Påskkaka
Lättlagad och trevlig Påskkaka 1 dl socker 4 ägg 2 dl torkad frukt 1 tsk salt 1 dl farinsocker 4 msk citronsaft nötter 2 liter whisky Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng av elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt. Schätt på elvischpen igen... Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka sen om whiskyn forfarande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga. Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg till en ma...sched... och schå socker, eller nåt, va fan. Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönschtret, icg....schå kolla schen whiskyn. Gå å lägg dej....
KOMMENTARER
Anonym
:-O:-s:-|:rolleyes::love::blush:
roffe
Godmorgon.Nu börja nya bloggen ge resultat,över 10000 besökare på 3veckor.
Fast jag vet att inte pengar är allt.som arbetslös är varenda krona guld värld.så fort jag får jobb,kommer jag blogga mindre.Just nu Roligt nöje.Ha en skön solig annandag.Kram
Sita
En riktig fyllekaka. Ja hoppas solen inte försvinner bakom molnen nu. Men ska bli sämre här. Kram
Alma
Fin sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)
Trackback