Vinterland

 
Gomorron. Så som denna vackra varelse känner jag mej idag. Natten till lördag sov jag inte en blund så gåårdagen var inte rolig. Tog mej en sparktur i det vackra vädret. Var och hälsade på bästa föräldrarna. Fikade och surrade. Gjorde allt för att hålla mej vaken. Fixade lite mat när jag kom hem. Gott som tusan blev det. Stekt lax, ugnsrostade grönsaker, kokt potatis och hollandiesås.
 
Höll på att somna medans jag åt. Lyckades då hålla mej vaken som tur var. Skulle vart skoj om jag vaknat med ansiktet i maten :) Tittade lite på tv så kvart i nio kastade jag mej i sängen. Sov tills klockan tre. Var klarvaken och kunde inte somna om. Tror sängjäkeln jävlas med mej:mad: Dagen blir så förbaskat lång när man stiger upp den tiden. Ingen melodifastival blev det ju heller. Nog om detta då.
 
För två veckor sedan var jag och Ida till Umeå för att shoppa lite. Vi passa då på att kolla in den fina Snöborgen de byggt där. Så jättefint med eldstad, sittplatser med renskinn, en liten backe att åka i. Stjärtlappar fanns att låna där. Har gjort ett bildspel därigfrån. Titta gärna. Klicka på helskärm så blir det bättre.
 
 
Tror jag ska brygga mej en kanna kaffe till och titta på tv en stund nu. Ha en skön söndag. Kramelikram :love:

KOMMENTARER
Sita

God morgon. Ja tänk hur det skulle sett ut om du hade vaknat med trynet på tallriken. Haha Kram

2013-02-03 08:11:43
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Aurora

Akta dig så du inte har ändrat dygnsrytm. Kram

2013-02-03 10:42:27
URL: http://aurorasliv.blogspot.com/
Stefan Falkelind

Om jag hade varit i din sits och inte kunnat sova på hela natten så skulle jag inte palla med att vara vaken hela dagen efteråt. Det gjorde du bra. Hoppas det bara är sängens fel.

2013-02-03 12:03:59
URL: http://stefanfalkelind.com
Bibbi

Du är en riktig tuffing :rolleyes: Vet inte hur många gånger jag sagt det men menar det varje gång :-d
Fattar inte hur du orkar!!!!!
Kan tyvärr inte se filmen här på paddan :mad:Varma Styrkekramar till dig finaste :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::blush::love:

2013-02-03 12:40:10
URL: http://www.bibsan.se
Bibbi

Det där blev ju fint.... Kunde inte radera alla vad det nu är :-P
Kramen <3

2013-02-03 12:41:03
URL: http://www.bibsan.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)





Trackback