Fadderbarnet fick ett armbandsur.

  Mornings. Ännu en kall dag. Det är 16 grder - idag. Det är bara att elda och se glad ut. Igår var jag på äventyr. Ett av våra barnbarn ringde och bjöd mej till skolan. Det var öppet hus. Hon går förskolan. Det var så mysigt att titta på allt de håller på men. Bla så har do ett fadderbarn. De har gjort en afrikansk by med små hus och lerhyddor och allt som hör till. Så berättade dom att deras fadderbarn (en flicka ) hade fått paket. Barnen hade samlat ihop och köpt ett armbandsur till henne. Det måste man ju ha så man inte kommer försent till skolan. Dom är ju bara för gulliga. Så visade dom upp alla fina kort som de hade fått från Afrika. Tycker det är jättebra att de får göra sånt här. Nu jobbar dom med sin lilla afrikanska by varje vecka och får ju lära sej massor om Afrika. Ida var så stolt när hon gick omkring och visade sina arbeten. Min lilla goskit.
Börjar jobba klockan 4 idag. Ska ställa mej och mangla. Tråkigt, tråkigt men högen växer så det är ett måste. Här är det problem med bloggen idag oxå, går knappt att komma in. Nu får ni ta och fixa problemen Blogg.se. Inte alls skoj som det är nu. Nej dags at springa ner ikällaren och fortsätta elda. Ha det bäst och kramizzzzzzar i massor till er alla.

KOMMENTARER
Företagerskan

Visst är det kul när man får se vad de små sötingarna gör på dagarna, skolan här i U-hamn har ett liknande projekt med en afrikansk by som heter Voi. Hoppas att bloggen är bättre nu - igår höll jag på att få frispel, men det såg du kanske!?? ;) fredagskram

2009-02-13 07:51:53
URL: http://metrobloggen.se/foretagerska
Företagerskan

Yes, nu fungerar den som det ska! ler Ha en bra dag och ta det lugnt med manglandet! kramisar

2009-02-13 07:52:56
URL: http://metrobloggen.se/foretagerska
Veiken

God MOrgon. Vad fint att dom verkligen visar vad ett fadderbarn är! Toppen! Kram

Angelica

God morgon..

Vad bra att de har ett fadderbarn :)

Jag ska ha det bra i affärerna men vi få väl se hur mycket jag kommer hem med,som är till mig :)

2009-02-13 09:07:44
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Frogprincess

Det var smart med ett fadderbarn till klassen. Då kommer ju afrika lite närmare än om man bara läser om någon påhittad person.

2009-02-13 09:16:46
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Liz!

Skönt att höra att det inte bara är metrobloggen som har problem :-) Kul med fadderbarn!

2009-02-13 11:23:14
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback