Fredag hela dagen

 
 
 
 
Så är det fredag igen då. Veckorna går så vansinnigt fort. Idag har vi sol här efter en period med mycket regnande. I måndags hade vi släktträff hos Min Hälsa vår nya vårdcentral. Hur sstor är sannolikheten att fyra generationer sitter i väntrummet samtidigt? Så blev det i alla fall. Min mamma, jag själv, dotter Jenny och barnbarnet Ida :-)  Vi var ju bara tvungen att förevifa detta :-)
 
Fick så vacker blomma och kruka av Jenny, Lehna och lilla Ida. De är bara så goa :love: Det är så skoj med överraaskningar. Jag ska vårda den ömt :-)
 
Idag umgås jag med min vän Herr Snabeldrake. Behövs ju det oxå ibland. Ha en skön fredag. Kramizar till er alla :-) 

Då var det dags igen

Börjar med att tacka för alla gulliga kommentarer :-P Jag har packat väskan för en liten minisemester igen. Åker ut till stugan till bästaste föräldrarna. Ska bli så skönt så. Det är bara 14 grader varmt ute och lite småmulet men vad gör väl det när humöret är på topp :-P Ha en skön helg och kramizar till er alla :love:
 
 

Lite mer från sommaren då.

 
Regn idag oxå här. Det behövs verkligen efter torkan som varit.Har mina älskade lurvtussar här. De vill inte vara ute så specellt mycket när regnet vräker ner :-P Har inte gjort mycket idag. Varit i tvättstugan och tagit rätt på tvätten. Så skönt så att få det gjort. Tänk vaad härligt om det fanns engångskläder :-) då slapp man ju tvätta. 
 
I kväll kommer mina döttrar hit. Vi ska äta Tacos. Synd bara att äldsta dottern och hennes familj bor så långt borta. Jag längtar som ett tok etfter gullungarna i Vindeln
 
Puss på er Amanda och Elias :love:
 
 
För att återgå till sommaren. Jag och finaste Ida åkte ut till mina föräldrar till deras stuga på en liten minisemester. Alltid lika härligt att vara därute.
 
De har så fin utsikt mot havet :-)
 
 
Vi var nere vid vattnet och Ida tog sitt första dopp. Det var kallt som bara den.
 
 
Naturligtvis vara tama måsen Måzart på besök för att få lite mat, Han är där varje sommar. Är ingen ute pickar han på fönsterkarmen tills någon kommer :-P
 
Då yngsta dottern Lehna var liten brukade hon alltid sopa taket på uthuset när vi var där. Nu hpaade Ida upp och sopade bort barr och annat som landar där :-)
 
 
Naturligtvis grillades det. Här är bästaste föräldrarna. Grillmästaren själv oxå en glad mamma :love:
 
Så spelade vi Boule. Det är så rackarns roligt.
 
  
 Som sagt, trevliga dar med mycket god mat, efterätt, fika och dryck. Tack för det.
Kanske dags att lyfta på rumpan och stoppa in tvätten där den hör hemma. Ha en härlig lilllördag. Kramar till er alla   :love:
          
                                                                     
                 

I en röd liten stuga.

 
 Härliga måndag. Äntligen regnar det ordentligt. Det behövs hur trist det än är. Lite återblick på sommaren då.
I en röd liten stuga tillbringade jag några underbara dar.
 
Jag hade lyckan att få följa med min väninna bästaste Eva.
 
 
Det var så lugnt och skönt. vi bara slappade och mådde gott. Satt och njöt i denna fina gunga.
 
Här ner kunde man bada. Men för två halta lytta kärringar var det inte lönt att tänka på att ta sej ner.
 
 
Vi hade ju ett annat alternativ. Vad sägs om denna ? Lite trångt för två kanske.
 
 
 Vackra Pilträd fanns det gott om
 
 
 Så lite silllunch. Det är ju bara ett måste.
 
 
Vackert väder var det hela tiden. Det här Eva måste vi göra om . Tack för att jag fick följa.
Nu blir det nog lite städning här. Perfekt väder för det. Ha en bra dag. Kramar till er alla. 
                                                                                                                                                                                                   
                                                                   

Tiden går så fort

 
Jisses vad länge sedan jag skrev något här. Så blir det nog ibland. Total skrivkramp eller vad man ska kalla det. Livet går på som vanligt. Sommaren har varit härlig. Började med skitväder för att sedan övergå till total vackert sommarväder :-P 
Barnbarnen växer och blir stora. Tiden går ju så fort. Mina älskade lurvtussar busar på i vanlig ordning. I sommar hade jag dem här lite drygt en vecka medans matte och husse var på semester. Jättemysigt är det att få rå om dem :-d 
Gammal har jag hunnit bli oxå sen sist. Fyllde 60 i maj. Hade ett underbart kalas här hemma med hela stora brokiga familjen. Mina barn med deras familjer, mina föräldrar och lillebror med hans familj. Inte ofta vi träffas alla, men nu blev det. Superskoj var det. Ska försöka klämma in några bilder  senare. Ha en bra dag. Kramizar till er alla :love: