Solen gillar vi :)

Kan inte klaga på vädret nu. Gick ut tidigt imorse med lurvisarna. Helt underbart skönt. 5,5- strålande sol och ingen blåst. Nästan så jag önskade att jag tagit en kafetermos med mej. Vår älskade lilla Ida har legat på lassa sen i onsdags. Hon blev förkyld förra helgen plus en elak magsjuka. Hon hade så ont i magen så hon blev inlagd. Smärtorna fortsatte trots dropp och olkia medikamenter. Nu har hon blivit bättre och kunnat äta lite så idag får hon komma hem lillgumsan. Håller både tummar och tår nu att inte smärtorna kommer tillbaks.
 
Idag kör Anna sin andra sträcka i Vindelälvsdraget. Det gick bra igår så nu håller vi tummar och tassar att det går bra idag oxå. Det är så rackarns skoj när vovsarna attackerar mej på mornarna med sin pussar. Det är bara att ta betäckning om man inte vill drunka i deras glada slickande och pussande. I morrn kommer matte hem och då vet jag två stycken som kommer att bli superglada. Dags att ta fram snabeldraken nu sen ut i det vackra vädret igen. Skickar en massa solstrålar till er som inte har någon sol idag. Jag kan ju för guds skull inte ha allt det vackra för mej själv. Bamsekram till er alla..
 
Äkta Kärlek

 

KOMMENTARER
Anonym

:-P:-d:love:

2013-03-16 13:43:00
Aurora

Jag har egen sol här men tackar ändå för vänligheten. Det är gott att sova ute i solstolen kan jag upplysa om. Kram

2013-03-16 16:16:50
URL: http://aurorasliv.blogspot.com/
Bibbi

Så ljuvligt det låter :-)
Skönt att lilla Ida fått komma hem och hoppas det håller sig!!!
Ha det bäst fina Attis :love:

2013-03-16 17:57:25
URL: http://www.bibsan.se/blogg
Micke

Jo..sol här med idag..riktigt skönt att gå ut lite för att njuta av solen..fast fy sjuttan va kallt det var efter en stund...men uthärdligt.

Ha en skön kväll :)

2013-03-16 19:52:03
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Sita

Hejsan. Nu har vi landat hemma, gubben jag o Ingela har varit till Sthlm idag. Kram

2013-03-16 19:52:31
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Inger Rozén

:-)Hej!
Så länge sedan det var som jag besökte dig här.Och den där begravningsbilden var lite läskig.Ibland har jag konstiga drömmarAtt min man lever o.s.v.Önsketänkande.Men då är han inte sjukKt
ram från Inger

2013-05-08 22:47:22
URL: http://Chintohs.blogspot.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback