Att det ska vara så förbannat svårt

Idag hade jag bokat tvättstugan. Som vanligt i det här huset när man kommer ner är det inte städat. Vi är några få som städar efter oss. Trots påstötningar från hyresvärden och oss som bor här och vill ha rent när vi ska tvätta. Ville bara kräkas när jag öppnade torktumlaren. Så här såg filtret ut . Detta är bara ena sidan. Vattenbehållaren var överfull och inne i torktumlaren hur mycket skit som helst. Blir så förbannat less att man ska måsta städa innan man kan använda tvättmaskiner och tumlare.
 
Annars har det vart en bra dag. Sol och relativt varmt har det varit. Nu har jag fått gnälla av mej lite och livet känns plötsligt mycket bättre .
Nu får ni ha en trevlig helg. Kramar från lilla mej till er alla .

KOMMENTARER
Gilla

Tänk dig. Jag har också varit i tvättstugan i dag. Men det var inte så mycket att gnälla på. Mer än att husvärden har vissa regler, som man ska följa. Det har stått sen 2012 att man inte ska slänga sina tvätt medel både torra och blöta. De ska man själv ta hand om och inte slänga dem i avsedd tunna för just ludd. Det hör till alla, att man ska ta hand om luddet och kasta det bland sina hushållssoporna.
Ibland undrar jag om folk inte kan läsa
Nu fick jag ju säga vad jag tycker om detta ofoget.

Kram/Gilla

2017-02-17 22:46:31
Veiken

Du milde så himla äckligt! Man borde sätta åt folk som bär sig åt på det viset. URK! Kram

2017-02-18 15:01:58
URL: http://veiken.se
Marita

Vidrigt att en del ska förstöra för andra,och nog blir man så trött på folk som inte fattar bättre..😕
Kram❤

2017-02-20 23:31:17
URL: http://mittliv.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback