Mammas Nubbesallad

Mammas Nubbesallad
2.5 dl gräddfil
1.5dl majonäs
4 msk kaviar
1 rödlök
1 dl skuren purjolök
6 dl tärnad potatis
3 msk hackad dill
1 burk matjessill
Blanda gräddfil, majonäs och kaviar först
Hacka rödlök, purjo och dill och blanda i
Blanda i potatisen
Öppna mtjesburken, slå i lite av spadet
skär matjesbitarna i lite mindre bitar.
Smaka av och tillsätt ev. mer av spadet.
Gör gärna Nubbesalladen ett dygn innan den ska serveras.

Servera i Tunnbrödskorgar eller rostat bröd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0