Har ni varit snälla?



Snart kommer han igen den efterlängtade tomten. Ni har väl varit snälla? Här är det grått och regnigt idag oxå. Idag känns det banska bra förutom då att min far är jättedålig. Han har haft så ont efter operationen i fredagsnatt. Vi ifrågasatte varför han inte fick antibiotika . Det togs bort redan några timmar efter OP. I  går kväll kom då tre läkare efter många om och men. Då blev det fart. Röntgen , näringsdropp och antibiotika. han hade fortfarande infektion i magen. Brusten blindtarm är ju inget att leka med. Dessa läkare föstor inte varför i hela friden antibiotikan tagits bort. Verkar inte fungera så bra med kommunikationen. Efter lunch ska jag och mamma åka upp till lassa och titta till honom. Smurfigast åkte iväg till skolan idag. Biverkningarna efter vaccineringen har släppt det mesta. Marias mage håller på att återställa sej. Hon har inte ätit griskött på nästan ett år men förra veckan gjorde hon det. Läkaren på akuten trodde att det var detta det berodde på. Ingen noggrannare undersökning gjordes. Hoppas bara att han har rätt. Datorn vrkar oxå må ganska bra idag. Måste försöka få tillbaks lite ork nu. Behöver ju julbaka och handla julklappar. Jag har inte gjort ett dugg ännu. Men det blir väl. Tack alla för er goa kommentarer och omtanke. Dags att göra sej i ordning nu. Om datorn vill så hörs vi senare idag. Ha det gott och kramizar till er alla.
Snälla glöm inte Namninasamlingen mot pedofilerna http://upprop.nu/FJNU
Ej heller Veikens insamling till Cancerfonden http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12635466
Tveka inte SKRIV PÅ

Sugen på att sspela Bingo med Lasse? Då ska du titta in här.

Ge bort ett presentkort i julklapp? Här finns både musik, spel ,filmer talböcker mm.

Vill du rösta på min blogg kan du gör det här.
bloggstarts Topplista

 


KOMMENTARER
ansepanse

jag har varit snäll - hahaha

hoppas din pappa är mycket bättre idag

kramar

2009-12-07 11:31:40
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Anki

Nej det går inte att lita på läkare nu förtiden inte, det är en sak som är säkert, Ta bort antibiotika från en människa vars blindtarm har spruckit, herregud människan kan ju få bukhinneinflammation och det är inte att leka med det!



Kram

2009-12-07 13:03:18
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Maria

Vilken tur att det blev lite fart då läkarna... Min pappa blev dålig igår och jag tvingade med honom till "verkstan" idag som tur var för han hade UVI så nu ligger han inne....

2009-12-07 18:02:48
URL: http://metrobloggen.se/kattloppan
~Kina~

Jag har varit snäll. Iaf enligt mig själv;-P Men stackars pappa. Så dåligt att kommunikationen inte fungerar. Det är ju a-o att det fungerar. det handlar om människors liv. Hoppas han bättrar på sig snarast. Kram!

2009-12-07 20:31:13
URL: http://sandmellantarna.com
Jeanette

Vilken jobbig helg ni haft :-( Hoppas alla mår bättre nu och börjar krya på sig! Hoppas du får lite energi nu till bak och stök, sköt om er....Kram :-d

2009-12-08 18:28:08
URL: http://enresaitiden.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback