Äntligen måndag

 
 
Idag snöar det lite och är 7 grader kallt. Väntar nu på mina goa barnbarn. Jag längtar som bara den. Då de kommer ska vi planera maten för några dar  :-P De får bestämma själva vad vi ska äta.
 Måste ju få skämma bort dem lite. Det brukar bli lite blandad kompott men så får det så gärna vara. Ha en bra dag, det ska jag ha. Bamsekramar till er alla .:love:
 

Lite lek

 
Goder afton. Här har det blåst som bara den idag. inget väder att vara ut i. Då kan man ju passa på att leka lite. Bilden på mina älskade lurvtussar oxå denna på alla söta barnbarnen blev resultatet :-)
 
Har stickat på en socke oxå. Måste sticka ett par till mej själv :-) Sista tiden har allt stickat varit till barnbarnen. Nu längtar jag tills måndag då goa Amanda, Elias och Ida kommer och ska motioner mormor några dar :-) Natti natti och suss gott. Nattiskramar :love:

Nytt år Nya utmaningar

 
God fortsättning. Nytt år ocg nya utmaningar ;-P Vi hade en supertrevlig kväll. God mat, mycket surr och glada skratt. Hade min väninna Astrid här. Lite senare kom dotter Jenny och två av mina grannar ;-P Tolvslaget skålade vi in hos grannfamiljen. Enda smolken var ju allt detta smällande. Det lät som de sprängde dynamit. Tänkte på alla stackars djur. Hoppas innerligt att det kan bli ett slut på detta. Några bilder blev det oxå.
 
 
Maten var jättegod. Vi började med en förätt gjord på marinerade kräftstjärtar 
 
Så fortsatte vi örtsostfyllda baconlindade kycklingfileér, potsisrutor, sallad och currydressing ;-P
 
Så avslutade vi med en Pepparkaks/apelsinchesscake och glass;-P
 
Tänk att jag fastnade oxå på en bild 
 
Senare blev det en del andra godsaker som chips, aftereight mm så nu gäller sockerförbud en lång tid framöver. Vintern är ett minne blott. 8 grader varmt och snön har regnat bort.Det snorhalkigt ute, bara is på vägar  och gång/cykelvägar. Tur jag har broddar .
  Dags för lite påfyllning i kaffemuggen nu. Ha det bäst och var rädda om er och varandra. Bamsekram :love: