Upp missi nassa.

Gomorron världen. Här har det strulat så mycket ett tag så jag har inte orkat engagera mig i bloggen. Inlägg som försvinner, bilder som inte går att lägga in mm. Tänkte göra ett försök nu då. Här rullar allt på. Har målat och donat härhemma. Det är roligt att få förnya lite. Bilder kommer sen om det nu går att lägga in några. 
 
I går kväll var jag bjuden på grillpremiär hos dotra Jenny med familj. Rackarns så gott det var och trevligt. Så skönt att slippa laga mat själv. Det gillas skarpt :-P . Jag har varit vaken sen kvart över fyra och det gillas inte, Satt lugnt i köket då ytterdörren plötsligt öppnades. Trodde jag skulle få hjärtslag. Det var dotter Lehna som kom. Jag glömmer alltid att låsa dörren här. Hon hade glömt nycklarna. Hon hade suttit här ute i trappen ett bra tag . Ville inte väcka mej den stollan. Så hörde hon nåt ljud och kom in (vi bor i samma hus) och hämtade extranyckeln som jag har här. Slutet gott, allting gott. Nu blir det duschen och sen lite städ tror jag. Ha en bra dag. Kramisar :love:

Fullt fart framåt...

En liten snabbis bara. Har tre underbara bustroll här. Till  lunch idag har det beställts pizza så vi ska snart promenera iväg och käka. Sen blir det Tropichuset och vandra bland hemska ormar. efter det promenerar vi iväg hem till Jenny så Ida får visa sitt nya rum och Jenny resten av lägenheten. Kvällen har de bestämt ska avslutas med film, chip och dip och andra onyttigheter. Pust vad jag blev svettig nu. Ha en bra dag, det ska jag ha. Bamsekram

Förvirrad eller...............

 
Tisdag , tisdag, tisdag och ännu mera tisdag. Gomorron yxskaft. Trodde att det var måndag idag. Tack snälla Carina att du påminde mej om att det är TISDAG. 
 
Kramiz

Alla är vi värdefulla :)

 
Så är då påsken över. Helgen har ägnats åt flytthjälp till Ida och Jenny. Dejtat tvättstugan har jag oxå hunnit med. Det har varit toppenväder men som sagt har jag mest varit inomhus. Nu ska jag skynda mej att dammsuga och torka golven. Får ju finfrämmande i dag. Småtrollen Amanda och Elias kommer på eftermiddan och ska motioner mej några dar. Ska bli så rackarns skoj. Det var nog allt för nu. Dags att skynda skynda. Ha en skön måndag och var rädda om er och varandra. Kramen.
 
Glöm inte detta.....