Slut klump i magen :)

Vilken underbar dag. 20 grader varmt i skuggan , inte ett moln på himlen och strålande sol. Det bästa av allt är att Lehna och Nico kommit hem från Frankrike. Efter en bilresa på nästan 300 mil kom de strax före sju imorse. Trötta, matta men helskinnande. Det har blivit lite sömn sista dygnen. Har ju varit fruktansvärt orolig  sista dygnen så nu kan jag slappna av..
 
I fredags var det kallas här då moi fyllde en rackarns massa åror. 59 tror jag visst att det. Fick så fina presenter av min stora brokiga familj. Döttrarna med fam. hade köpt mej en ny kamera. Blev ju superglad.
 
Det här fina födelsdagskortet hade Annelii satt ihop.
 
Så en bild på kameran.
Av sötisen Elias fick jag denna fina teckning
 
Av goa Ida fick jag detta fina kort.
 
Presentkortet fick jag av finaste mor och far så nu blir det lite sommarshopping.
 
Så kom Jenny och tobias med så vacker blombukett fast jag redan fått den fina kameran.
 
En härlig dag och kväll blev det. Tack,tack och hemskt mycket tack till er alla. Älskar er :love:
Stort tack oxå för alla gratulationer här på bloggen. Det värmer :love: . Ska ta och fylla på kaffemuggen nu. Sen blir det att cykla iväg och köpa lite blomjord. Ska plantera ut lite blommor idag. Ha en underbar dag alla. Bamsekram
 

Mil efter mil efter mil :)

 
Jag undrar om det kommer att bli någon sommar. Igår var det 11 grader ute men blåste så kalla vindar från havet så fy. Nu är det 12,5. Blåser lite mindre men fortfarande dessa kalla havsvindar. Idag startar Lehna och Nico sin bilfärd från Frankrike. Inte utan att jag har en stor klump i magen. Det är ju några mil att köra och oron kryper i hela kroppen. Det kommer säkert att gå bra men innan jag ser bilen köra in på parkeringen här så kommer orn att sitta kvar. 
 
Inatt har jag haft sovkompis här. Fröken Ida ville sova hos mormor. Så mysigt så. Då hon åkt till skolan i morse så bar jag ut mina blommor på balkongen. Fjolårspelargonerna som jag satt om samt Tagetes (frön från i fjol) som växer så knakar. Salladsfröna jag satte i söndags har redan kommit upp. Roligt då man ser att det växer :-P
 
 Nu ska här städas lite och sen blir det att baka tårtbottnar tills i morgon då jag blir lastgammal :-P
Ha en bra dag. Bamsekramar till er alla.
 
Något för oss som börjar komma upp i åren.

Visst får man vara lat oxå ???

 
Söndag idag då. Kallt och trist är det ute och har vart i flera dar nu. Runt 5 grader och mulet. Bara att gilla läget. Lite vårtecken finns det ju ändå. Bla de här vakra vårstjärnorna som växer i massor längs en del vägkanter.
Tussilagon blommar oxå för fullt ,så lite hopp finns det. Idag ska jag så salladsfrön. Sätter dem i en blomlåda så har jag förhoppningsvis sallad hela sommaren. Gjorde det i fjol oxå. Det växte så det knakade. 
 
Igår var jag hem till bästaste föräldrarna. De hade fiskat och fått några hundra kilo strömming. Fick med mej några kilo hem till en av mina grannar. Min extrafrys har pajat så jag kaunde inte ta något själv. Förhoppningsvis får jag nån god liten  rullströmming  av mamma sedan. Fick även rökt sik och rökt strömming som jag mumsade på igår kväll. Det är supergott om man värmer fisken lite och lägger på en tunnbrödmacka.
 
Är lat idag så jag går fortfarande omkring i morgonrock. Det ska bli ändring på det nu. På med kläderna och göra lite nytta. Ha en skön söndag. Bamsekrmar till er alla.
 
 
Detta kan aldrig sägas för många gånger
 

Lite nytt är aldrig fel.

 
Nu tror jag det är dags att försöka få till ett inlägg här. Det har suttit långt inne men gör ett försök nu. Jag har hållit på att måla möbler och dona härhemma. Började med att köpa en ny tv bänk och förpassade skänken jag hade innan till sovrummet. Här kommer en bild före och efter. Blev jättenöjd.
 
Skänken målade jag vit, likaså sängborden. Efter nästan 30 år så köpte jag en ny säng. Lite före och efterbilder från sovrummet då.
 
 
Skillnad blev det . Jag sover så gott i den nya sängen och trivs jättebra med sovrummet. Tvbänken hittade jag i en Köp och Sälj grupp på Facebook. 50 kronor betalade jag för den. Som fått. 
 
Som vanligt har jag mina älskade lurvtussar lite nu och då. Så även idag. Likaså mina tvåbenta barnbarn. Livet har sin gilla gång och nu väntas bara sommaren in. Hoppas verkligen det blir en bättre sommar än i fjol. Dotra Lehna är just nu i Frankrike med sin pojkvän. Hans bror ska gifta sej så idag är det bröllop. De flög ner men ska bila hem då Nico har kvar sin bil därnere. Saknar dem som tusan. Det var väl alllt för nu. Ha det bäst. Bamsekram till er alla.