Natti,natti och suss gott.

Tittar in och säger natti,natti. Det har varit en lång dag med blndade känslor. Vi var ju i kyrkan i dag . Det var familjemässa med konfirmation på programmet. Det visste vi inte. Vi åkte ju dit för det var tacksägelse för de som avlidit i församlingen sista veckorna. Då de läste upp morfars namn bröt jag ihop totalt. Värre blev det när vi kom ut och jag såg graven. Lugnade dock ner mej efter en stund.  På aftonen bar det iväg på dansuppvisning i Folkets Hus Umeå (Idunteatern) Där var det fullspäckat med folk. Det finns plats för 860 pers och det var inte många tomma stolar. Balettakademien firar 40 årsjubileum i år . Det var så rackarns bra. Inte utan att man blev lite högfärdig då Lenas dansgrupp uppträdde inför så stor publik. En liten tår i ögat kom det oxå. Dessvärre satt vi så långt upp och det var så mörkt så det gick inte att få några bilder. Det var tekniker på plats längst fram och både fotade och filmade , så foton kommer senare. Sen blev det pizza till kvällsmat. Orkad inte ställa oss och laga mat så sent. Gubbas och Lena har däckat så nu är det bara lilla jag kvar. Dags att hoppa ner i sänghalmen. Suss gott och nattikramar till er alla.
bloggstarts Topplista

KOMMENTARER
*tingeling*

God morgon i stugan! Om min mamma haft råd skulle hon satt mig på balettskola :) När jag var liten kunde jag inte gå som vanligt, hihi jag gick på tå å då menar jag på tå presis som balett men utan skor, nu är jag för fet för mina stackars tår så jag kan inte ställa mig upp, men bara för några år sedan kunde jag fortfarande... men det är ett tufft yrke, tuffare än många tror :) Hoppas du får en fin dag och solen lyser även över dig som den gör här :)

2009-05-11 06:20:23
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
Angelica - fyrbarnsmamman

pizza är så gott. Dock så äts det mycket sällan här nu för tiden

2009-05-11 07:23:35
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Micke

godmorgon. hoppas att du kommer få en trevlig dag. Nu blir de en powerwalk i solen.

2009-05-11 07:33:11
URL: http://metrobloggen.se/mikaelandersson
Anki

Det kommer att komma sådana dagar när minnen sköljer över en!

Ja kan förstå att du är stolt över din tjej, man blir ju så mallig eller hur, Jag är en sådan som gråter av glädje för småsaker. Var med på mitt barnbarns Lucia och tårarna bara rann när ja såg henne i Lucia krona och vit dräkt!

Gomorron på dej och kramar

2009-05-11 08:34:35
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Bitte

Förstår,har suttit där jag med och brutit ihop.Men det blev trevligt senare,bra det iaf.

2009-05-11 08:47:29
URL: http://www.metrobloggen.se/leva
Frogprincess

Hoppas att du sov gott.

Ja det tar lång stund innan man kommer över att man förlorat någon man älskar mycket.

2009-05-11 12:35:58
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback