Du Gamla du Fria

Sverige Sverige Fosterland. Jag är glad för att jag är svensk.Idag känner jag mej extra stolt då det är Sveriges egen dag. Dock tråkigt att det ösregnar ute, så det blir att fira lugnt och stilla inomhus.
 
Håller  på att sy ihop min kofta som jag stickat. Syr madrassöm. Helt fantastiskt sätt att sy ihop stickade plagg med. Inga tjocka klumpiga sömmar :thumbup: 
 
Igår kväll dödade jag årets första mygga som surrade förbi mitt ansikte. En mindre då att oroa sej för ;-P
Tror jag ska slänga på lite kaffe nu och fortsätta med min sömnad så koftan blir klar någon gång. Ha en trevlig Nationaldag och var rädda om er och varandra. BlåGula kramar i massor till er alla :love: :love:
 

KOMMENTARER
Fenixmona

Dagen igår är fortsatt Svenska flaggans dag för mig, dagen som vår flagga äras och bäres högt. Dagen som festdag kom egentligen från Stockholm och Skansen...Kramiz <3

2015-06-07 11:18:04
URL: http://fenixmonasliv.blogspot.com
Inger Rozén

Hej!
Tack för hälsning hos mig.Det blåser rejält ska jag säga,.Kram,Inger

2015-06-07 14:28:21
URL: http://chintohs.blogspot.se/
Gilla

Ja, Nationaldagen har redan gått förbi. Jag var inte ute alls, men tittade på Tvn, hur det gick till på Skansen. Det var verkligen ett bra program.

Jag brukar säga Sverige, Sverige, Mosterland på skoj! :-)

Sv: Nog kan man tro att jag var i hatten i alla fall. Det var inte lätt att ta en selfie med kameran, när man inte ser hur det kommer att se ut. Jag tycker att jag enbart ser "lökig" ut i den på bilden. Lökig är skånska och betyder fånig eller larvig, kan man översätta det med.

Kram/Gilla

2015-06-07 15:23:09
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Yvonne

Inga mygg här ännu !
......................Det är det bästa stället på flera mils avstånd! Kram!

2015-06-07 16:38:09
URL: http://skningen.wordpress.com/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback