Sweetbox

Måste bara lägga in denna låt. Nu har jag och Lena (dottern) svingat loss lite.
Hon har fått mej att slappna av och le. Känns så bra.


Bloggsurfas Topplista

Valborgsmässoafton

Gomorron runt om i stugorna. Tänk så otroligt att vakna upp å Valborgsmässoafton till ett strålande vackert väder. Tycker oftast det brukar vara halvdassigt väder med regn och blåst. Men så är det inte idag och det känns bara så bra. Vad ska ni alla göra ikväll? Själv ska vi iväg till goda vänner och grilla. Ska bli skönt att få tankarna på nånting annat.  Jag ska ägna mej åt min bäste vän damsugaren en stund. Sen ska jag hälsa på lilla mormor. Önskar er alla en härlig Valborgsmässoafton. Var rädda om er. Massor med kramar ska ni alla ha.

En vacker men sorglig dag

I Kväll vill jag tända ett ljus för min älskade lilla morfar. Det har varit en jobbig dag. Begravningen var så vacker men fruktansvärt sorglig.  Jag har gråtit  och gråtit . Inte bara jag utan vi alla grät. Så svårt att fatta att vi inte får ha hoom hos oss mer. Det här kortet tog jag för ca två månader sedan.
Troget har du alltid strävat
tills du inte kunde mer.
Frid vi önskar nu ditt hjärta
frid som icke världen ger
Tålig var du intill slutet
hoppet höll du alltid kvar
Minnet ska förbli i ljuset
minnet av hur god du var
Sov gott lilla morfar

Air av Johann Sebastian Bach spelades som ingångsmusik och är bland det vackraste jag vet.


I dag har jag vaken haft tid eller ork att svara på alla rara kommentarer. Tack alla för er omtanke och alla fina ord. Det har betytt mycket för mej. Natti, natti alla vänner.

Nutidens sexualupplysning.


Bloggsurfas Topplista

Fjärilar i magen

Så vaknar man till en grådassig dag igen. Regnet öser ner. I morrn är det onsdag och jag har miljoner fjärilar i magen inför den stundande begravningen. Hoppas bara att solen får lysa imorrn. I går skrattade jag gott åt mitt lilla barnbarn.  Jag ringde henne och frågade vad hon gjorde. Jag ser på magnus Ugggla på tv svarade hon. (hon vet att jag gillar honom stenskarpt.)" Vet du mormor, han har åkt nånstans oxå glömde han sina glasögen hemma. Då köpte han nya och de var med svart glas ocxå var de silvriga. Dom var då inga coola bara så du vet" Så fnittrade hon så gott. Vad kan värma ett hjärta mer än att höra en glad barnröst. Idag ska jag hälsa på mormor och se hur det är med henne och även träffa min gulliga moster som kom från Växsjö igår. Dags att fylla på kaffemuggen tror  jag. Fick så fin award  av Anette  igår. Tack snälla rara. Den delar jag med mej till er alla. Ni är lika mycket värda den.

Ha en underbar dag och massor med kramizzar till er alla.

Bloggsurfas Topplista

Good Night my friends.

Nu säger jag Natti,natti och suss gott. Det svider i ögonen och gäspningarna kommer tätt. Nattiskramar till er alla.

Bloggsurfas Topplista

Glöm Cola när du är magsjuk


Det har ju alltid sagts att Cola som man vispar bort kolsyran från är bra vid magsjuka. Inte nu längre. Dukan läsa artikeln här . Aftonbladet .

Bloggsurfas Topplista

En massa onödigt vetande som du inte visste att du ville veta...Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

Visste du att man nyser i en hastighet av 160km/tim.

 

Visste du att ön NAURU är enligt legenden uppbyggd på fågelskit.

 

Visste du att huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan.

Visste du att en giraff springer i 57 km/h.

 

Visste du att ett hårdkokt struts ägg skall kokas i 45 min.

 

Visste du att Stockholm, tillsammans med Reykjavik, har den renaste luften av alla huvudstäder i hela världen.

 

Visste du att den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

 

Visste du att om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.

 

Visste du att de snabbaste impulser som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/h.

 

Visste du att den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV.

 

Visste du att det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.

 

Visste du att spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.

 

Visste du att den tandläkare som dragit ut flest tänder drog ut minst 2000744, de finns bevarade, mellan åren 1864 och 1904, dvs ett genomsnitt på 185 tänder per dag.

 

Visste du att löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv.

 

Visste du att en gris-orgasm vara i 30 minuter.

 

Visste du att en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.

 

Visste du att en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

 

Visste du att bland franska bögar är Mats Wilander fyra gånger populärare än Boris Becker.

 

Visste du att man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

 

Bilden har jag lånat från Vickes hemsida


Bloggsurfas Topplista

Redan måndag

Gomorron. Ja då är det måndag igen då. Helgen har gått fort tycker jag. Inatt har det regnat så nu har sista snön farit. Det jäkliga var att jag hade överkastet ute så det är ganska blött nu. Idag måste jag gå igenom kläderna vi ska ha på onsdag. Så man inte står där på onsdagsmorgon och kommer på att man glömt nåt. Mötet med prästen igår gick jättebra. Verkar vara en himla fin präst.
Jag gruvar så fruktansvärt till begravningen så jag blir alldeles skakis bara jag tänker på det. Det vart en tidig kväll för mej igår. Steg ju upp halv fyra i går morse så jag var svimfärdig redan vid sjutiden. Hoppas ni haft en bra helg . Ha en skön måndag. Massor med kramizzzzzzzzzzar till er alla.
Bloggsurfas Topplista

Söker man så finner man.

Inte lätt att vara liten.


Lite helguppdatering.

Gomorron alla därute i cybervärlden. Här kommer lite uppdatering från helgen. Har vart lite slö med bloggandet. Fredagen blev som jag skrev tidigare en riktig latdag.  Jobbade på kvällen, men på dagen gjorde jag inte ett dugg. Vi tittade på Talang och jag fastnase för Micke som sjöng sin egenhändigt skrivna låt om dejten som gick fel.  Dejtar en transevestit  heter låten. Lyssna på texten.
Lördagen ägnades åt att städa. Putsade lite fönster och skurade köksskåpen. Sovrummet fick sej oxå en genomgång.
På aftonen gick jag och gubbas ut och åt middag. Det var så härligt att bara få sitta och koppla av och bli uppassad.
Väl hemkommen blev det soffläge och tv tittande. I morse vaknade jag halv fyra. Mindre roligt. Hade gärna sovit ett par timmar till. Ute är det strålande sol och varmt. Blir nog en bra dag. Klockan ett ska jag och mina föräldrar träffa prästerskapet som ska uträtta morfars begravning. Vi har valt psalmer så det är klart. Vi frågade naturligtvis mormor vad hon ville. Tryggare kan ingen vara, svarade hon bums. Det är ett måste. Så blir det Var Jag går i Skogar Berg och Dalar samt Härlig är jorden. Det är psalmer som morfar tyckte om. Nu ska jag fylla på kaffemuggen. Ha en underbra söndag och sköt om er. Kramizzzzzzzzar i massor till er alla.

Skyddsängel

Idag har jag fått två stycken underbara skyddsänglar. Den förste kommer från rara NorbergsBlogg  Gör ettt besök i hennes härliga blogg. Tack snälla rara du.Den andre kommer fån lika rara   Mizzmia  Gör ett besök hos henne oxå. Det är hon värd. Tack rara goa Mia.

Denna fina skyddsängel vill jag ge till alla mina vänner. Alla behöver vi en sådan. Ha det gott och sköt om er.

Fredag med sol och vackert väder


Hallojsan på er. Idag känns det riktigt bra. Gårdagen var fylld med aktiviteter. Började med att cykla med Ida till fritids. Var förbi hos mina föräldrar en stund på morgonen. Åkte och jobbade. Efter jobbet bar det iväg till mormor. Hon har fått för sej att hon inte ska gå på morfars begravning. Då sa jag så här (min mormor har en väldigt bra humor) "Klart du ska gå på morfars begravning. Annars kommer han att sitta på sängkanten och spöka för dej och nypa dej i öronen"  Då skrattde hon så gott . Tror du det? sa hon. Jajemensan svarade jag. Okej då sa hon. Men vi får väl se om hon orkar.
Efter besöket hos mormor cyklade jag iväg till fritids och hämtade Ida. Hon hade beställt spagetti och köttfärsås till middag, så det blev att göra diverse inköp. Senar på kvällen kom Anneli. Äldsta dottern. Skönt att ha henne här en stund.
Jag somnade av ren utmattning tror jag.
Idag har vi 10 grader varmt och sol. Så underbart så. Ska bara vara lat idag. Känner att jag behöver det efter veckan som varit. Måste än en gång tacka för alla goa kommentarer och ert stöd. Ha en underbar fredag.
Kramizzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla

Bloglovin eller inte.

Hej igen. Måste få fråga om det är fler än jag som inte kan logga in på Bloglovin idag? Det är stört omöjligt. Försökte innan jag for i väg i förmiddags och har försökt nu oxå sen jag kom hem. Tänkte ju få göra en rundvandring och se vad ni haft för er. Det är väl bara att vänta och se. Har vart och jobbat ett par timmar nu. Sen har jag varit och krmat mormor en stund. Hon är då vid gott mod och det känns bra. Vi turas om att vara hos henne nu.  Hon behöver inte vara ensam så långa stunder. Jag har ju mina föräldrar här, min bror och hans famil oxå mina döttrar. Till helgen kommer min moster hem från Växsjö. Trist bara att man ska träffas under så tråkiga omständigheter. Det blir skoj för mormor att få rå om dotra en vecka. Nu är det dags för lite hushållsbestyr tror jag. Ha det gott. Kramar till er alla.

Ny dag , nya mål.


Gomorron alla goa vänner. Jag vill börja denna dag med att tacka för alla era rara kommentarer och allt stöd ni gett mej. Det värmer verkligen i mitt hjärta.  I går jobbabde jag. Så var vi och ordnade med begravningen. Den blir redan nästa vecka. Det känns bra att inte behöva vänta så länge. När jag vaknade i morse var det så dimma så vi såg inte ut här. Så vips genom ett trollslag så är det nu strålande sol och vackert ute.
Jag fick så vacker dikt av  wiccan  Den är så otroligt vacker. Tack snälla rara för den.

När dagen känns tung
och livet känns kallt
är det svårt att se
en mening med allt.

Så ensamt det är
att bära en sorg.
Men bördan kan lätta
med andras försorg.

För tankar kan värma
och ord göra gott.
En blick kan berätta
att någon förstått…

Så känn att du har
ett stöd här i mig.
För det ska du veta
- jag tänker på dig!

Så har jag även fått denna fina award av  goa  MizzMia  Tack vännen för den.


Den sänder jag vidare till er alla. Nu ska jag snart iväg och jobba ett par timmar. Efter det ska jag iväg till lilla mormor och vara med henne några timmar. Senare i afton får jag en lite gäst som ska vara inneboende här tills på fredag. Vårt älskade lilla barnbarn Ida kommer. Det ska bli så mysigt. Då får vi lite annat at tänka på . Ha en underbar dag. Massor med kramar  till er alla.

Min älskade lilla morfar.

Min älskade lilla morfar somnade in 02:40 inatt. Senaste två dygnen har jag i stort sett suttit vid hans sida. Vi var där inatt oxå. Jag kramade honom och pratade med honom sista minuterna när han tog sinna sista andetag.  Vi strö trök honom över håret och höll hans händer. Döden är man aldrig förberdd på. Ja har haft glädjen att ha min morfar så många,många år, ändå känns det så fruktansvärt. Har så svårt att föreställa mej ett liv utan honom. Vår stackars lilla mormor , då hon klappade honom på kinden i går kväll och pratade började det rinna tårar ur hans ögon. De har levt ihop i 71 år. Nu på morgonen har vi vart där och tagit ordentligt farväl. Min bror hade gitarren med sej . Vi tände ljus samlades runt honom och sjöng. Det kändes så bra. Men att gå ut därifrån och veta att jag aldrig får träffa honom igen är nog bland det värsta jag varit med om.
 Älskade lilla morfar nu har du fått ro. Sov gott vännen. En dag ses vi igen. Tack för allt.
Till alla er som skrivit så gulliga kommentare sista dagarna. Tack så jättemycket det värmer. Jag orkar inte svara på allt nu utan jag tackar er så här istället. Varma kramar till er alla.

Glädje och sorg.

Hej alla vänner. Vaknade med  att en härlig sol stack mej i ögonen i morse. Strålande vackert väder har vi men dock lite blåsigt. I går kväll tittade vi på Talang. Tyckte inte det var så speciellt denna gång. Lyckan var närr den förlorade dottern kom hem. Hon har ju vart borta över en vecka på frieri. Äntligen hemma , så skönt. Det blev stora kramkalaset. Nu för bara en liten stund sen blev det lite mer ledsamt istället.  Sjuksköterskan från servicehuset ringde och berättade att de tror inte morfar lever så många dar till. Så nu gråter jag bara. Allt har ju gått så väldigt fort . På två veckor har allt bara liksom tagit slut. Även om han är 94 år gammal så är han mej så kär. Ska ta på mej kläderna nu . Vi ska hämta mormor och gå ner en våning till morfar.  Så om jag blir osynlig här ett tag vet ni varför. Jag kommer att tillbringa så mycket tid jag kan med dem nu. Ha en underbar lördag och kram till er alla.

ScreencleanerJag har en present till er alla. Klicka bara på länken här under.
|
|
|
|
V
|
|
|
|
V
 
 
 
I know you don't clean your screen very often and it is
hard to do the inside, so here is my present to you.
(click on the here above)
 


Grattis till dej Sannof

Skickar ett jättegrattis och denna bukett  till  Sannof  vår goa bloggvän som fyller år idag.  Ha en underbar dag vännen och hipp, hipp hurra på din stora da. Kram till dej ifrån mej

Hur vet man att kjolen är för kort?

Hur vet  man att kjolen är för kort  ?

 


 
 
 
 

 

 


 

Varför ska man städa just på fredagar?

Gomorron alla goa vänner. Vaknar upp idag tillen nästan solig himmel. Kanske kan bli en fin dag. Igår kväll låg jag på soffan och slöade. Vi tittade på Grannfejden. Det är ganska knasigt hur folk kan vara mot varandra. Man får vara glad att vi har så bra grannar. Har sovit som en klubbad oxe inatt ändå är jag så jäkla trött. Dagen får väl ägnas åt lite hushållsvård. Det är ju fredag och då ska man tydligen städa har jag hört sägas. I kväll jobbar jag. Har inte den minsta lust men vad gör man. Nu ska jag ta en sväng på bloglovin . Alltid lika trevligt. Kramizar

Kedjebrevet med stort K (humor)


Kedjebrevet med stort K..
Äntligen ett ordentligt Kedjebrev  som ger resultat !

 Till skillnad mot normala kedjebrev så kan du inte förlora något, du kan bara vinna!!!!
Skicka bara detta Email vidare till 9 väninnor.
 Instruktioner :

Packa ner din make/pojkvän/motsvarande i en stor kartong. Glöm inte att göra lufthål och skicka honom till personen överst på listan.

Snart så kommer ditt namn att vara överst på listan och då kommer du att få 823 542 män.

 Statistiskt så kommer det att finnas:

0,5 - 1 Mister World

2,5 - 3 Toppmodeller

463 Idrottsstjärnor

3 234 Sjövilda män

20 198 Män som gör allt Du begär

40 197 Män som står sig hela natten

 Totalt så kommer du att erhålla 64 294 män som är mycket påhittigare, läckrare och mer potenta än skrothögen som du redan har. Och bäst av alltså kommer garanterat ditt originalpaket inte tillbaka till dig.
VARNING
Bryt inte detta kedjebrev. En kvinna som gjorde det fick tillbaka sin man i samma gamla kalsonger men mycket elakare än förut efter att ha suttit i en papplåda i 3 veckor. Dessutom så blev hon tvungen att skicka sin nya Toppmodell, som precis hade flyttat in, till sin väninna. Du måste tro på detta Email. Det är ett utomordentligt bra sätt att förbättra livet utan tråkiga fotbollsmatcher, jobbiga middagar och långa diskussioner om städning. Medan jag sänder detta Email så har kvinnan som är nummer 6 på listan redan erhållit 837 män och hon har 452 oöppnade paket i hallen.

 Med vänliga hälsningar

 En riktig väninna

Hemskt vad denna vecka gått fort.

Ja, så tänkte jag i morse när jag vaknade. skönt med en kort vecka. Har haft problem med nätet idag så jag gav upp att försöka få in ett inlägg här. Det var minusgrader i morse. Nu snöar det. Känns inte alls så skoj. Skulle ju iväg till morföäldrarna igår men det stod en skylt på dörren till servicehuset Misstänkt magsjuka. Besök undanbedes. Fick besked senare på kvällen att det var inget. De hade fått svar på proverna de skickat. Idag har jag min mamma och ena dottern suttit hos morfar. Han såg lite piggare ut idag. Det är bara så hemskt när han försöker prata och inte kan. Man ser förtvivlan i hans ögon. Nu hade han i alla fall fått en skönare rullstol. Den förra var en promenadrullstol med minimala armstöd. Denna hade hög rygg nackstöd, ordentliga armstöd och är nedfällbar. Då kan han vila i den. bara att fälla ner ryggstödet . Det växer en stor klump i magen när man går därfrån och tårarna är inte långt borta.  Ska gå upp en stund i morgon oxå. Nu är det väl dags för att börja med nån typ av middag tror jag. Ha det så gott så hörs vi.

Onsdag med strålande sol.

I morse vaknade jag av att solen stack mej i ögonen. Det är så härligt. Andra dagen i rad nu.  Vi hade ju kalas för min mormor igår. Det blev ett bra kalas även om ledsenheten finns där. Idag ska jag dit och vara med morfar. Han är på en sjukavdelning men bara en våning under mormor. Inatt höll jag aldrig på att somna.Klockan var över tre när jag tittade sista gången . Vaknad kvart över sju så jag känner mej jäkligt seg idag. Det är så tyst och tomt här när Lena (dottern) är borta. Det är ju påsklov och hon är hos pojkvännen i Ö-vik. Längtar som fasen efter henne. Nu väntar vi bara på att snön ska försvinna så det går att börja jobba i trädgården. Det kliar i fingrarna.  Lägger in några bilder sen förra sommaren här.
Tycker pråstkragar är så vackra. Har gott om dem här på tomten.

Var tvungen att fota denna lilla humla .

Här växer det tre Rönnskott i roten på vår jättebjörk. Blir nog en vacker blandning.

Ha en underbar onsdag.

(O)Väntat besök

Lena och Sven som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en s.k. surrogatpappa
för att bilda en liten familj.
På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök, kysste Sven sin Lena och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst.
En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Lundgren. Ni känner inte mig, men jag har kommit för att...
- Åhh! Ni behöver inte förklara och säg gärna Lena, svarar fru Lundgren, jag har väntat på Er halva förmiddagen.
- Verkligen, sa fotografen. Det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
Hur kan vi nu komma igång, frågade Lena lätt rodnande.
– Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan, och kanske ett par på sängen.
Ibland kan det vara idé med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
- Badkaret, vardagsrumsmattan?
Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven, tänkte Lena.
Tja Lena, ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång.
Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Lundgren hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid.
Jag skulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
– Skulle jag inte det, svarar Fru Lundgren lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss, säger han med ett leende.
– Oh min Gud, utropar fru Lundgren medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
– Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade Lundgren trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru.
- Var hon svår? frågade fru Lundgren.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört.
Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? viskade fru Lundgren medan hennes ögon nu blänkte av skräckblandad förvåning.
- Just det, sa fotografen, och i mer än tre timmar dessutom.
Mamman gnällde och skrek hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften.
Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina skott, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Lundgren lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på Din .. ...utrustning ?
- Ja precis så var det. Om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ??? Eva börjar nu se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot.
- Den är nämligen alldeles för stor att hålla i själv medan jag gör mig klar för aktion.
- Förstår du Fru Lundgren?
... Hallå, Fru Lundgren !!??....

Bilderna kommer från Vickes Hemsida . Tack Vicke .

Susan Boyle

För två år sedan var det Paul Pott . Nu är det dags för nästa fantastiska överraskning.

När Susan Boyle ställde sig framför publiken möttes hon av hånskratt och tvivlande blickar.

Men när hon började sjunga stannade världen.

Möt Storbritanniens nya stjärna – en 47-årig arbetslös singelkvinna som aldrig blivit kysst.

Nu är denna inaktiverad på youtube på begäran men ni kan klicka på  länken så kommer ni  dit.

http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik

Sol, sol strålande sol.

Gomorron på er denna underbara dag. Här är det en strålande sol som lyser idag. Det är 6 grader varmt i skuggan. Härlig, härligt. Vi fick sol även igår. Gårdagen blev jobbig. Var till min mormor och morfar. Han har blivit så dålig sista två veckorna. Då jag kom dit satte jag mej brevid honom och han la armarna runt mej och huvudet på min axel och tårarna rann på honom. Fick sitta så och krama honom en halvtimme. Då kom min mor . Då fick hon ta över en stund  . Han försöker prata men kan inte och man ser hur han lider. Jag grät min mamma grät och mormor grät. Det gör ont i hela kroppen. Vi kan ju inte göra mer än att finnas där för dem nu även om man skulle vilja göra så mycket mer. Idag fyller mormor 88 år så då blir det kalas så då får vi försöka låta bli att gråta .  Vaknade strax före fem i morse och var jättepigg. Hade gärna sovit en stund till. Dags för lite morgonsysslor nu. Kaffet är uppdrucket så det finns inga undanflykter längre. Ha det gott och massor med kramizzzzzzzzzar till er alla.

Humoristiska horoskop **obs endast skämt**

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet.
Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad.
Alla tycker att du är ett jävla svin.


Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud.
Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd.
Det enda du gör är folk du möter förbannade.
Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO.
Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.
Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig.
Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.
De flesta tycker att du är envis och tjurskallig.
Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt.
Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.
Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger.
Det innebär att du är en snål jävel.
Tvillingar är ökända för o ha överdrivet mycket sex

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate.
Du skjuter alltid upp saker.
Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället.
Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare.
Andra ser dig som en idiot.
De flesta lejon är bråkmakare.
Du är fåfäng och tål inte kritik.
Din arrogans är direkt vedervärdig.
Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning.
Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka.
Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar.
Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten.
Är du man är du högst sannolikt bög.
Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll.
De flesta kvinnliga vågar är horor.
Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla.
Du är slipad i affärer och helt opålitlig.
Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral.
Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk.
Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös.
Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker.
Du är kort sagt en feg fjolla.
Ingen stenbock har någonsin betytt något.
Du borde ta låsa in dig.

Oxe det är vad jag är

Oxen är en uråldrig symbol som man kan finna långt tillbaka i tiden och inom en mängd olika kulturer. Ursprungligen är oxen en offersymbol från antikens tid men den har också en stor roll inom hinduismen och även från Kretas tjurkult. För att hedra ursprunget av sitt stjärntecken brukar personer som är födda i oxens stjärntecken alltid bära någonting på maskeraden som symboliserar antikens Grekland. Den populäraste artikeln är Butterick´s lagerkrans som alltid går hem.

Oxen är praktisk, tålmodig och beslutsam och har fått jordens egenskaper så som trygghet och harmoni. Oxen tar vara på de goda sakerna i livet och uppskattar skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet. Oxen hjälper gärna till med Halloween-sminkningen och kan ödsla timtal på att få till djävulsminket, häxsminket, vampyrsminket och mumiesminket precis så som hon/han vill ha det. Oxens konstnärliga sida tas fram genom sminkningen.

I och med att oxen har ett starkt ägandebehov så kan detta ge upphov till svartsjuka. På det känslomässiga planet strävar oxen efter starka och stabila förbindelser. Oxen är en stark partner som aldrig sviker dig. Dessvärre kan oxens behov av trygghet uttrycka sig som ett överdrivet kontrollbehov. Om Du är kvinna och är tillsammans med en oxe så bör Du inte gå på maskerad utklädd till sexig pirat, sexig polis och sexig sjuksköterska då andras heta blickar kan driva din ox-partner till vansinne. Dock uppskattas alltid dessa kostymer i hemmet då det då bara är oxen själv som kan ge dig dessa blickar. Även accessoarer som luddiga handbojor går hem hos oxar då de får ge uttryck för sitt starka ägandebehov.

En kvinnlig oxe går gärna på maskerad som polis och njuter av makten hon får under kvällen. Även fast det är en tillfällig och påhittad makt finner hon detta mycket glädjesamt.

Även om oxar har en hög toleransnivå så är det inte omöjligt att reta upp dem. Händer detta är det säkrast att befinna sig på behörigt avstånd då en uppretad oxe anses som farlig. Hämta fort polishjälmen och romarskölden och ta skydd bakom soffan eller närmast närliggande möbel.

Oxen är tystlåten och det moderna samhället kan tyckas vara en aning för stressigt för henne/honom och likaså kan motviljan för förändringar få dem att vända sig ännu mera inåt i sig själva. En Butterick’s-artikel som alltid uppskattas av oxen är det klassiska tusenlapps-toalettpappret som för oxens tankar tillbaka till den "gamla goda" tiden.

Oxen är mycket stark inombords och där finner de alltid styrka.


Nja, vet inte om det stämmer så bra det här *fniss*

Snart är påsken över för denna gång.

Så är den här då, sista dagen av påsken. Det är disigt ute och 1,8 grader plus. Inte mycket att hurra för. Är så jäkla less på detta surväder. Vars i hela friden tog våren vägen? Nån som vet? Idag ska jag hälsa på mormor och morfar. Det har varit besöksförbud på servicehuset hela helgen då de fått tillbaks magsjukan där. Inte nån rolig påsk för gamlingarna. Men idag skulle de släppa in oss eftersom morfar är så dålig. Efter det sista fallet kan han inte äta själv. Han har helt tappat bort hur man gör. Förstår inte att man ska stoppa maten i munnen. Det är så fruktansvärt tragiskt. I morgon fyller mormor 88 år.  Vad ger man någon som har allt? Det är inte det lättaste. Nåt ska det väl bli i alla fall. Nu väntar kaffet så kanske jag vaknar. Känns lite trögt i ögonen, men kan inte sova heller. Ta vara på denna sista lediga dag nu och njut ordentligt. Massor med  kramizzzzzzzzzzar till er alla.

Good Night

Time to say Good Night.  Det börjar svida i ögonen nu så det är väl bäst att kasta sej ner i sänghalmen. Bara en dag kvar på denna påskhelg. Tycker den har passerat så fort. Nu håller jag tummarna att vi får lite bättre väder här. Påskvädret har ju bara vart skit. Långfredan var bra , plus att vi hat sol en stund i afton. Resten vill man bara glömma. Natti,natti och suss gott. Massor med nattiskramar.

Årets Kondomer


FELIX kondomer: Gör det goda godare!

FROSTIES kondomer: De väcker tigern i dig!

GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök!

NOKIA kondomer: Connecting people!

OLW kondomer: För att du älskar det goda!

CARLSHAMNS kondomer: Gött, gött i gött gött!

LIBERO kondomer: Det känns tryggt!

LÄTTA kondomer: Om du bestämt dig!

VICKS kondomer: Extra starka, extra friska!

PEDIGREE PAL kondomer: Rekommenderas av ledande uppfödare!

L"OREAL kondomer: För det är jag värd!

MARABOU kondomer: Mmmm....

DELIKATESS YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i ny fin förpackning!

McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder!

Påsk, påsk och mera påsk.

Här påskas det för fullt. Igår hade vi svärmor här på påskmiddag. Så kom Lilla Ida oxå . Hon ville sova här och det är ju så mysigt så. (läs fredag)  På påskaftonsmorron  tittade vi på Lotta på Bråkmakargatan. Hon är ju bara för festlig. Den här filmen handlade ju om då Lotta fixade påskgodis fulla trädgården. Sen målade vi ägg. Till lunch ville Ida ha plättar. Påskaftonskväll  var vi hos vi  mina föräldrarpå påskmiddag. Tänk vad skönt skönt att få sätta sej ner vid dukat bord . Vi hade jättetrevligt . Mycket god mat och dryck. Naturligtvis spelade vi Uno. Det hör liksom  till när vi är där. Jag vann fakriskt en gång . Jiippii .så blev jag tvåa en gång. Inte dåligt för att  vara mej. Vi cyklade hem vi tolv. Det var kallt som faen ute.  Idag blir det en lugn dag. Skallebanget har infunnit sej. Inte mycket men tillräckligt . Klockan fyra ska jag iväg och jobba så jag har några timmar på mej få bort denna skallebang.
Här kommer några foton på vår påskkärring. Snacka om att vara söt.  Nu ska jag fylla på kaffemuggen och sörpla lite mer kaffe. Nu får ni ha en underbar påskdag. Kramizzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Vänder hem från Blåkulla

Nu har jag laddat kvasten . Kom på at jag måste åka hem fort. Det var ju nåt jag glömde igår. Medans jag var dålig här tidigare iveck så fick jag flera fina awarder.
Denna kom från goa Nettan  som trots att hon varit sjuk själv orkar tänka på andra. Tack snälla rara.

Så en till från rara  Lisa   Jag blev så glad över dessa. Då man ligger sjuk är det så skoj med denna uppmuntran . Tack snälla.

Dessat skickar jag vidare till mina bloggvänner och önskar er alla en Glad Påsk.
Så har min söta vän  annsan  Vart framme och förärat mej med denna krya på dej hälsning. Tack vännen.

Den här behåller jag för mej själv själviskt nog. Kramizzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Påskbilden kommer från Vickes hemsida 
Den måste ni besöka. Finns så mycket  skojigt och fint där. Tack Vicke för att du delar med dej.

Blåkulla Here I Come.

Kvasten är putsad och tankad. Kaffepannan glänser . Nån katt fick jag inte tag på. Hoppas man är välkommen till blåkulla ändå. Håller på att ladda upp. Måste klä mej varmt för det snöar och blåser.  Får inte glömma rumppansaret. vill ju inte ha häcken full med stickor. Men först måste jag ta mej en rackabajsare så jag får lite värme i kroppen. Vi syns i Blåkulla. Blåkulla Here I Come.

Glad Påsk

Hejsan, svejsan. Här sitter miss Trött alldeles nyvaken. Vänter på att kaffet ska bli klart.  Milda makter vad jag sovit. Jag hoppas innerligt att denna trötthet går  över så jag inte sover bort hela påsken. Det blir en lugn påsk. Brukar ha påskmiddag här för hela familjen , men i år känner jag att jag inte orkar. Har vart så mycket sjuk ända sen för jul . Vi får träffas framöver nåt istället. Nu trot jag kaffet är klart. Medans jag sörplar i mej det ska jag svara på alla goa kommentarer. En Glad Påsk önskar jag er alla.

Allergisäsongen har bara börjat än.

Hej på er. vill bara tala om att jag lever och har inte glömt er. Jag blev så dålig igår eftermiddag. Fick en riktig allergiattack. Då jag får såna blir jag så fruktansvärt trött så jag bara sover. Sov hela kvällen igår. Nu känner jag mej mycket bättre. Ska svara på alla era kommentarer så fort jag bara orkar. Kramizzzzzzzar till er alla.

Kanske blir en fin dag.


Mornings. Lycklig? Ja idag är jag det. Varför? Det snöar inte och solen försöker titta fram.  3,1 minus är det men verkar kunna bli en fin dag. Jag håller verkligen tummarna. Idag måste jag nog ägna mej åt lite hushållsvård. Verkar som Inga har gett upp. Förstår inte det.  Jag har sovit så gott inatt, fast jag var ensam i storra stora sängen.  Nu sitter jag och hinkar i mej kaffe och samlar mod för städningen. Är ju inte det roligaste jag vet. Jag har en liten fråga. Själv använder jag Firefox som webläsare och ser att min blogg gör sej bäst där. Såg nu att i Explorer ser det inte klokt ut. Headern ligger inte alls där den ska. Nån som vet om det går att få det att se lika ut i alla webläsare? Tacksam för förslag.
Har fått en award av  goa Mia  Titta in till henne och säg hej. Ni kommer inte att ånga er. Tack snälla rara. Visst är den fin.

Som vanligt säger jag att denna lämnar jag vidare till alla mina bloggvänner. Det är så svårt att välja då jag tycker att ni alla är lika underbara. Ha en underbar tisdag och massor med kramizzzzzzzzar till er alla

Natti,natti och suss gott.

Nu är det bara natti, natti kvar. Är så jäkligt kaffesugen men har insett att det skulle bli ganska fel att dricka kaffe nu. Ska sova ensam i stora tomma sängen inatt. Gubbas är ju i Stockholm. Tycker det är ganska skönt , men att sova ensam är inte lika skoj. Sus gott nu alla. Det ska jag försöka göra. Vi hörs i morrn Kramizzzzzzzar till er alla i massor.

Fler awarder har jag fått i helgen.

I helgen har jag fått flera awarder igen . Ni är så snälla allihopa. Den första kommer från  Cecilia   Nästa är från rara Nikko  samt en från goa Miss Madeleine  Tack så jättemycket. ni är så goa allihopa.


Så kom då et till så fin award från sötingen  Anki   Tack snälla rara.

Då jag inte vill välja mellan mina bloggvänner utan tycker alla är lika mycket värda så får ni ta för er av dessa.

Måndagmorron med nys och snuva.

Gomoron den vintriga måndagsmorgon. Ingen sol idag heller. Vaknade halv sex  idag. Gubbas väckte mej eftersom han skulle iväg till Stockholm. Så nu är jag gräsänka ett par dar. Han kommer hem i morrn kväll igen. Tycker faktiskt det är skönt när han far bort nån gång ibland. Jag får så mycket mer gjort härhemma.Jag hållerpå att nysa bort mej själv idag. Bara att börja äta allergitabletterna igen. Perculatorn puttrar på i köket. Doften sprider sej vida omkring. Bra att få hinka i sej massor med kaffe så jag vaknar till. Är så jäkla trött. Så vet jag att när den här förbaskade allergin bryter ut blir jag så fruktansvärt trött. Vet vad jag har att se fram emot nu . Hoppas ni sovit gott. Ha det bäst och massor med kramizzzzzzzar till er alla.

Pärlor åt svin.

Ja det stämmer nog. Lång dags färd mot natt. Sitter och snorar och nyser här för fullt. Vårallergin som börjat fast vi har snö. Träden har börjat knoppas lite och då sätter det genast igång. Nu tycker jag så synd om mej själv så jag måste lyssna på en för mej snyftig låt. Gillar låten och gillar han som sjunger. Det är en av mina favoritarister. Vem kan det vara då ? Jo lyssna på detta så får ni veta.


Natti, natti och suss gott.

Snö och söta grodor.

Fy så sur jag är ikväll. Nu har det snöat hela kvällen. Verkar inte finnas nåt stopp på skiten. Vars tog våren vägen? I morrn ska jag iväg och skicka paket till pussgrodorna i Vindeln . Amanda och Elias. Jag längtar så förbaskat efter dem. Det är ju ett antal mil dit så vi träffs ju inte alltför ofta. Ska snart ta och kidnappa dem ett par dar tror jag.


Skulle sitta fint med en bamsekram nu . Mormor älskar er. Nu måste ni komma snart. Kramizzzzzzar till er alla den snöiga kväll.

Våra kusiner eller är det syskon ?

Måste bara få visa vad jag och annsan gör oss bra som apor. Nu tror jag benårt på att vi kommer från dess djur.
Jag med min nära släkting.


Här är annsan med sin släkting


Visst friden liknar vi varandra. *fniss*

Sovmorgon hör inte till vanligheterna

Gomorron är väl lite väl sent att säga, så det får bli god förmiddag. Höll på få en chock då jag vaknade. Klockan visade 09:38. Det var välbehövligt att få sova ut. Det är väldigt långt mellan gångerna jag sover så här. Vädret är trist. Mulet och kallt. Gårdagen vart inte riktigt som jag tänkt mej. Det blev ingen innebandy. När jag kom upp till mormor och morfar hade morfar ramlat igen.  Han blev så glad när jag kom.
Sa inget , men satt och höll mina händer och log. Hade inte samvete att gå därifrån då. Mormor blir ju naturligtvis orolig av allt detta ramlande oxå. Det kommer ju fler innebandymatcher som tur är så det får bli nästa gång. Fick ju bara så dåligt samvete för lilla Idas skull. Jag pratade med henne på kvällen och hon var lika glad som vanligt. Det känndes bra.
På kvällen blev det ju att jobba. Mycket folk som vanligt en lördagskväll. Väl hemkommen hade gubben gjort jättegod middag. Sen blev det soffläge. Skönt värre. Ha det nu så himla bra. Kramizzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Nafsa lite på skinkanFred och hans unge son var ute på en promenad när de passerade ortens glädjehus.
- Vad är det för ställe, frågade pojken.
- Nja, dit går man om man vill ha valuta för pengarna, svarade pappan undvikande.
Nästa dag fick grabben sin veckopeng. Han gick raka vägen till huset och knackade på.
En dam öppnade och undrade vad en sådan liten herre ville.
- Jag vill ha valuta för pengarna, svarade han.
Damen kunde kunde inte annat än le och bjöd in honom i köket där han fick tre mackor och en kopp choklad.
Väl hemkommen frågade pappan var sonen varit.
- Jag var varit i det där huset, pappa. Men jag klarade bara av två. Den sista orkade jag bara nafsa lite på skinkan!

Lördag och häcken full.

  Hej mitt vinterland eller vad säger man. Det har snöat inatt så det är alldelse vitt ute igen.  3 grader kallt har vi här. Känns inte alltför skoj. Igår kväll tittade vi på Talang. Det finns så alla möjliga galningar som vill visa upp sej. Bäst var nog Erik, en ung kille med en fantastisk röst. Bert gav honom ett rött kryss men ångrade sej. Tur det annars hade nog publiken stormat honom.  Steg upp sex i morse , slog på tv och gissa vad jag hittade? Jo inget mindre än Lotta på Bråkmakargatan. Jisses vad lycklig jag blev. Älskar de filmerna. Nu har jag pimplat kaffe och försöker ladda innför dagen. Ska iväg och titta på innebandyturnering. Vår lilla sessa Ida (barnbarnet) ska spela idag. Så måste jag en sväng till morföräldrarna och klockan 16 börjar jag jobba. Så idag har jag häcken full. Ha nu en underbar lördag alla goa människor. Kramizzzzzzzzzzzar i massor till er alla.

Fredagsträffen vecka 14

Hej på er alla Här kommer mitt tips till Fredagsträffen vecka 14. Så här inför påsken kan det ju vara gott med nåt lite extra.

Cheesekake från Koster
För 10 personer.

En förrätt som passar på påskbordet, buffébordet
eller som förrätt tillsammans med en skiva rökt lax

Ingredienser
200 g mörkt bröd alt kavring
100 g smält smör
2 msk gelatinpulver
¾ dl vatten
3 dl crème fraiche (37%)
3 dl gräddfil
1 rödlök, finhackad
½ dl dill, finhackad
100 g Abba Cavias röd stenbitsrom

Gör så här
Mixa bröd med smör till en slät massa och lägg i botten i en form, 24 cm i diameter, med löstagbar kant.
Blanda gelatinpulvret med vatten och låt svälla i några minuter.
Blanda crème fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar.
Smält gelatinet på svag värme och rör sedan ner det i crèmefraicheblandningen.
Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt i 24 timmar.
Garnera gärna med en kvist färsk dill och lite röd caviar.
Servera gärna med en skiva rökt lax.
Lycka till! Smaklig måltid.

Ha en trevlig helg och var rädda om er. Kramizzzzar.

Hon vandrar för bröstcancer

Låt henne fortsätta....

...sin vandring runt jorden

 

Hittade denna hos Nikko

 

Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern
Var vänlig och sänd henne vidare så att hon kan nå sin destination
Be en bön för alla som har drabbats av denna förfärliga sjukdom

Påskharen har vart framme.

Tänk vad roligt det är. Mitt i all oro finns glädjen. här har påskharen varit framme. Har fått denna finna fina award av min goa vän annsan   . En till har jag fått av en y bloggvän goa rara  Nikko  Tack snälla. Ni är bara för rara. Glad påsk till er oxå.
Denna X2

Så kom det en från härlig goa Fenixmona oxå . Tack vännen . Det betyder så mycket


Som vanligt tycker det är svårt att välja. Är lika rädd om er allihopa och vill inte mista nån av er. Så därför, Ta för er alla mina goa bloggvänner. Det är ni värda var och en. Kramizzzzzzzzzar till er alla.

Fredag igen då.


Godmorgon denna fredag. Har inte blivit så många timmars sömn inatt, så jag känner mej ganska sliten. Mulet är det men plusgrader. I går natt ramlade min morfar och gjorde sej ordentligt illa. Sista tiden har han blivit så fort gammal . han är ju 94 men allt har gått så fort. Han har gått ner nästa 10 kilo i vikt och säger inte så mycket längre. Trots det blir så glad när man kommer dit. Nu föll han över sängbordet och knäckte ett revben, dessutom fick han ett epelsianfall igår. På eftermiddagen kunde han inte prata, hade svårt för att svälja. Jag är ju så lyckligt lottad som har dem i livet. Jag är ju trots allt snart 55 år och har så svårt att föreställa mej ett liv utan dem. Titta bara så gulliga de är.  Jag har haft så många lyckliga  och fina stunder med dem. Till min goa mormor och morfar , Jag älskar er.


Nu får ni alla ha en härlig fredag. Jag skall snart iväg och jobba. som tur är så jobbar jag i huset brevid servicehuset där de bor  så det är nära att springa iväg om det skulle hända nåt. Var rädda om eroch en massa kramizzzar till er alla

Natti,natti.Avslutar kvällen med att säga natti,natti till er alla underbara människor. Är lite orolig  och ledsen för min morfar ikväll, Berättar mer i morrn , orkar inte det nu. Ska försöka sova en stund. Suss gott och krmaizzzzzzzzzzzzar till er alla.

Allt om mat.

Kan inte äta nötkött
Kan inte äta kyckling.........fågelinfluensa

Kan inte äta ägg.......salmonella

Kan inte äta griskött........är rädd för att fågelinfluensan smittar små grisarKan inte äta fisk.........tungmetallerna i vattnet har förgiftat deras kött

Kan inte äta frukt och grönt............insekticider och herbiciderHmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M

MSå egentligen finns det väl bara choklad kvar OBS !
'STRESSED'  
baklänges blir  
'DESSERTS'
Sänd detta till 4 personer så går du ner 2 kilo

Sänd det till alla du känner (eller inte känner) så går du ner 5 kilo  

(Om du raderar det här mailet så går du genast upp 5 kilo.)


Därför har jag skickat det vidare...............jag vill inte riskera något.

 

Dessa män

 
 
Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den .
Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll ?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och

sover!


------------------------------------------------------------------------------------------------

På en vägg på damtoaletten . . 'Min man följer efter mig överallt'

Skrivet precis under . . 'Det gör jag inte alls' ... ...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?
Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och

lägger sig!

Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till

kylskåpet!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?

Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?

Gud: För att hon skulle kunna älska dig


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKICKA DENNA TILL INTELLIGENTA KVINNOR SOM BEHÖVER ETT
GOTT SKRATT OCH MÄN SOM DU TROR KAN TACKLA DETTA .........
 

Du går in på google bildsök.....

Denna har jag hämtat hos  Spirulina

* Du går in på google bildsök
* Sök på ditt födelsedatum (dag och månad)
* Ta den andra bilden och ladda upp
   Bilden du ser är din framtidVad kan man vänta sej när man är född på Norges nationaldag. Vilken framtid va .
I morse var det ju STrålande väder här. När jag cyklade hem från jobbet regnade det (duggregn) Och soleländet försökte rymma. Nu är den på gång igen. Härligt. Ska iväg och jobba klockan 4 igen. Nu i skrivande stund kommer solen fram ordentligt. Måste vicka ner persiennerna annars bländar den så jag ser inte vad jag gör. Ha en bra fortsättning på dagen.
Kramizzzzzzar.

Inget lur här inte.

Gomorron. Vilken lycka. Sol idag oxå. Det är tredje dagen i rad. Det töar för fullt så kanske snön försvinner här oxå. Jag lyckades klara mej från att bli lurad igår. Det måste vara första gången. Var helt slut igår kväll efter att ha sprungit i affärer hela dan med dotra. Men vi hade skoj. Hon var så nöjd .
Så vart det friseringen av gubben. Han var så jäkla långhårig. Belv många lockar som föll för saxen. Tror jag sak tova sockar av allt hår. Snart bär det iväg till jobbet. Jobbar bara två och en halv timme så man hinner ju njuta av solen oxå.
Over and out från en attis som har humöret på topp denna underbara morgon. Kramizzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er all.

Festlig utmaning.

Hittade den här roliga utmaningen hos  Linda

Googla på ditt namn och lägg till
“är” i sökfältet ( Birgitta är … )
Kopiera de 5 första träffarna och publicera på din blogg. Du kan också om du har ett vanligt namn använda både för- och efternamnet
.


Birgitta är Ålands första kvinnliga bankdirektör

Grisen Birgitta är grymt stor

Birigtta  är främst verksam som poet

Birgitta är äldst i klassen.

Birigtta är rätt fräsch. Men hon är halvsosse, feminist, ganska antihögern, halvhysterisk m.m.

Hur många av er antar utmaningen. Heja, heja. Kramizzzzzzzzzzzzzzzar

Norrländsk dödsannons.Det bar sig inte  bättre än att Alfred från Malåträsk hade avlidit och
lämnat sin  fru Alma.
 
Som brukligt så skulle det annonseras i  lokaltidningen, så Alma ringde
annonsavdelningen för att meddela det  inträffade.

Följande samtal utspelade sig:
 
Alma: e re  annonsavdelninga?
 
Tidningens annonsmedarbetare: Jo, det  stämmer.
 
Alma: - N' Alfre´ e dö.
Medarbetaren: - Eeh  jaha.... och nu vill ni sätta in en dödsannons förstår jag.

Alma:-  Tschou (visslade  inandning - norrländska för ja)

Medarbetaren: - Och vad vill ni att  det ska stå i annonsen då?
Alma: - N' Alfre´ e  dö.

Medarbetaren: - Jahaa, hmm... och vad vill du att vi ska skriva  mer i annonsen?

Alma: - Inge mejr, för he vål se dyrt om je skriv  na mejr. He e int lönnt å lägg ut nå i onödan.
 
Tidningens  medarbetare funderade en stund och kom fram till att det nog skulle bli  svårt att övertala denna dam till att skriva något mera i annonsen, så  efter övervägande så sa han till Alma:

 - Du får tre ord till  gratis.. Vi bjuder på dem.
 
Alma funderade några sekunder och  sa sedan:
- Ja, isåfall se  vill je att he ska stå: Skoter till salu! 

Till dig som överlevde.


Till dig som ÖVERLEVDE...!

Till alla barn som överlevde 30-, 40-, 50-, 60- och 70-talet

Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten.
Dom tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt blue cheese dressing samt åt tonfisk direkt ur burken, men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.

Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol , bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag.

Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska.

Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.

Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen, Inte blev vi överviktiga för det!!

För att.....................

VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!
Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända.

Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!

I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.

Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, Nintendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler
På TV,n inget surroundljud, CDspelare inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN
Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder!
Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.

Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord
Och inte fortsatte maskarna att leva i magen!!

Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem.

Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen

OTROLIGT ELLER HUR?

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte.
Dom var faktiskt lagens högra arm!

Denna generation har faktisk fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin.

Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr.
Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!

Om du är en av dem så;
GRATTIS !

Du kanske vill dela med dig av detta till andra som som har haft turen att få växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för "DITT EGET BÄSTA"??

Och när du ända håller på!!
Berätta för dina barn hur modiga och (lyckliga) deras föräldrar var

TILL ER Som tror att GUD vakar över er;
Släng detta i papperskorgen!!

TILL ER ANDRA

Skicka detta vidare!

Sol och vår o glada överraskningar.

Hej på er alla denna underbara onsdag. Här är det strålande sol och plusgrader. alldeles vindstilla. Har vart in till Umeå med ena dottern och shoppat lite till henne. Panelgardiner till vardagsrummet . Svarta med vitt mönster oxå vita panelgardiner till. Nya medar till hennes säng då sängramen gått sönder. Så köpte vi ett svart frottéöverdrag till hennes resårbotten. Visade sej var en sängkappa. En byrå till hennes hall blev det oxå. En furubyrå med både stora och små lådor. Lite ljuslyktor och annat smått och gott. Har inga foton eftersom det skulle vidare till hennes lägenhet. Var oxå och käkade. Det blev Mc Donald´s vilket inte är mitt favoritställe, men maten gick ner. VGlömde ju att vi var på ÖB och köpte 5 st canvastavlor oxå. Skitsnygga. Tre stora och tre små. Hoppas stintan är nöjd. Tror jag nog hon är . Hon var så glad när hon lämnade av mej här hemma. Så till dagens gladligheter då.
Har fått en underbart vacker ros av min goa vän  Annsan  Tack snälla rara. Titta bara här så vacker den är. Titta in tile henne och hennes goa blogg. Denna skickar jag vidare till mina bloggvänner. Varsågoda alla. Ta för er.
Så har jag ju fått en alldeles ny bloggvän som varit så rar att skicka mej denna. Det är Nikki  som är den snälla rara
Tack vännen . Jag blir så väldans glad. Titta gärna in till henne ni oxå. En rackarns go tjej med en härlig blogg.
Nu tänker jag vara lite egenkär och behålla denna själv ett tag.Tack så mycket till er båda. Ha en bra dag och kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar i massor till er alla där ute.