Dessa underbara barnbarn.Har haft en ganska bra dag idag. Hämtade Ida på skolan. Därifrån gick vi hem till mina föräldrar där det bjöds på både våfflor och fika. Det är så härliga dagar nu när solen lyser och värmer. Hon blev hämtad av pappa halv fem. då var det dags för mej att gå ner i tvättstugan. Tråkigt men ett måste.
Måste få lägga in lite bilder på små älsklingarna Amanda och Elias. Amanda har börjat med skytte och är bara så duktig. Hon har verkligen hittat sitt kall. Pappa Johan skjuter oxå fast med pistol. Hon var så lycklig när hon berättade för mej att nu skulle hon minsann bli duktigare än pappa.
Här är hon på första skyttet.


Vad händer då? Jo detta.


Det är inte utan att man blir stolt. hon är ju bara 7 år .

Här är hon ute och pimplar med pappa.


Så har vi lillprinsen Elias då. Friskt vågat må jag säga.


Snögubbe har de gjort oxå. Det har ju vart mycket snö.


De bor så vackert till med hur mycket natur som helst runt omkring. Nedanför sej har de forsen där det pimplas på vintern och fiskas på sommaren. Kan inte bli bättre. Mormor älskar er små sötisar.
Natti,natti och suss gott. Kramizar till er alla.

Torsdag redan?Faen vad denna vecka gått fort. I går var jag och Lehna bort till huset och packade en massa i matkällaren. Sylt, saft, blomkrukor och en massa annat smått och gott. Vill bara få hit mina grejor så jag får lägga detta bakom mej. Ett strålande vackert väder har vi här. Sol och vindstilla. Det gör ju att humöret blir mycket bättre. Jenny ringde igår eftermiddag och ville att jag skulle gå ut på balkongen . Där ute kom Ida cyklandes. Överlycklig över att ha fått tagit fram cykeln. Jag minns ju själv när man var barn och fick ta fram cykeln. Vilken lycka. Det har hänt lite av varje här efter nyår. Amanda har fyllt sju år lillsessan våran.
Här är hon med lillebror Elias.

Dags att blåsa ljusen då.

På hemväg från Vindeln stötte vi på en massa renar. Vi stannade och Ida varväldigt nära dem.

Sen var det Idas tur att fylla år.

Den pyssliga lilla damen har lärt sej sticka. Hon stickar och fingervirkar.

Jag sa att det hon fingervirkat såg ut som en svans. Då åkte sygrejorna fram och så blev det en pudel.

Hon är så full med ideér denna tjej. Hon sydde hunden, fingervirkade öronen oxå sydde hon dit nos och ögon.
Det var en väldigt stolt Ida som poserade framför kameran.
Nu tror jag att jag ska plocka fram snabeldraken och göra lite nytta. Ikväll har jag bokat tvättstugan så då vet jag vad jag gör. Ha det jättebäst . Bamsekramar till er alla.

Barnkläder och babykläder | Försäljning av ekologiska barnkläder | blingo - Snyggt Samvete
Så blev det kallt igen dåI morse var det -11,9 grader ute. Trodde inte mina ögon när jag tittade på termometern. Inatt har jag haft sovkompis här. Den här lilla sötingen kom på besök igår och ville sova över.

Den här bilden togs i söndags på hennes nio års kalas. Tänk vad tiden går. Tycker inte det var länge sedan hon var en liten bebis. Har varit på promenad med henne till skolan nu. Det är så vackert ute trots att det är kallt. Senare idag ska jag hälsa på min lilla mormor som kämpar på trots sjukdom och åldern. Hon fyller 90 år nu i april. Hon är saängliggande men alltid lika glad när man kommer till henne. Sitter och funderar på vad jag ska göra till middag idag. Fantasin tryter väldiga ibland. Nåt ska det väl bli men vi får väl se vad. Har lite nya sponsorer så jag lägger in några reklam snuttar här.
Barnkläder och babykläder | Försäljning av ekologiska barnkläder | blingo - Snyggt Samvete


Ha en underbar tisdag. Bamsekramar till er alla. :)

Det kanske kommer en vår.God kväll på er alla. ska försöka skriva ner några rader här. Dagarna går och våren närmar sej. Det har varit en jobbig tid senaste månaderna. Denna separation har tagit knäcken på mej toralt. Jag har så svårt att hitta tillbaka till mej själv. Svårt att finna någon glädje i det jag gör. Jag försöker på alla sätt och vis men det surrar i huvudet hela tiden. Nu gruvar jag för sommaren. Gruvar för allt som inte kommer att göras som vi alltid gjort. Alla båtresor främst då. Men det får bli som det blir. Har  dessutom fått skyhögt blodtryck så nu måste jag äta medicin för det. Det kanske ger sej så småningom. Jag har trots allt mina små glädjestunder och det är när jag barnbarnen hos mej. Det små sötisarna gör att jag orkar kämpa vidare. Skam den som ger sej sägs det ju.
Hoppas ni alla mår bra. Tack för allomtanke ni visat mej. Har bara inte orkat svara på alla kommentarer. Det kommer nog det oxå så småningom ska ni se.  Ha det bäst och var rädda om varandra
Bamsekramar från mej.