Måndagmorron med nys och snuva.

Gomoron den vintriga måndagsmorgon. Ingen sol idag heller. Vaknade halv sex  idag. Gubbas väckte mej eftersom han skulle iväg till Stockholm. Så nu är jag gräsänka ett par dar. Han kommer hem i morrn kväll igen. Tycker faktiskt det är skönt när han far bort nån gång ibland. Jag får så mycket mer gjort härhemma.Jag hållerpå att nysa bort mej själv idag. Bara att börja äta allergitabletterna igen. Perculatorn puttrar på i köket. Doften sprider sej vida omkring. Bra att få hinka i sej massor med kaffe så jag vaknar till. Är så jäkla trött. Så vet jag att när den här förbaskade allergin bryter ut blir jag så fruktansvärt trött. Vet vad jag har att se fram emot nu . Hoppas ni sovit gott. Ha det bäst och massor med kramizzzzzzzar till er alla.

KOMMENTARER
Marre

Godmorgon:) Pollenallergin har jag oxå börja känt av. Jag lider mest av att ögonen kliar så man kan bli tokig! Dax att fylla på med ögondroppar och tabletter igen. Ha det bra.//kram

2009-04-06 09:03:07
URL: http://metrobloggen.se/nyform
sannof

Oj vintern ligger kvar hos er.. här tinar den bort.. känns otroligt skönt.. Äntligen vår... Ha en fin dag och krya på dej =)

Majsan47

Ja det är nog viktigt att ta medicin mot allergin, att börja direkt den sätter in. Visst är det ganska skönt med ett par dagar för sig själv ibland, det kan man väl säga även om man inte önskar bort sin gubbe. Som du säger hinner med med en del och även göra saker bara för sig själv.

Kramar om

2009-04-06 09:31:54
URL: http://.metrobloggen.se/majsan47
*tingeling*

jobbit med allergi, gubben och gossarna mina är det och när det sätter igång är det inte rolig.. får hoppas det går över snabbt för dig och att du får en fin dag tråts den tråkiga snön :)

2009-04-06 12:15:36
URL: http://metrobloggen.se/hyttabytt
*tingeling*

gubben är allergisk mot hö och gu vet allt, pefekt bonde, haha.. men mina killar är björkpollen som är värst.. jobbit är det allt..

2009-04-06 14:22:53
URL: http://metrobloggen.se/hyttabytt
Sussi

Hoppas snön snart smälter bort även hos dig!

Så ni också får dit den här härliga våren.



Ha en bra dag

Kramis

2009-04-06 14:29:48
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
*tingeling*

Gubben har varit asmatiker hela sitt liv, men det är just gräs mm som är besvärande för honom. Jag tål inte heller kaniner, och katter, men dom jag själv tar in i huset har gått bra, men andras kan jag bli dåligt av, konstigt nog? Bytte lägenhet med en familj som hade katt och dom hade inte städat, så jag fick städa hela lägenheten, men till slut var mina händer bara köttsåriga, är allergisk mot vatten och fuckt, så jag hoppade över golvet under kyl och frys. efter ett tag kunde jag inte begripa vad som var fel, var så sjuk, men så kom jag på därunder hade jag ju inte varit, å jisses amalia hur det såg ut där, som om katten hade bott där och massa annat äckligt, fort städ och sen var allt ok igen :)

2009-04-06 14:43:10
URL: http://metrobloggen.se/hyttabytt
Bibbi

Hej Attis. Verkar mysigt att ha några små i närheten. Jag har ca 30 mil till mina och jag längtar. Ska snart upp till dem =)



Trots allergi tycker jag våren är helt fantastisk. Det har börjat hos mig med. Trodde det var förkylning innan jag insåg att det var den vanliga vårhälsningen.



Vi har kanonfin sol idag men luften är inte skrytande varm.



I kväll blir första grillkvällen för den här säsongen.



Ha det bäst hälsar Bibbi

2009-04-06 16:33:02
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/
Locklig

Hallå där...

Här skiner solen och har så gjort hela dagen - Gott!

Nu är fönstren putsade och ryggen värker men det är det värt!

kram

2009-04-06 17:22:20
URL: http://www.metrobloggen.se/fundersam
syren

Det är inget vidare med allergi,för det vet jag ju,har själv det problemmet. Skönt ibland att vara själv. kram

2009-04-06 19:05:26
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
ulle

Inte roligt med allergi! Är själv förskonad från eländet men gubben har stora problem. Han brukar ta en spruta och då lättar det. Har du provat det?

2009-04-06 20:39:24
URL: http://makrames.blogg.se/
Linda

Härligt det låter att vara ensam ett par dagar. Längtar tills jag kan vara det i framtiden!



Massor av kramar Linda

2009-04-06 21:13:25
URL: http://www.blogg.mustica.se
3 barns mamman

Usch vad jobbigt nu med allergi och allt..får hoppas att våren hittar till dig oxå snart:)

Ja vad ska man säga om den svenska sjukvården..när man väl behöver hjälp så känns det bara som om man blir avvisad..tycker det är helt sjukt att man ska behöva sitta en hel dag i ett väntrum för att få träffa en läkare.



Sov gott



Kram Jessi

2009-04-06 22:06:15
URL: http://www.metrobloggen.se/mum
Ulla

Oh, vad jag avundas dig. Tänk att få så mycket tid bara för sig själv. Det var tänkt att gubben skulle upp till Gällivare under påsken men kompisen ballade ur, så han blir kvar här hemma. Jag tyckte gott och väl att han hade kunnat åkt själv. Men det blir bättre när MC säsongen börjar med en del helgträffar.

Jag trodde inte att pollensäsongen startade så här tidigt uppe hos er. Här har den hållt på ett bra tag nu. Näsan rinner och ögonen kliar.

2009-04-06 22:06:57
URL: http://soderen.myblogg.se
Lena Svensson

ja du kan känna dig trygg jag håller utkik :)

Natti natti

Kram lena

2009-04-06 22:13:25
URL: http://www.metrobloggen.se/caromb
Liz!

Det kan vara riktigt skönt att få vara ensam hemma.

2009-04-08 09:57:35
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback