Organdonationer



Gomorron runt om i stugorna. Detta inlägg tillägnar jag min goa bloggvän Anki . Hon har startat en namninsamling för organdonationer. En viktig sak som allt för många struntar i. 

Namnunderskriften ska vara till för att en lagändring ska komma till stånd! Inte som det är idag att vi ska anmäla att vi vill donera, utan tvärtom, att vi ska anmäla om VI INTE vill donera!

 Hon har själv fått upplevt det på nära håll då hennes älskade Jaja har en svår leversjukdom och behöver en ny lever. Allt för många avlider pga att det inte finns organ att få. Gå in på hennes blogg och läs mer om deras kamp. Har du skrivit på ditt donationskort? Om inte så gör det. I min sido meny finns ett GRÖNT  BAND där denna diektlänk finns http://www.namnlista.se/ja-till-donationer/ Där kan ni läsa mera om detta och naturligtvis skriva på Namninsamlingen. Kanppen i min sidomeny ser ut så här.



Ha det gott. Kramar till er alla

KOMMENTARER
Nett

Har skrivit upp mig som donator, det är många år sedan jag gjorde det. Passade på att göra det då jag själv fick reda på att jag kan kanske behöva ny njure i framtiden. Kram

2010-03-13 09:05:43
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Sita

God förmiddag. Det är många år sen jag tog ställning om det. Har en lapp i min plånbok. Kramar

2010-03-13 09:35:39
URL: http://www.metrobloggen.se/Sita
Mi

Vad bra att du gjort ett inlägg om detta. Hade i tankarna att göra ett själv. Jag är donator tack vare Anki och jag har skrivit på namnlistan hos dig nu. Ha en fin lördag. Kramar!!

Bibbi

Hej vännen. Vad fint att du lagt upp den. Det vill jag också men fattar inte hur jag ska göra. Vill ju ha med bilden också. Kan du hjälpa mig?



Jo, nu gäller det att tassa försiktigt ute. Bara is så långt ögat når. Och dubbarna. Var är dom?



Ha en fin helg och bamsekramar till dig fina människa

2010-03-13 20:55:23
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback