Käcka damen.


Hej svejs. Vill börja med att tacka alla för er omtanke om mitt finger. Har lite svårt för att skriva men några rader ska jag väl få till. I går morse ringde jag Sjukvårdsrådgivningen. Fick 1000 frågor som jag besvarade. Eftersom mitt finger inte hängde eller var vridet (det står rakt ut) så var det mest troligt brutet. Kan oxå vara en spricka. Den käcka kvinnan berättade att sånt gör de inget åt. Det bästa är att tejpa det med nästa finger så man får ett stöd. Ta smärtstillande. Om man inte har något sådant då frågade jag. Då får du vända dej till din vårdcentral. VC öppnar inte förrän på tisdag sa jag,  Då får du vänta tills på tisdag svarade hon käckt. Tänk vad glad man blir :-( 

Jag lyckades sova några timmar på dagen. Det var skönt. Var ju ganska trött efter nattvakandet.  Här var det konstigt väder igår. Sol och varmt men hemskt blåsigt. En massa tromber har dragit över länet och fortfarande är många strömlösa. Här vid kusten blåste det men vi fick ha kvar strömmen.

Idag är det strålande sol och blåser bara lite. Ska försöka ta mej ut på en prommis. Bäst att passa på . Man vet ju aldrig hur länge solen lyser däruppe. Har förbaskat ont i mit finger. Gäller att komma ihåg att inte försöka böja det. Inte det lättaste men jag gör mitt bästa.

Ha en skön söndag och var rädda om er. Njut av solen om ni har någon.

Här kommer ett litet tips. Jag är medlem här hos Gratisbio. Här kan du lätt få poäng och Gratis Biobiljetter. Bli medlem du oxå. Det kostar inget.





Bli medlem på GratisBio.se och få poäng för allt du gör på nätet!




KOMMENTARER
Sita

Hoppas du får ordning på fingret. Kram

2011-06-05 16:25:46
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Stevie

Vart säkert samma kvinna som svarade när jag behövde ambulance då jag inte fick luft förra året! :mad:

Kan Du gå ner för trapporna kan Du ta en TAXI, sa hon!:bigeyes:

Sex dagar senare stannade mitt hjärta på sjukhuset i Lund!

2011-06-05 21:13:14
URL: http://esthonianangel.blogspot.com/
Barnens Hjältar

Hoppas det blir bättre snart då! Ha en fin kväll!

2011-06-05 21:50:33
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Ellis

Otroligt att de inte sa att du skulle komma in och få den spjälkad i alla fall, måste ju vara svårt att få den i ett bra läge själv!

Vi kanske kan ses på fredag då mellan 14-16, vore kul! =) Har nästan fått klart kortet!

Dansen var superkul! =)

Kram Elenor



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback