Alla Hjärtans Dag

Så är den här igen då. Dagen som jag inte alls tycker om. Visst Alla Hjärtans Dag i all ära. Men det är ju inte alla som är glada. Har själv en dotter som blev mobbad hela skoltiden . Många är dagarna av ledsamhet, ilska frustationer. Vi har bråkat med skolan , soc och andra myndigheter utan att det hände nåt. De var tre elever i samma klass om blev ständigt mobbade kränkta och slagna. Av samma gäng hela tiden. Skolan blundade totalt. På många skolor är det likadant ännu . Det finns så många barn idag som står där ensam och ledsen. Självmorden bland unga ökar otroligt mycket . Det är inte rätt.
Så säljer de då rosor i skolorna för att ge nån. Det ska göras kort till nån man gillar. Fem tjejer kommer hem från skolan. 4 har fått rosor och kort . Det femte är ledsen . Mamma, alla fick en ros utom jag. Kan tala om att jag gråter ännu när jag tänker på det. hon är i dag 30 år och detta har satt djupa spår hos henne för resten av livet. Så därför gott folk har jag inget till övers för denna dag utan är bara ledsen. Nu gråtter jag igen och kommer att göra det i morrn oxå. Jag försöker att inte se bakåt men det är inte alltid så lätt.   Kram på er.

KOMMENTARER
Maria

hej! javisst är det så att vissa saker betyder mer än andra. För mig är det katterna som betyder mest och sen kommer vissa andra ägodelar.



Skulle va jätte snällt och roligt om du ville gå in här http://thinkpinks.blogg.se/2009/february/rosta-pa-veckans-blogg-v8.html#comment och rösta på mig till veckans blogg =)

2009-02-13 10:28:03
URL: http://belelia.blogg.se/
Liz!

Skolan borde ta ett beslut om den här dagen. Antingen skall alla få eller ingen. Men att ge något gulligt till sin sambo tycker jag är lite kul

2009-02-13 10:29:40
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina
Frogprincess

Jag gillar inte heller Alla hjärtans dag. Jag tycker att det är en dag som köpmännen har hittat på för att få mer sålt...

Och jag fick inte heller några blommor i skolan. Bra att vissa skolor har förbjudit detta!!!

2009-02-13 10:31:04
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Maria

Sv. Vad snäll du är =)

2009-02-13 10:40:52
URL: http://belelia.blogg.se/
3 barns mamman

Godmorgon.

Alla hjärtans dag är övereklamerad,man visar väl sin uppskattning ich kärlek de andra 364 dagarna oxå.Ja det här med mobbing är inte lätt..var själv en av dom som aldrig fick något:(



Kram

sara

usch vad trist.....själv hade jag tur jag var en av de som ALLTID fick fullt med rosor....kram

2009-02-13 10:54:47
URL: http://metrobloggen.se/ssy
Maria

Tack =) Kram

2009-02-13 11:00:24
URL: http://belelia.blogg.se/
ulle

Det där reagerade jag också väldigt mycket på när dottern började sjuan. Min dotter var nu en av dom som alltid fick många rosor och kort men hon tyckte själv jättesynd om dom som inte fick det. Fattar inte varför det ska vara sånt i skolor överhuvudtaget! Vi brukar aldrig fira alla hjärtans dag egentligen men ibland har det hänt att jag köpt nån ros till gubben och barnen.

2009-02-13 11:59:53
URL: http://makrames.blogg.se/
Myntdrottning

Usch då, det där var inte trevligt alls! Jag sänder dig en Alla Hjärtans Dag-kram redan nu till dig, för att jag VILL det! :)

2009-02-13 15:00:33
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback