Ursäkta men jag har haft Bloggtorka.



Gomorron. Här hänger Bloggtorkan för fullt. Ska försöka få ner några rader i alla fall. Idag känns det lite kyligt. Bara 12 grader just nu. Lite sol och lite moln. Förra veckan gick fort . Var och plockade lite vinbär, tvättade och hade lite allmän hushållsvård. Ida var här ett par dar oxå. På torsdagkväll var vi och grattade min lillebror som fyllde 54 år.

I fredags var jag bjuden till Jenny och Daniel på kräftor. Det var både gott och trevligt. Där bjöds det på kräftor, västerbottenspaj, vitlöksbröd, västerbottensost och sallad. Ett helt glas vin drack jag oxå.


Jenny har missupfatta det här med hatten.


Den här kräftan gick nog vilse.


Mor och dotter då.


Det blev en helskoj kväll och mätt vart jag så det räckte och blev över. Så gick jag en prommis med Bax. Kände plötsligt något konstigt på skallen. Hjälp, jag hade glömt att ta av hatten. Skrattade där jag gick. Måste ha sett knasigt ut.

Lördagen tillbringade jag i Umeå med Anna och Tobias. Vi var på Jysk där jag köpte nya kuddar. Rusat blev nästa stopp. Där köpte jag en pedalhink till badrummet. Passade på att hansla sköljmedel oxå då de sålde Softlan för 15 kronor flaskan. Sen blev det Expo. Jag var ute efter tallrikar. Vi har ätit på min Arabiaservis sen vi flyttade. Bara en flattallrik kostar 240 kronor så det känns inte bra att använda dem tillvardags. Hittade tallrikar som jag ville ha. Billiga var de oxå. 15 kronor styck och aaietterna kostade tio kronor styck.


Nöjd och belåten åkte vi då till Mai för lite påfyllnad av kyl och frys. Sen bar det av hem. fy tusan vad trött och slut jag var. Vilade lite så kom jag på att jag skulle frosta av frysen och göra rent i kylen. Det fick bli mitt lördagsnöje denna helg. På söndageftermiddag var jag hos min lilla mormor. Det var lite av min vecka. Hoppas ni alla mår bra. Dags nu för ett hopp i duschen. Ha det så gott och var rädda om er. Bamsekramar till er alla.







Skillnaden mellan män och kvinnor.


Gomorron. Här har vi mulet ,dimma och duggregn idag. !8 grader varmt. Jag steg upp halv fem i morse. Blir så förbaskat irriterad när jag inte kan sova. Skrivkramp har jag oxå så ni får hålla tillgodo med denna som jag hittade inne hos Stevie och snällt nog fick låna. Önskar er alla en härlig lördag.

Namn/smeknamn
När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de
varandra Stina, Anna, Maria och Emilia.
När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de
varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.
På middag
När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet
trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt.
Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel
tillbaka.
När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.
Pengar
En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han
behöver den.
En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots
att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.
Badrummet
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, tandkräm,
raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.
Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med
största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.
Bråk
Kvinnan får alltid sista ordet.
Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.
Katter
Kvinnor älskar katter.
Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar
han dem.
Framtiden
En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.
En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en
fru.
Framgång
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.
En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.
Äktenskap
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om
det inte blir så.
En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att
förändras även om hon gör det.
Att göra sig i ordning
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna,
gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.
En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.
Naturlighet
Män vaknar lika snygga som när de lade sig.
Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.
Efterkomma
Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till
tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga
rädslor, drömmar och önskemål.
Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans
hus.
Publicerat i: Bra att veta om... - Fnisch








Dagens visdom.


Alkohol är ett lösningsmedel !
Det löser upp familjer och äktenskap!
Det löser även upp lycka, trygghet, framgång, intimitet och kärlek!
Det löser upp visioner, hopp och ekonomiska tillgångar!
Och till slut löser den upp den fysiska hälsan!

OBS. Det enda alkohol inte kan lösa är problem !!!!!

Barbie.


En pappa går till BR för att köpa en Barbie till sin dotter och frågar expediten vad de kostar:Hon säger att Yoga-Barbie kostar 149 kr, Beach-Barbie och Disco-Barbie samma och Frånskilda-Barbie kostar 1999 kr.Pappan undrar förvånat hur det kommer sig att den kostar så mycket mer än de andra!Expediten himlar med ögonen och säger smått irriterat att med Frånskilda-Barbie medföljer Kens bil, Kens hus, Kens båt, Kens dator och Kens bästa vän Börje....

Kram kram.

Spelar du Poker?

Här hos detta spelbolag som är ett av de största kan du välja om du vill spela med riktiga pengar eller låtsaspengar.
Jag har själv provat att spela med låtsaspengar. Det har blivit en del vinster. Du får lära dej allt om Poker.
Spelbolaget  är en av de största aktörerna på den skandinaviska marknaden vad gäller Poker. och då det finns gott om pokerspelare hos dem så är det verkligen ett bra alternativ. De finns med på aktiebörsen och är ett seriöst Spelföretag. De tillhandahåller personlig kundservice 24 timmar om dygnet.
Klicka på bilden så kommer du direkt till deras sida.

Man får bra insättningsbonus där. Något som är viktigt innan man börjar spela poker är att lära sej hur man gör. Det kan man göra här eftersom. Det finns lätta och lättförstådda tips på hur man spelar. Detta är ett seriöst företag där du kan känna dej trygg i ditt spelande. Tänk bara på att spela med måtta.
Lycka till.

En fullbokad helg är till ända.



Ännu en helg till ända. Det har varit Ida helg här. Mamma Jenny har jobbat hela helgen och pappa Daniel har varit på jakt. Fredagskvällen hade vi bobby här oxå så det vart en del motion då. Det skadar ju aldrig . Allra helst då vi slängde ihop en egenkomponerad dessert som vi mumsade i oss.


Två busiga sötisar ute på bus.


Himlen var vacker med växlande sol och riktigt svarta moln. Något regn blev det dock inte.


Vaknade på lördagsmorgon till ett strålande vackert väder. Jag och Ida iväg till Umeå. Hon skulle köpa en ny skilväska och nya kläder till skolstarten.
Den här väskan blev det. snygg, rymlig och många fack.

Kläder hittade hon oxå. Kommer nog någon bild på dem senare. Så blev det lunch på max. Där fick barnen i ett pennfodral med allt som hör till. Motivet var Scooby Doo. Det var ju väldigt passande nu när hon hade köpt en ny skolväska. Sedan åkte vi till maxi där det inhandlades skor. det blev ett par såna här.

Hårborste, spraybalsam och hårsnoddar som genast stoppades i skolväskan. Själv kostade jag på mej nya kaffemuggar. 5 kr styck. Det är bra pris tycker jag:) Några skålar i olika storlekar i samma färg som muggarna blev det oxå. Till sist blev det då godishyllan. Det var ju lördag.

Väl hemma började jag med middan. Tacos stod det på menyn. Anna, Tobias och vovsarna kom för att äta med oss. Så kom då Jenny och Ida hade modevisning sen gick de hem. Vid tio kom lilla fröken tillbaks för övernattning. annars hade hon fått stiga upp sex på söndagsmorgonen.

Vackert väder även på söndagen. Vi var ute och spelade spel här på gården. Jenny hade delad tur så hon kom och hämtade Ida vid halv ett. Anna och Tobias var här och fikade. Tur jag hade bakat en rulltårta. Min väninna Astrid var oxå hit. Vi satt och surrade och sörplade i oss kaffe. Trevligt trevligt. Klockn halv fyra kom Ida tillbaks.
Då blev det middag. Hon ville äta rester då det fanns massor med Tacosrester kvar. Så fick det bli. Efter det blev vi lata och la oss på var sin soffa. Vi tittade på en gammal film som jag har på video. Peter och Draken. Så mysigt så. Vid åtta följde jag Ida hem. Då hade pappa kommit åter från jakten. Gick en promenad med Bax då. Kände att jag behövde röra på mej.

Det blev en tidig kväll i går. Var fruktansvärt  trött. En härlig helg har det i alla fall varit. Idag är det mulet här och regnet hänger i luften. 17 grader står det på termometer. Blir det inte regn ska jag cykla iväg till mamma och plocka vita vinbär. Det var lite babbel om min helg. Ha nu en bra dag alla.
Bamsekram

Tiden.



Tänk dej en bank som varje morgon sätter in 86 400 kr på ditt bankkonto!
Och varje kväll tar tillbaka de pengar du inte använt!
Vad skulle du göra med pengarna?
Använda så mycket som möjligt förstås!
Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank!.
Den kallas Tiden!
Varje ny morgon får du 86 400 sek!
Varje kväll är förslösad tid borta!
För alltid!
Det finns ingen möjlighet till kredit!
Det finns ingen möjlighet att spara för framtiden!
Använd därför din tid så klokt som möjligt!

Lite ditten och datten :)




Nu snurrar tvättmaskinerna. Det är konstigt att tvätt det har man alltid. Fast det bara är jag och dotra så samlas det. I dag har vi lite svalare väder. 14 grader helmulet och småblåsigt. Brrrrrrrrr. Senare ska jag iväg och luncha med mamma. Efter det ska vi gå och vara med lilla mormor en stund.

Gårdagen stod det städning på schemat. Snabeldraken blir så glad när jag tar fram honom:) Ida kom skuttande över gräsmattan här med förväntansfulla glittrande ögon. Med sig hade hon en tidning från Jultidnngsförlaget. Både jag och Lehna beställde lite grejor av henne. Så kom Anna och Tobias med vovarna. Hade bjudit hit dem på middag. De beställde oxå, så hon var överlycklig. Då Anna med följe farit skuttade jag och Ida tillbaks över gräsmatten hem till henne.  Drack kaffe där sen ut på en prommis med Bax. Efter det blev det sofflägge och TV tittande.

Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Jo nu minns jag vad jag skulle fråga. Är det någon mer än jag som har problem med Bloglovin? Jag måste maila dem och fråga vad som är fel. Kommer mej inte in där och det har strulat länge. Ha nu en riktigt bra dag.
Bamsekram







Hundar, ungar och hembryggt äppelvin.



Ny dag och en ganska bra sådan. 19 grader varmt i skuggan. En del moln på himlen men även solen skiner. I går kväll skulle vi få ett riktigt regnoväder här. SMHI hade utfärdat en Klass 1 varning. Lite regn kom det men det var inte mycket. Däremot i inlandet hade det kommit massor.

I går hade jag fröken Ida här hela dagen. Som vanligt pysslades det. Hon sydde en ny kanin som blev döpt till Nina. Fingervirkade lite atrialjer till henne gjorde hon oxå och till sist en rullstol för Nina kunde inte gå. Efter en stund blev det en pulka. Hon insåg att det var lite svårt att dra den med pappershjul så de åkte väck.


Visst är Nina söt :)

Vi var oxå ute och promenerade med vovsarna ett par gånger då både matte och husse jobbade. Hon hann med att göra en bok om sköldpaddor oxå. Måste säga att det finns alla möjliga sorter av dem. Det blev en massa utskrivande av bilder. Hon skrev lite om varje sköldpadda. Så fint så. Det är så mysigt att henne här och få vara med att dela alla hennes ideér. Ideér som hon alltid förverkligar utan knussel :)

På kvällen kom Anna och hälsade på med lilla söta Penny. Lite senare kom även Jenny med goingen Bax då de skulle hämta lillmatte.

I afton kommer Anna och Tobias hit på middag. Då får vi gosa med Bobby och Penny. Det gillas.
Bobby den större är en Collie. Penny är en Shetland Sheepdog.

Jenny och Daniels hundar då. Bax som är en Vorsteh

Så Smilla och Izze som är Drevrar.


Nu kanske det är lättare att förstå vad jag babblar om:) De är så mysiga alla fem och skoj att få rå om dem ibland. Måste nog försöka umgås med snabeldraken en stund nu. Så blir det till att börja förbereda maten. Ha en toppendag och var rädda om er och varandra. Bamsekram






En helg med fart och fläkt :)



Måndag igen då. Toppenväder har vi haft hela helgen. Idag är det fortfarande varmt men ganska molnigt. Helgen har varit fylld med roligheter så bloggen har fått vila.
I fredags var det matlagning bak och städning som gällde. Var även och hämtade 5 liter röda vinbär som mi gulliga mamma plockat till mej. Tack för det :) Pajen jag gjorde vart otroligt god. Kan varmt rekommenderas. Jag har lagt ut receptet på Receptbloggen. Då det var gjort följde jag Anna på Brukshundsklubben för att träna Penny. Det var skoj att se på. Sötisen vilade sej mellan varven.


Vi tog en skogspromenad oxå. Det var så vackert.


På kvällen kom Anna,Tobias och vovsarna. Vi grillade och det blev gottigt värre. så åt vi den goda pajen och drack lite vin. Lite senare kom även Jenny och Ida och smaskade i sej paj och glass. Det blev en härlig kväll.
Så här såg det ut på himlen vid halv tolv. Det var så vackert. 18 grader varmt och helt underbart.


På Lördagen var det dags att vara med sötisarna Bax och Izze

Då husse, matte och lillmatte skulle iväg på utställning med sötisen Smilla.

På kvällen åt vi pizza hemma hos Jenny och Daniel. Det var gott som bara den.

Så kom då söndagen och dags för nya roligheter. Småtrollen victor och Jonathan kom och hälsade på. Ringde till Ida då och berättade att kusinerna var på. Så kom även hon. Det blev glass på balkongen innan de sprang ut och lekte en stund.


Så var det fikadags.



Efter fika, lek och surr ville Ida visa deras kaninungar. Vi gick över till dem och där blev det studsmatta. mys med kaninera och promenad med vovarna. Pappa Rahim, Victor och Jonathan. Mamma Maria med pojkarna.


Mys med kaninungarna. Victor, Jonthan, Ida och grannpojkarna Nemo och Milo



Mormor skulle oxå vara med på bild.



Det var lite från en otroligt rolig helg. Hann med att vätta igår oxå då jag hade bokat tvätttstugan. På kvällen var jag ganska mör. gjorde absolut ingenting. Idag ska jag hälsa på min lilla mormor. Senare idag kommer Ida hit . Hon ska sova över här. Jenny börjar jobba idag och Daniel började för en vecka sedan och i morgon börjar de tidigt båda tv. Så då får hon sova över så hon slipper stiga upp före sex på morgonen.

Ha nu en underbar dag alla och var rädda om er.
Bamsekram

Grillat är gott:)



Ja det är det. Kallt är det oxå. Bara tolv grader. Solen skiner dock på en molnfri himmel så det kanske blir en bra dag. Gårdagen ägnade jag åt att umgås med mina fyrbenta barnbarn Bax, Smilla och Izze. Det blev några promenader. Jag klarar inte att gå med alla samtidigt då det är starka hundar. Verkligen skönt att få röra på fläsket lite. Så är de så mysiga alla tre.

Ikväll kommer en av döttrarna och hennes pojkvän Anna och Tobias samt deras lurvtussar Penny och bobby hit. Vi ska grilla så jag är glad att det är sol och inte regnar. Köttet ska jag alldeles strax marinera så det får ligga och gotta sej. Jag rörde ihop min egen komponerade grillolja igår kväll. Den är så fantastisk god. Receptet hittar du här på min Receptblogg. till efterrätt ska jag göra en spännande paj. Det blir en smuldegspaj med nektariner och vindruvor. Har så mycket frukt över här så jag tänker prova. Hoppas bara den blir god. Jag brukar använda nötter i pajen. Det blir så krispigt gott av det.

Nej nu är det dags att kavla upp ärmarna och sätta igång att göra lite nytta här. Ha en underbar fredag.





Drömmar om att starta eget.


Sitter här och tänker på en dröm jag har haft sedan barnsben. En dröm om att Starta Eget. En liten butik där jag skulle sälja garner i alla dess former. Hur många är det inte som har sådana drömmar . Det har dock aldrig blivit av.
Okunskapen är stor och ekonomin liten. Idag kan du lära dej om hur du går till väga online. STARTA EGET är inte så svårt som man tror. Det gäller dock att ha de rätta kunskaperna. Här kan du läsa och få de kundkaper som behövs. Gå in här om du funderar på att Starta Eget där får du reda på allt du behöver veta. För många är det en stor möjlighet. För mej får det nog stanna vid en dröm.

Man ska aldrig sluta drömma. Jag fortsätter att drömma och under tiden läser jag vidare och försöker lära mej allt jag behöver veta. Det bästa att jag kan sitta vid datorn och studera detta. Det kan du oxå. Inga krångliga telefonsamtal där aldrig någon har tid att svara. Bara att läsa, klicka vidare och läsa och lära mer. Man får säga vad man vill men nog är internet bra många gånger. Kika in på sidan och få dina kunskaper nu.

Är sommaren slut nu?????????




Jisses vad veckorna går fort. Har haft fullt upp denna vecka. I måndags hade vi ju kalas här då Lehna fyllde år. Henne firade vi på dagen då hon jobbade på kvällen. Måndagskvällen var jag och firade svärsonen Daniel som oxå fyllde år. I tisdags så var jag med föräldrarna på Noliamässan. Jag köpte en ny väska och lite annat smått och gott. Det finns ju hur mycket som helst. Man ska nog ha en väldigt fet plånbok oxå när man är där :)

I går blev det lite städning och ett besök hos mormor. Hon var inte så pigg i går men som alltid blir hon så glad när man kommer och försöker hålla humöret uppe. På kvällen var Anna och Tobias här med lurvtussarna Penny och Bobby.

De är så jättegoa de här två. Puss på er båda :)
Så fick jag ett gulligt meddelande på Facebook av den här goingen.

Hej mormor! husse jobbar imorgon och matte är hos sin bästis i stan! kan du komma och gå ut med mig före 10 och nån gång vid 13:30? voff voff från BAX =)

Så jag svarade:
Du din lilla sötis. Klart jag vill. Puss från mormor♥

Svaret på detta då :)
Bax skickar en blötpuss tillbaka!:)

Så nu på morgonen har jag varit ute med Bax och deras andra två vovsar Smilla och Izze. Bra med lite motion :)

Kallt har vi här. Bara 13 grader, mulet och småblåsigt. hoppas verkligen att sommaren inte är över ännu. Idag kom äntligen Lehnas tackkort som vi beställt (studenten) så nu blir det att skriva och se till att få dem ivägskickade.
Ha det bäst alla.

Grattis Lehna och Daniel.



Säger jag idag till min älskade lilla smurf Lehna som fyller 21 år. Tänk vad tiden går fort. Önskar dej en underbar dag.




Grattis säger jag till svärsonen Daniel (Idas pappa) som oxå fyller år idag. Önskar dej oxå en härlig dag. Vi har alltid dubbelt firande denna dag. Idag är det riktigt ruskväder ute. Det stormar och regnet öser ner. Kalas blir det i vilket fall som helst. Lehna sover än. hon börjar inte jobba förrän klockan tre idag. Det blir att fira henne mitt på dagen. Bakade tårtbottnarna i går och nu ska tårtan göras klar. Hinner nog det innan smurfan vaknar. Hoppas ni har bättre väder än vi har här. Ha en bra dag.
Bamsekramar till er alla.


Liten semestertripp igen då :)



Hej och hallå. Så var man hemma igen efter en ny liten minisemester. Den här gången gick resan till Vindeln till min äldsta dotter Annelii och hennes familj. Det har varit så mysigt att få rå om smågoingarna Amanda och Elias. Det har varit härliga dar med mycket mys och pys och massor med god mat.
Här är värdparet själva.

Då jag kom i torsdags började vi att spela krocket. Sötnosarna Amanda , Elias och jag.

Så skulle vi bowla. Elias ställer upp bowlingkäglorna(petfalskor) Rackarns bra idé att använda sådana.

Elias sitter med mamma Anneli i hammocken.

Det var jättefint väder. Soligt och varmt. Medans vi spela krocket klippte Annelii gräs.

Elias ville oxå köra.

Så fick då Annelii för sej att det var dags att ta dö på mor sin. Jag skulle oxå måsta köra och höll på att skratta ihjäl mej.

Rackarns oxå, jag klarade det utan katastrofer.

Amanda poserar så stolt framför kameran.

Fredagen regnade det till och från och det älskade barnen. Vad går väl upp mot att få hoppa i vattenpölarna.

Till slut åkte skorna av :)


Så gav vi oss ut på en liten åktur. Till Abotttjärn bar det av. Där var jag på scoutläger flera somrar när jag var barn. Det var så roligt att se. Badplatsen är kvar på samma ställe och många minnen dök upp.

Barnen busade på där en stund.

Efter det åkte vi iväg och handlade lördagsgodis och lite annat smått och gott. Då Amanda ville lära sej sticka köpte jag garn och stickor till henne. Elias fick  oxå garn att leka med. Så var det dags för sticklektion.

Till slut var det en lycklig Amnda som kunde sticka alldeles själv.


Lite bus i soffan.

Deras fina ladugård som inte innehåller några djur förutom en och annan sork.

Vackra blommor och massor med dillkronor.



Till Elias stora förtjusning fylldes baljorna med vatten av allt regnande.

Det var lite från min underbara lilla semester. Elias fyller 5 år i Oktober. Sa att jag kanske kommer och stannar några dar då. Det måste du mormor för mamma kan inte göra tårta svarade han:) Det är hon väldigt duktig på men han ville väl förvissa sej om att jag skulle komma. Tack för underbara dagar. Älskar er <3

Det blev så tomt och tyst att komma hem. Sprang över till Jenny oxh gick jag ,Jenny och Ida på en promenad med vovsarna. Nu har jag bakat tårtbotten. Lehna fyller 21 år i morgon så då blir det till att ha kalas.
Ha en bra fortsättning på denna söndag.
Bamsekramar till er alla.

Glasögon, linser eller laserbehandling?


I dag finns det många olika tekniker för att förbättra synfel. Tänk att få slippa glasögonen eller allt pillande med linser. Glasögon som immar igen på vintern är ju inte speciellt skönt. Inte heller linser som man lätt tappar. Ögonlaserbehandling verkar helt underbart.  Innan du bestämmer dej för ett sådant ingrepp är det viktigt att ta reda på alla fakta. Jag har själv flera bekanta som gjort detta ingrepp. De är supernöjda. Det finns flera olika laserbehandlingar. Känner du dej osäker vad det innebär med ÖGONLASER så klicka här. Du kan läsa om det mesta vad gäller laserbehandling av ögon. Det finns frågor och svar.  Punkt för punkt kan du läsa vad som händer. Det är viktig att du noga tar reda på att det är serösa kliniker du vänder dej till. Ingreppet går fort och du behöver inte behöver inte sövas. Som alla vet är det alltid risker med narkos. ÖGONLASER sker med lokalbedövning.

Klicka dej vidare och ta reda på allt du vill veta om ÖGONLASER .


Den sängen vill jag ha.




Vaknade upp till ännu en solig och varm dag. Har varit ute och rastat hundarna och gett dem mat. Kaninerna har utfodrats. I går kväll var Anna hit och följde mej på en långprommis med vovarna. Skönt det. Lite jobbigt att gå själv med alla tre. Måste bara säga att Jenny och Daniel har världens skönaste säng. Funderar allvarligt på att smyga hem den till mej :) Bax har sovit med mej. Han är så gullig när han ligger på rygg och har alla benen rakt upp i luften. Nu är Drevrarna i hundgården och Bax ligger här inne och latar sej. Själv ska jag gå ut och sätta mej i solen en stund och dricka kaffe. Sen måste jag ila hem en snabbis och ta hand om lite tvätt.

Jag pratade med Ida i går kväll. Hon var alldeles salig över dagens äventyr på Gröna Lund. Hoppas de får lika trevligt idag. Nej ut i solen nu innnan kaffet kallnar. Ha en toppendag.
Bamsekramar från mej till er alla.

Sommar och sol :)



Gomorron. Jag har drabbats av total bloggtorka här men ska försöka få till något nu. Vädret är på topp och har varit så länge nu. Helt underbart är det. Just nu bor jag hos dottern Jenny och hennes familj. De har åkt på semester och för att slippa ta med sej alla djuren så bor jag här. Dotra Anna sov här första natten och igår kväll var hon här och hjälpte mej med kvällspromenaden. Har
nu varit ute på morgon promenad med hundarna och utfodrat dem. Kaninerna har fått mat och vatten. Sjlv hinkar jag i mej kaffe.

Här är stjärnorna som bor här. Vi börjar med Bax som är en Vorsteh

Så har vi Izze som är en drever.

Sist och yngst är Smilla som oxå är en drever.

Här har de 8 kaniner oxå varav dessa fem små söta kaninungar. de är så gudomligt söta.

Så just nu har jag ingen brist på sysselsättning:)
Här har Ida hittat en godisbutik när de var på väg söderut. Snacka om att se vild och galen ut:)

Så kommer en bild som Jenny skickade från Furuviks djurpark. Frågade henne om det var släktträff:)

I lördags inträffade en hemsk bilolycka alldeles intill min äldsta dotters hus. De kör alltid så fort därförbi. Bilen har lika gärna kunnat hamna inne på deras gård där Annelii och barnen var ute. Fort hade det gått. Bilen skalade av och knäckte träd längs sin väg.

Här har kofångaren hamnat. Det säger ju en hel del om smällen.

Kan tänka mej att lille Elias vart lycklig när den här maskinen landade på deras tomt.

Här kan ni läsa mer om olyckan. http://www.vk.se/Article.jsp?article=464684

I slutet på veckan är det dags för en minisemester igen. Då åker jag upp till Vindeln och busar med barnbarnen där. Ska bli rackarns skoj.

Annars så är väl det mesta som vanligt här. Förra veckan fick jag ett städil. Torkade fönster och tvättade mattor. skönt att få det gjort. Var it hundvakt till Anna och Tobias hundar har jag oxå hunnit med. Nu ska jag dricka upp kaffet och sen springa hem och hämta lite kläder. Det är ju närma, bara ett stenkast.
Ha det bäst och bamsekramar till er alla.