Det var underbara nyheter

Vilken lättnad det var i morse när jag hörde på nyheterna att man hittat den lilla flickan som varit försvunnen i Göteborg. Hoppas nu bara att hon inte blivit utsatt för några hemskheter. Mindre roligt var ju att läsa om modern som var ute och övningskörde med sin dotter och var full. http://www.vk.se/738969/rattfull-mor-ovningskorde-med-dotter  Hur är människan funtad när hon gör något sådant. Hon hade dessutom stannat på vägen och druckit Whiskey. Herregud säger jag bara.
 
Förkylningen känns mycket bättre idag. Hurra säger jag för det :) Toppenväder är det oxå. Minus 1,9, sol coh helt vindstilla. Kan ju inte bli bättre. Dags för mej att börja funder avad jag ska ge tre av mina döttrar som snart fyller år i födelsadagspresent. Jenny fyller 31 den 30/11, Annelii 37 den 2/12 och Anna 24 den 9/12. Det blir tätt mellan kalsaen sen så är det strax jul :) Tänk hur man ställer det :) Jag sitter fortfarande i morgon rocken och bara latar mej. Ska nog ta och klä på mej och försöka få upp farten. Kan ju berätta att det varit lugnt härnere sin jag fick mitt lilla utbrott. Så skönt så. På tal om det måste jag komma ihåg att ringa hyresvärden. Har ett element här som inte fungerar. Ha nu en superskön fredag alla och var rädda om er. Kramelikram.
 
Så var det då och så är det nu


KOMMENTARER
Tommy

SV: Godmorgon!

Tack för kommentatern.
Jag vet själv hur är det är att få höra massa ord för att man är smal, när jag var 16 tog min mor med mig till läkaren för att samtala om anorexia och bullemi, men jag åt och åt, men inget hände.. jag stod stilla i vikten.. Tog åt mig som fan av alla glåpord.

Kram

2012-11-09 10:11:44
URL: http://tommytott.blogg.se
Tommy

Sv: Tack så mycket!

känner mig inte dålig, utan bara sjukt ont i halsen!
Kram

2012-11-09 10:28:00
URL: http://tommytott.blogg.se
Kenneth

Hej o tack för titten i min blog

kommer tillbak ahit o kollar :)

se till o ha en bra helg

2012-11-09 10:33:41
URL: http://rothvoss.blogspot.se/
Gilla

Javisst blev man glad åt nyheten att den lilla flickan har kommit tillrätta. Hoppas bara att hon mår bra efter detta och att inget har hänt henne.

Hur kan man vara så korkad att ha körlektioner när man inte är nykter? Det är väl då man ska gå före med gott exempel?

Det var inte bra planerat med födslarna så tätt inpå julen, eller hur? ;-D

Sv: Nog är det en bra idé att se i sådana sidor om sin egen stad/ort! Jag är ju inte helsingborgare från början men har bott här i 60 år nästa år, så visst har jag intresse av stan förr och nu.

Jag har ju haft en klädbutik förr och där strök jag allting innan det kom upp på galgarna. Så jag har en farlig fart på järnet. Jag kan alltså ge järnet när jag stryker. Det är inte nåt jobb för mig.

Bra att vi är på gott humör båda två!

Kram/Gilla

2012-11-09 10:55:46
URL: http://trebgilla.blogspot.com
Sita

Hoppas den tjejen inte varit utsatt för onödigt våld. Kram

2012-11-09 17:41:06
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Camilla

Ja, man fick som en klump i magen när man först hörde om den lilla flickan som var borta. Tur hon återfanns!

2012-11-12 08:26:19
URL: http://millansmemoarer.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback