Rena orkanen ute.

Snöstorm så det dånar ute. Inte alls vad jag önskat. Något är fel med Blogg.se. Det har inte gått att komma in på några av bloggarna där sedan i går kväll. Skriva går bra och att publicera men sen är det stopp. Får se hur länge detta ska ta.
 
Igår kväll åkte vovsarna hem. Gissa om de blev lyckliga när matte kom. Här blev det tomt och tyst. Det blev ändå en sen hundprommis för mig. Grannarna skulle åka bort så jag lovade att gå ut med fina Båtsman då. Det är en blandning mellan Border Collie och Golden Retriwer. Han är så fin. Var och drack kaffe och surrade lite med en annan granne, sen så blev det farmen. Nu har jag fröken Ida på besök. Hon håller på att platta sitt hår. Så ska hon krusa det oxå. Blir säkert jättebra. Lilla fröken ska på kalas :)
 
Nu ska det bäddas rent. Har ju haft två lurvisar i sängen så det är ganska hårigt. Det är så mysigt att bli väckt av deras pussar på morgonen. Saknade det i morse. Om två veckor kommer de och ska bo här några dar igen. Matte ska fara iväg och tävla på Vindelälsdraget. Ska bli spännande att följa deras framfart. Ha nu en skön lördag alla.
Kramelikram
 

KOMMENTARER
syren

Trist med snöstorm är ju inget man vill ha nu.Här var sol och varmt igår idag blåser det kalla vindar.Trevlig lördag!kram:love:

2013-03-02 17:03:38
URL: http://syren-syren.blogspot.com
Kenneth

här skiner solen nu iallafall igår var det lite snö lite sol o sen lite regn

2013-03-03 09:26:44
URL: http://rothvoss.blogspot.se/
Inger Rozén

:-):-):-)Hej!
Tittar in och säger.Goda Nyheter!
Stackars Pelle är infångad och fått ett hem.Äntligen.!Kram,Inger

2013-05-13 10:54:26
URL: http://Chintohs.blogspot.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback