan du tro att min idiot till man är ute och fiskar i det där?

  Åsså började grälet ....


  ********************************************************
  Min fru och jag satt vid ett bord på min gymnasieträff när vi såg en full kvinna vid ett annat bord,
  alldeles ensam, tömmande en drink efter den andra.

  Frugan frågade: "Känner du henne?"


  Jag suckade. "Hon är min gamla flickvän. Vad jag fått höra började hon dricka direkt efter att vi bröt med
  varandra för länge sedan. Hon lär inte ha varit nykter sen dess."


  "Herregud", sa frugan. "Vem kunde tro att någon kunde fira så länge?"

  Åsså började grälet ....


  ********************************************************
  En kvinna stod naken framför sovrumsspegeln.Hon var inte glad åt vad hon såg och sade till sin make:


  "Jag känner mig förfärlig. Jag ser gammal, fet och ful ut.Jag skulle verkligen behöva en komplimang från dig..."


  Svaret blev: "Du har perfekt syn."

  Åsså började grälet ....

   

   

  Ni ska bara veta vad snön är vacker.
  God eftermiddag på er. Idag är det vår här. 6 grader varmt i skuggan, solen lyser och det droppar från taken. Så underbart skönt.  Tur med vädret hade danstjejerna i lördags oxå. Varmt och sol. Här är ett litet klipp från en av danserna. Lehna står längst till höger med sin nya halsduk. Mössa som Sita stickat och som jag vann har hon oxå på sej. . Den har Lehna gått och blitt kär i.


  Idag har jag lovat mej själv att aldrig mera klaga på snön. Den är förbaskat vacker. Vet ni varför? Jo därför att det ser förjävligt ut här ute på gården nu. De håller på att gräva mellan borrhålen där alla rör ska ner. Gudars skymning säger jag bara. Funderar skarpt på att försvinna tills sommaren är slut och tomten fixxad.  Det här är bara lite av hur det ser ut. Det är grävt ca 20 meter . Jord och sten överallt. Stenplattorna nedanför bron borta mm, mm. Vi vet ju vad vi har att göra när snön försvunnit. Det är då ett som är säkert. Ska försöka ta mej ut nu. Det är grävt ca en meter brett och en meter djupt så jag måste ta ett jätteskutt för att komma mej ut på vägen. Så hör ni inget härifrån så ligger jag förmodligen i ett blött kallt dike härute. Ha det så bra . Kram till er alla.
  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Lite småskoj.  Ett äldre par gör sig klara för ett skjut. Frun smörjer in sig med glidmedel "där nere" flera gånger. Mannen ser förvånat på.

  Så tar han kedjan från sin fickur och snurrar den runt sin mandom - Varför gör du så, frågar frun. - Jag sätter på snökedjorna. Det ser ut att bli halt ikväll.

  **

  Lilla Sally kom hem från skolan med ett leende på läpparna och berättade för sin mamma: - Olle visade snoppen för mig idag! - Vad säger du, flicka? - Mmm.. Den påminde om en jordnöt. - Jaså? sa mamman, aningen lättad, var den så liten? - Hihi, nej, sa Sally, men lika salt

  !**

  Svenskaläraren i 2:a klass frågar lille Jonny om han kan använda ordet "förmodligen" i en mening. Lille Jonny svarar: - Fröken? Finns det klumpar i en fis? - Va? Nä... - I så fall har jag "förmodlingen" sketet ner mig

  .**

  En kille står i hotellobbyn och väntar på att få checka in. Då ringer hans mobil och när han plockar fram den råkar han köra armbågen i bröstet på tjejen intill. Han vänder sig om och säger: - Har du lika mjukt hjärta som bröst vet jag att du förlåter mig. Tjejen svarar: - Har du lika hård k*k som armbåge finns jag i rum 827 ...

  **

   I baren: - Får jag bjuda damen på en whisky? - Tack men jag avstår, jag känner av det i benen. - Hur då? Svullnar dom?? - Nej. De går isär..

  .**

  En liten pojke var på en nudiststrand med sina föräldrar. Pojken frågade sin far: - Far, varför har några snoppen upp och andra ner? Pappan blev paff, men fick en ide och sa: - Jo, de som har den upp är rika och de som har den ner är fattiga. - Okej, sa pojken. Efter ett tag frågar pappan: - Har du sett mamma? - Ja, hon pratar med en fattig man som plötsligt blev rik och nu håller hon på och pumpar honom på pengar

  **

  Drängen hade fått ett getingstick på ollonet, han frågade bonden vad han skulle göra. - Häll upp grädde i ett glas och soppa ner ollonet så ska du se att det lenar.Drängen gjorde som han hade blivit ordinerad, när han stod där med pitten i glaset så kom pigan in. Hon blev stående med gapande mun och stirrade. Vad stirrar du på, den här har du sett förut!- Jo nog har jag det, men jag har aldrig sett när du laddar den.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Award från Anki  Jag har fått en Award av min goa bloggvän Anki . Tack vännen för den. Tack oxå för alla goa skratt och trevliga pratstunder. Du betyder mycket för mej. Titta in du oxå och sög hej till denna underbara människa.  1. Comment on this blog.

  2. Cut and paste the award logo and use it on your own blog.

  3. Nominate 10 blogs that make your heart smile.

  4. Link to your nominees within your blog post.

  5. Comment on their blogs to let them know they received the award.

  6. Link back to the person who gave you the award to show your appreciation.

  Jag får försöka välja 10 stycken fast jag tycker det är svårt Men jag skickar vidare till.

  Skruttmärtha

  Kadri

  FenixMona

  Ansepanse

  Kattloppan

  Afrodite

  Mi

  Nett

  Sita

  Annsan

  Dator med eget liv.

  Gomoron Sverige. Har haft datastrul här . Därav tystnaden. Försökte skänka bort det här skrället i ilskan igår men det gick inte så bra. Just nu fungerar den så jag ska försöka få ihop ett inlägg här. Helgen har vart bra med  ett strålande vackert väder. Igår var det -1 iskuggan och sol. Helt molnfritt. Tur var ju det för de som skulle ut på stan och dansa på gatorna. Hann få halsduken klar . Här är danserskan Lehna med sin nya halsduk.


  Jag satt uppe och stickade till ett på natten mot lördag. Sen upp tidigt för att fästa alla trådar. Det har blivit lite tvätt och småplock i helgen . Oxå en massa slöande. Skönt det oxå.  Idag har vi -2 och det har just börjat snöa igen. Tragiskt men sant. Men huvudsaken det inte blir svinkallt igen. Vi har ju haft varmt hela veckan så någon mer kyla tackar vi bestämt nej till. Hoppas ni alla har haft en bra helg. Dags för mej nu att svara på alla goa kommentarer jag fått. Ha en skön söndag. Kramar om er alla.

  Titta gärna in här på Receptbloggen skulle vara skoj om ni vill följa den.

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Killsnack
  En uppgiven man sade: 
  Man skulle ha varit dammsugare. Då hade man blivit tagen på slangen, 
  fått påsen tömd och blivit utlånad till grannkärringen. 


  Sexlivet i ett förhållande kan förkortas till MMA. 

  I början: Morgon, Middag och Afton. 
  Senare: Mars, Maj, Augusti. 
  Till sist: Möjligtvis Mitt i April. 

  En man ligger med en oerhört ful kvinna. Efter ett visst tag säger kvinnan: 

  -Visst finns det något underbart i mig också? 
  -Visst! säger mannen, men den drar jag snart ut!   Vad är störst en pressenning eller ett nattlinne? 

  Svar: Nattlinnet. 

  Under det får det plats 2 mjölkmaskiner, en dyngspridare och ett nöjesfält.   Du vet att killar brukar ha pungsvett va? Men vad kallas det på tjejer? 

  Svar: Läppglans 


  Drängen frågade doktorn om det gick att sy igen pigan lite, hon 
  börjar bli rejält slapp. 
  -Det finns ju fler hål - har du provat och bytt? frågade doktorn. 
  -Nä, fan heller - då kan hon ju bli med barn... 

  Vad är det för likhet mellan att stå väldigt nära ett stup och att bli avsugen av en 90-åring? 

  Jo, man känner suget , men man vågar fan inte titta ner. 

  Anledningen till att kvinnor är födda med två par läppar; 
  det ena paret är för att slänga käft, det andra för att ställa allt till rätta igen... 

  Hur botar man huvudvärk hos en blondin? 

  Man sätter en alvedon under förhuden och frågar om hon vill ha en sugtablett eller ett stolpiller 

  Det medelålders äkta paret gör sej i ordning för att gå till sängs. 
  Frun ställer sej naken fram för den stora sovrumsspegeln: 
  - Älskling, säger hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln här. 
  Ansiktet är rynkigt, tuttarna hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer, 
  jag har feta ben och armarna är sladdriga. 
  Hon vänder sej till sin man och säger: 
  - Säg nåt positivt så jag mår bättre. 
  Han tänker allvarligt en stund och så säger han: 
  - Det är i alla fall inget fel på din syn... 
  Makens begravning äger rum i Heliga Korsets kapell på söndag.

  Oh du ljuva Gula Lampa
  Man kan ju inte bli annat än glad när man vaknar och solen lyser. Idag blåser det inte heller. Vilken lycka. Man känner på en gång att det lusten till det mesta kommer tillbaks. I går fick jag en hejdundrande huvudvärk. Är täppt i näsan så fruktansvärt och har ont i ena örat. Huvudvärken är dock borta. Vill inte bli liggandes sjuk igen här. Nästa vecka är det ju sportlov här och blir allt som planerat så kommer ett par av barnbarnen hit ett par dar. Ska bli så härligt så. Jag måste försöka baka lite . Gubbas fyller ju år på onsdag så npåt får det väl lov att bli.
  Nu är de viktigaste grejorna fixat inför Lehnas Tysklandsresa. Hälsokortet från FK har kommit. Passet var hon och fixade igår. Jag var på Apoteket eller Kronans Droghandel som det heter numera och inhandlade tomma små plastflaskor för schampo och dylikt. 1 liters förslutningsbara plastpåsar hade de som tur var här på vår Konsumbutik. Det ska ju packas i en sådan. Max 1. Hur friden ska det gå till. Ska bli spännande att se. Idag måste jag göra klar Lehnas tremeters halsduk. Hon ska med en av sina danskurser ut och dansa på gatorn i Umeå  i morgon på dagen. De ska ha långa halsdukar på sej då. Jag är för snål för att köpa sådant när man kan göra det själv för en billig peng. Har bara en meter kvar nu plus fransarna då.  Det är väl lika bra att sätta igång och veva med stickorna. Ha det bäst. Karamr om er alla.

  Titta gärna in här på Receptbloggen

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Dags för badbyxorna.  Nu då värmegraderna är på gång är det väl hög tid att ta fram badbyxorna  snart......  Tack annsan.


  Detta fick jag alldeles nyss från annsan

  Tack så mycket goa attis för att du hjälpte mig med bloggen, hade inte klarat
  mig utan dig vännen! Tusen kramar till dig....
  Tack vännen. Det är bara skoj om man kan vara till hjälp för sina vänner. Kram på dej.

  Paket från Buzzador. Dove Visible Care


  I går kväll hämtade jag mitt första paket från Buzzador .  Vad  är då innehållet? Jo detta. Duschcreme fårn Dove.
  Den nya produkten Dove Visible Care.


  Jag har själv andvänt Doves produkter i flera år. Har så mycket problem med min torr hud och Dove är perfekt för mej.
  Denna nya Duschcreme ska bli härlig att prova. Så ska det även bli buzzning här för mina vänner.
  Vill du oxå bli en Buzzador så kan du registrera dej här .

  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=attigrib

  Vill du veta mer om Buzzador så kan du läsa om det här.

  http://www.buzzador.com/?refstr=attigrib&lang=SE

   Gör som jag . Bli en Buzzador du oxå.

  En award till har jag fått.


  Jag har fått en award till av pillan  Tack snälla. Vad gulligt av dej. Jag blir verkligen glad.  The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity an creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

  1. Put the logo on your blog or within your post.
  2. Pass the award to 12 bloggers.
  3. Link the moninees within your post.
  4. Let them know they received this award by commenting on their blog.
  5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

  Nu är det ju så att man ska skicka vidare till 12 stycken. Jag har så svårt att välja bland mina härliga bloggvänner så jag säger så här. Denna skickar jag vidare till er som vill ha den. Jag blir glad om ni tar den med er.

  Den stor gula har hittat hit.

  Hej och hallå. Idag lyser solen här från en alldeles molnfri himmel. Det känns direkt på humöret. Så ljuvligt så. Hoppas bara det vackra vädret håller i sej då sportlovet börjar här nästa vecka. I går var jag in till Umeå med dottern Maria och hennes man och handlade lite. Förråden behövdes fylla på. Köpte även present till gubbas som fyller år nästa vecka. Skriver inte vad ifall han läser här nu då. Det får ni veta nästa vecka. Köpte även lite mera garn. Har hitta så härligt garn på Maxi. Mjukt och billigt. Roligt attt sticka med oxå. Idag ska Lehan till polisen och fixa sitt pass. Hon håller ju på att utbilda sej till urmakare och den 17/3 åker de iväg på studieresa. Resan går till Freiburg/Tyskland och Basel i Schwiz där de ska besöka Basel World Fair, världens största mässa inom ur och smyckes-branchen. Det blir nog en härlig upplevelse. Hoppas bara att alla väderkatastrofer dragit undan innan dess. Ska försöka torka köksfönstern i dag och byta gardiner. Ifall det blir lite varmare på eftermiddan. -6 är det just nu. Hoppas kan man ju alltid. Dags nu att slänga sej i duschen och få på sej lite kläder. Sitter i morgonrocken fortfarande. Ha det bästelibäst. Kram till er alla.

   

  Titta gärna in här på Receptbloggen

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista

  Fick denna fina award i två upplagor.


  Den här fina awarden har jag fått av två av min goa bloggvänner. Först då från Mi och så en till från Mia . titta in till dem och gör ett besök. Jättegoa tjejer båda två. Tack så hemskt mycket. Jag blir så glad så.

  The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity an creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

  1. Put the logo on your blog or within your post.
  2. Pass the award to 12 bloggers.
  3. Link the moninees within your post.
  4. Let them know they received this award by commenting on their blog.
  5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

  Nu är det ju så att man ska skicka vidare till 12 stycken. Jag har så svårt att välja bland mina härliga bloggvänner så jag säger så här. Denna skickar jag vidare tiller som vill ha den. Jag blir glad om ni tar den med er.

  Västerbottens nya landskapsrätt.  Paltmuffins är vår nya landskapsrätt. Låter inte speciellt roligt tycker jag. Här kan ni läsa mera.
  http://www.vk.se/Article.jsp?article=334635

  Kram från en kanske före detta Västerbottning.

  Skillnaden mellan fängelse och jobb


  Den här har jag haft här förrut, men tycker den är värd att läsas igen.


  I fängelse: Spenderar du största delen av tiden i en cell 3x4 m
  På jobbet: Spenderar du största delen av tiden i ett rum 3x2 m


  I fängelse: Får du tre mål mat om dagen
  På jobbet: Får du rast för ett mål mat om dagen och det får du betala själv


  I fängelse: Får du förkortat straff för gott uppförande
  På jobbet: Blir du belönad för gott uppförande med mera arbete


  I fängelse: Vakterna låser och låser upp alla dörrarna för dig
  På jobbet: Du får själv bära runt på ett kort och själv låsa upp alla dörrar


  I fängelse: Kan du titta på TV och spela spel
  På jobbet: Får du sparken om du tittar på TV och spelar spel


  I fängelse: Har du din egen toalett
  På jobbet: Måste du dela toalett med någon idiot som pissar på
  ringen


  I fängelse: Får din familj komma på besök
  På jobbet: Får du inte ens prata med din familj


  I fängelse: Alla kostnader är betalda av skattebetalarna, inget jobb krävs
  På jobbet: Du får betala kostnaderna för att ta dig till jobbet, å sen betala skatt för att ge till fångar


  I fängelse: Får du stå ut med sadistiska fångvaktare
  På jobbet: Kallas dem chefer

  Bloggtorka och jäkelskap
  Gomorron på er alla goa vänner. Nu har jag haft total bloggtorka några dar.  Har inte haft nån ork alls. Helgen var lugn och skön. Det har snöat här sen i fredagskväll  och snöar fortfarande. Söndagskväll satt jag många timmar och försökte få ordning på annsan blogg och fortsatte igå morse och halva förmiddan. Hennes blogg var plöstsligt bara en stor vit ruta. Väldigt konstigt. Än konstigare var det när vi höll på igår då. Medans jag satt och jobbade med bloggen och annsan i luren så försvann det saker ur kodmallen. Nu är det ju så att hon har låtit folk  ta del av hennes lösenord för att få hjälp med en del saker. Gör aldrig det. Vi är båda två helt övertygade om att någon idiot varit inne där och jävlats. Både stilmallen som hon själv fixat och kodmallen var helt förstörda och gick inte att använda.  Jag fick till det efter många timmar. Då var jag så spyless på allt vad datorer hette så det blev inget skrivande här.  På eftermiddan igår cyklade jag i väg i snöyran för att hälsa på mormor. Min mamma kom samtidigt och höll så på att skrämma ihjäl mej. Precis då vi kom in på servicehuset sa hon "nu svimmar jag" och for farmstupa mot som tur var en soffa som står där. Hon lyckkades sätta sej i den. Hon har diabetes så förmodligen var det ett sockerfall. Hon har alltid druvsockertabletter med sj så hon stoppade en sådan i munnen.
  Vi satt där en stund innan vi kunde gå vidare. Det var så otäckt så jag trodde hjärtat skulle banka ur kroppen.
  Städade sen lite i mormors garderober. Kaste en del som hon inte använder. Vi måste göra plats där för fom 1/4 ska de gamla hålla med sängkläder , badlakan och handdukar själva. Det är inte lite heller som ska dit.  Två täcken, tre kuddar, två stora badlakan, 5 handdukar och sängkläder då några ombyten. Med två små garderober undrar jag om de tänkt att det ska förvaras på golvet?  I övrigt har jag tre meter halsduk som ska vara färdigstickad innan lördag så här vevar armarna på. I går hade de ett reportage i vår dagstidning om lilla Holmsund. Även en liten filmsnutt var med. Titta gärna in och se mer. Bron man ser på filmen har vi utanför fönstret. http://vk.se/Article.jsp?article=334317&category=1070  Ha det bäst och kramizar till er alla.

   Titta gärna in här på Receptbloggen

  Här kan du spela gratis Bingo. Det är bara att registrera dej så får du spela 10 rader per dag.

  Söker du presenter? Då ska du kolla in detta.

  Här hos MYSTICA hittar du roliga grejor både till henne, honom och hemmet.


  Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
  bloggstarts Topplista