Hemma igen efter en underbar helg.

Hej på er alla vänner. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar helg. Båtresan var underbar när vi åkte i torsdags. Inte ett moln på himmeln och alldeles spegelblankt ute på havet. Vi har haft bra väder hela helgen. Inte en regndroppe.  Lite moln emellanåt, men mest sol och varmt. Midsommarafton var vi bjudna till goda vänner på ön på sillunch. Vi hade så jäkla skoj. Efter det kom en annan kompis och hämtade oss med sin fyrhjiling och släpvagn och hos honom blev det kaffe bullar och dryck. Grillning på kvällen och roligt värre med alla båtvänner och öbor. Midsommardagen gick i samma banor. Då lyxade vi till det och var ut och åt en tvårättermiddag på ökrogen. På aftonen fick vi främmande från fastlandet. De kom över med sin båt och stannade ett par timmar.  På kvällen vnadrade vi alla runt mellan båtarna och umgicks och hade det bara så jäkla skoj. Nu är vi alltså hemma igen efter en två och en halv timmes båtfärd. Lika vackert väder idag. Klarblå himmel, sol och stiltje på vattnet.  Jag är lite gungig i bena. Det brukar bli så närn jag vart i båten flera dar. Hoppas ni oxå haft det bra i midsommar. Jag har saknat er samtidigt som det är så skönt att komma ifrån datorn några dar.  Tack för alla goa kommentarer. Tror inte jag orkar svara på dem i kväll. Måste packa upp nu. Sen ska jag slänga mej på soffan. Gubbas han sussar redan där.  Ha det så jättebra och massor med kramizzzzzzar till er alla.

Glöm inte att titta in på Bloggplus.se. Tjänsten är helt gratis.
Som ny medlem får ni 1000 besökare, 2000 bannervisningar och 2000 textvisningar. OBS Metro godkänner inte detta för sina bloggare.
.
Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

KOMMENTARER
*tingeling*

Vad roligt :) även vi hade tur med vädret, hihi... natti natt sov så gott :)

2009-06-21 21:10:36
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
*tingeling*

Vad roligt :) även vi hade tur med vädret, hihi... natti natt sov så gott :)

2009-06-21 21:15:09
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
ulle

Låter som en alldeles perfekt midsommarhelg! Sov gott!

2009-06-21 21:19:01
URL: http://makrames.blogg.se/
Anki

Ja ni verkar ha haft en toppen midsommar,



Kram

2009-06-21 21:30:27
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Becka

Vad kul ni verkar ha haft det =)

2009-06-21 22:18:41
URL: http://metrobloggen.se/tiggis
Bitte

Ååå så fin båt!Ni har minsann bra haft det bra,trots vädret ser jag.Ja,nu är det sommarvärme även här,så skönt!Välkommen tillbaka,kramis!

2009-06-24 09:29:01
URL: http://www.metrobloggen.se/leva


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback