Jag har hittat rymlingen (julstämningen)


Snart är det julafton och här börjar det hända saker. Tror jag hittat lite av julstämningen. Mormor är väldigt dålig igen. Likaså lilla vovven. Men har bestämt mej för att försöka göra det bästa av situationen. I går var ju Annelii och hennes gubbe och vbarnbarnen här. Det fick verkligen mitt humör att stiga. Jag gjorde Janssons igår så nu är det klart. Även julapelsinerna blev gjorda. Denna julgrupp gjorde jag och var till föräldrarna  i går kväll.


Blev väldigt förvånad när min älskade gubbe kom hem från jobbet igår. Han var sen så jag trätte på honom. Han brukar alltid ringa även om han bara blir en halvtimme sen. Då log han lite förläget och sa"jag har varit och köpt din julklapp" Fick ju skämmas då. Jag ahr surrat länge om att vi ska köpa en ny stereo. Den vi har har vart trasig länge. Skicor går ju bra att spela på datorn men jag vill även kunna lyssna på radion. "Du får den nu för jag har inte sklagit in den" Denna här var det . Gissa om jag blev glad.


Till saken hör att vi brukar inte köpa några julklappar till varandra. Vi köper hellre nåt när vi behöver det. Tack älskade vän. Nu har även jag gjort bort julklappsinköpen. Åkte iväg med föräldrarna in till Umeå i morse. Nu är det gjort. Ska göra mej en kopp kaffe nu, sen ska jag klä granen.  Känner äntligen att glädjen håller på att infinna sej. Kan inte skriva vad jag köpt då mina nära och kära läser min blogg. Tack alla goa vänner för er omtanke. Det är guld värt att ni finns.
Bamsekramar till er alla.

KOMMENTARER
ansepanse

vilken bra julklapp du fick och julstämning finns det i bilderna du tagit

stackars vovven, får han ligga kvar på djursjukhuset då, jo förstås måste han väl det

ha det gott vännen - jättekramar

2009-12-22 11:37:42
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Sita

Här är jag klar med klapparna oxå. Kan inte heller jag skriva vad jag köpt. Något kanske kommer fram på bloggen. Jag köpte mej stövlar i söndags o igår fick jag pengar till dom av gubben till julklapp. Kramar

2009-12-22 12:06:52
URL: http://metrobloggen.se/Sita
julia

vilken julig och mysig blogg ;-)

2009-12-22 12:07:12
URL: http://juuuuulija.blogg.se/
Anki

Vilken gullig gubbe du har! Ja, du var väl orolig att något hade hänt förståss när han var sen! Men vad du är händig med allt, gör julgrupper, bakar, lagar mat och står i!

Ja, hur det än är så infinner sej Julefriden, men utan mina barnbarn blir det inte detsamma för mej, långt därifrån! Jag skulle ha träffat min äldsta dotter och lämnat julklapparna till mina små, men hon ringde i morse och hade vrålont i halsen och kunde knappt prata, så det får vara!



Bamsekramar min goa Attis

2009-12-22 12:14:08
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Nett

Vi brukar heller inte köpa julklappar till varandra, brukar bli en gemensam, förra året blev det en stereo till oss :) Kram

2009-12-22 12:14:43
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Julia

sv: ja varsegod:D eller hur, riktigt skönt. tack detsamma, kram! och, god jul :d

2009-12-22 13:34:59
URL: http://juuuuulija.blogg.se/
Julia

sv: hahaha ja de tycker jag du ska göra! :D kram:-)

2009-12-22 14:23:44
URL: http://juuuuulija.blogg.se/
*tingeling*

:-d Va härligt att julstämning har kommit till dej igen :) Å va skönt att hunden kommer bli bra igen, ja ett brutet ben tar ju tid att läka o man kan ju tyvär inte förklara för dom små liven vad dom ska göra å så... vad är det för ras? Ska hålla en tumme i allafall att allt nu går bra för den.. Bra att ni fått tag på dom som körde också... även om det tyvär nästan alltid blir hundägarens fel vid en olycka men man kan väll för tusan hjälpa djuret om man kört på den, grr... Hoppas din mormor blir piggare igen nu ockås :)

Jag är himla spänd på vad min gubbe har hittat på, blir i allafall ingen fotboll som han sa för paketet är platt, hihi... kram kram på du :)

2009-12-22 14:52:38
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
Yvonne

Du vi har en exakt likadan radio utan tomte ;D..Kram

2009-12-22 15:32:21
URL: http://metrobloggen.se/skaningen
Ellis

Skönt att julstämmningen börjar infinna sig, ska nog ta och leta rätt på mina julsaker och pynta lite och se om jag hittar en fin amaryllis att ha här hemma! =)

Sköt om dig vännen, kanske kan ta en fika framöver!

Kramar

2009-12-22 16:14:05
URL: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Stefan Falkelind

Vilken go gubbe du har som köper sånt till dig.

2009-12-22 22:58:11
URL: http://falkelind.blogg.se/
a n n a

åh vad härligt med jul!

2009-12-22 23:29:05
URL: http://asurvivor.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback