Satan i gatan säger jag bara.

Satan i gatan vad arg jag varit här på förmiddan. Efter mitt senaste inlägg fick jag ett mail från Pusha att jag blivit rapporterad med risk för att bli avstängd. Stäng av mej då för fan. Här sitter det pedofiler och får göra vad som helst . Det går an. Men försöker man bli av nmed dem så ska man bli avstängd. Jag kommer inte att ge mej en tum vad gäller detta. Kan mycket väl tänka mej att det är Herr pedofil själv som gjort anmälan. Han som sitter och skriver så rara kommentarer och kallar en pedofilrunkare och allt han kan komma på.

Tyvärr måste vi meddela dig om att din länk "Coffees on." har blivit rapporterad.
Läs gärna igenom våra riktlinjer för publicering av länkar på Pusha:
Skit detsamma säger jag. Jag kommer att fortsätta kämpa för detta  så skriv på här och nu http://upprop.nu/FJNU
Uppmana gärna era vänner att skriva på oxå.  Glöm inte heller Veikens inamling till cancerfonden. Det är oxå jätteviktigt att hjälpa till där. Ha det bäst. Kramizzar.

KOMMENTARER
Kina

Ja nu fick du mig förbannad oxå. Vad har du gjort för fel?? Finns ju bloggar över hela världen som hela tiden uppmanar folk att skriva på listor, gå med på olika saker för att stoppa något...Det är ju inte så att du pekat ut en person (med namn, personnr, skonr, snoppstorlek...) även om det finns just en person som "syns" iom att han själv kommenterar så har han valt det själv och själv sett till att han blir uthängd. Du uppmanar att det ska bli stopp på ALLA pedofilbloggar inte bara få bort en ynklig liten peddonisse. Stå på dig! Kram!

2009-10-27 14:26:18
URL: http://metrobloggen.se/erhit
Anki

Nej, nu går skam på torra land! Helvete så arg jag blir här nu! De sitter här och skriver de mest preversa och bedrövligheter, en skrev till mej att om han skulle få vård, ville han inte ens, ta emot den!

De här har förbrukat alla sina mänskliga rättigheter och en av dessa idioter skrev att mina barnbarn hånglade när jag hade bild på två stycken små barn som pussar 2 år och 3.5 år gamla! Vilken snedvriden syn! Nej de ska bekämpas och det ska inte tillåtas att ha bloggande pedofiler heller! Den här yttrandefriheten vi har den går till överdrift!

De ska hängas ut , alla ska veta om när en pedofil blir utsläppt, varför ska de bli utsläppta, för att göra om sitt brott! Vi måste och ska kunna skydda våra barn och våra barnbarn! Gud förbarme den som ger sej på mina barnbarn jag lovar att men berått mot jag ska skicka dom till helvetet! Jag är så arg att hela jag skakar, ha mage att ge sej på en människa som du, som inget har gjor, Men det är han själv som har anmält intet annat, för de är så patetiskt sjuka i sitt huvud att de tycker att allt de gör är rätt! JÄVLA IDIOTER,

2009-10-27 15:09:05
URL: http://metrobloggen.se/RINKAN
ROLF

Förlåt mig attis,jag läste det,men glömnde svara.är dålig på det,att svar inlägg.måste skärpa mig.ha en skön kväll.kram

2009-10-27 16:18:40
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Katarina

Det är så skrämmande att "vissa" få skriva precis vad som helst och en annan får inte det. Stå på dig. Kram

2009-10-27 16:18:54
URL: http://ina73.blogspot.com
snoozan

Så orättvist!!!! Blogga på och stänger de av dig så ska de få med mig att göra =)

Stefan Falkelind

Vad var det som stred mot deras riktlinjer? Skrev de det?

2009-10-27 18:40:39
URL: http://falkelind.blogg.se/
Karpstryparn

Herregud vad patetiskt, du har inte gjort något fel. Men det är nog så här: Pusha vill inte få problem själva, de har ingen ryggrad helt enkelt.

Var en av orsakerna till att jag gick ur blogg.se, de som håller i sidan är fega de också. Det är illa när det inte varesig yttrandefrihet eller åsiktsfrihet på bloggsidor, är därför som jag har en blogg på blogspot.com och en på wordpress.com. För på de sidorna finns det VEDRKLIGEN på yttrandefrihet och åsiktsfrihet, alltså demokrati.

PÅ tal om sådant förresten, kolla mitt senaste inlägg, det heter "Sverigedemokraterna åker på en motorväg rakt in i riksdagen, är nu landets fjärde största parti. Skrev det alldeles nyss, är lite "jävlig" i det också, hehe.'



Svar: Hallojsan! Men va fasen, om alla skulle anmäla allt som de inte gillar så skulle ingen få existera ens. Ta en person som inte gillar barn t ex. "Den där kvinnan födde ett barn igår, jag gillar inte barn så jag anmäler henne för det!".Herr Peddo? Ja, hehe, kanske det. Skrattretande? Japp, jag håller med. Tackar, ha en skön kväll. Kram

2009-10-27 18:41:08
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn
nilla

Men va fasen i självaste helskotta. Nu blir jag åxå förbannad. Det kan bara vara den där jävla pedofilfan som har anmält dig, ingen annan. Dom ska bort härifrån!!! Jag har skrivit på jag åxå. Kämpa på du och det gör du med all heder, vännen.

Kramar

2009-10-27 19:17:09
URL: http://missladyluck.blogg.se/
ansepanse

varför gör de så

2009-10-27 19:33:38
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Veiken

Det är ju bussigt att dom berättar att du är anmäld i alla fall! MEN när pekpinnen kommer fram är det för djävligt! Vem är det som är rädd och vill bråka? Stå på dig vännen. Tack för länkningen! Bamsekram

therese

de e ju skandal att pedofiler ska få gå lös och få göra altmöjligt och att du nästan bli av stäng för du skrivit de du skrev va ju inge faligt du skrev om pedofiler så hoppas att man får fast pedofilerna är ju bätre att dom åker dit för de dom gör är ju olagligt och sjukt dumt ..

2009-10-27 21:51:11
URL: http://sweettessan.blogg.se/
Surmorsan

Så klart det är han (äckelpeddon) som anmält dej. Ingen normal männsika skulle ju göra det. Tror inte det är nån risk du blir avstängd dock, hoppas jag!



Kram!

2009-10-27 22:20:32
URL: http://surmorsan.bloggagratis.se
eva

Helt otroligt att bli anmäld för att du KÄMPAR mot pedofiler!!!Blir riktigt förbannad och det är ju med all säkerhet bara en pedofil som kan komma på något så idiotiskt!!!

Kanonbra att du startat en namninsamling och det är självklart att jag skriver på!!

kramiz

2009-10-28 08:21:36
URL: http://keltisk.blogg.se/
cilla

självklart skriver jag på, har haft många tråkiga duster med dessa "människor" när jag hade inlägg innan men det har lugnat sig. om en stund så sätter jag in det på min blogg, tar lite tid bara idag. kramisar

2009-10-28 17:03:03
URL: http://wiccankraft.blogg.se/
charlotte

det är så jävla typiskt svenskt rättsamhälle... förövarnas "rättigher" försvaras

2009-10-28 20:12:40
URL: http://metrobloggen.se/spanat
Ellis

Stå på dig, såklart man ska få säga vad man tycker utan att bli anmäld för att man gör en god sak!

Har skrivit på din lista!

Kramar

2009-10-28 22:22:23
URL: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
annsan_s

Hur i satan kan dom göra detta mot dig! Är förjävligt på ren svenska. Jag blir så *Förbannad

när jag läser detta, stå på dig attis, jag kommer då skriva på listan flera gånger om. Vilket samhälle man lever i. FY FAN



Kram gumsi..Du är bäst.. ;)

2009-10-28 23:05:01
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Kulisen

Nu blir jag lika arg som du!V ad f*n har du gjort för fel??? Har skrivit på listan nu. Hittade hit via Veiken.

2009-10-28 23:31:14
URL: http://metrobloggen.se
Kenth Nilsson,Saltmannen i Metrobloggen

Kampen för barns rätt.Och att skyddas mot pedofiler,Är vår skyldighet.Att vara med i den kampen,ett måste!Mvh Kenth Nilsson Sthlm

2009-10-30 09:03:01


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback