Sommarlov då

Så är det fredag igen då. Den här veckan har gått så fort. I onsdags var jag iväg på idas skolavskutning. Oj vad tiden går. I höst börjar hon sjuan. Tyckte det var alldeles nyss som hon var liten. Efter skolavslutningen var vi iväg på kondis och fikade lite gosaker.
Amanda och Elias hade sin skolavslutning i tisdags. Ha de ingen möjlighet att vara med där då de bor en massa mil härifrån. det är samma sak med de sötisarna. Blir stora så fort.
Lite annat skoj har det oxå blivit. Jag  och dotra Jenny fick prova Idas nya mask. Det är  Kaneki Ken från anime serien Tokyo ghoul . Vackra blev vi ju eller hur.
Det behövs lite galenskap så man slipper tänka på allt hemskt som händer. Det är så fruktansvärt med den 17 åriga flickan som är försvunnen. Så den sadistiske pedofilen som lyckats rymma. Dessutom att de från Rättspsyk väntar nästan tre veckor innan de informerar polisen. Det är ju helt vansinnigt. Hur tänkte de där ? Det går bara inte att ta in.  Nu får ni alla ha en skön fredag. Kramizar rill er alla :love: :love:
 
 
 

KOMMENTARER
Gilla

Mina barn är ju vuxna nu och deras barn bor de flesta i Stockholm med sina barn, så jag lär väl inte komma på någon skolavslutning. (Senast idag, fick jag reda på att jag ska få mitt 7-de barnbarns barn snart. Det du!

Sv. Berner Sennenhundar är mycket trevliga och vänskapliga. Där visar ju Baloo att han är av rätt skrot och korn.DVS. Han är den allra goaste vovve man kan tänka sig.

Jag tänker inte krusa honom flera gånger med glassen, utan äta den själv.

Kram/Gilla

2015-06-12 18:25:46
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Veiken

Barn och barnbarn blir äldre och det går med rasande fart. Tänk så konstigt, vi blir ju inte äldre! :) Kramar

2015-06-13 18:52:23
URL: http://www.veiken.se/
Gilla

Sv: Skönt att läsa att du också var bjuden på bröllopet. Jag är rojalist ut i fingerspetsarna och min Gubbe gillar också Kungahuset. Så det var inte något svårt alls, utan vi kikade båda två på hela bröllopet.

Som du skrev, folk säger så mycket skit, att hälften kunde vara nog. Hur skulle det se ut med ett presidentval då och då? Vilka kostnader skulle det inte blir?

Nej, nu ar det dags för kudden för mig, så jag önskar dig en God Natt.

Kram/Gilla

2015-06-14 01:01:22
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Fenixmona

Ja du de växer upp och fort går det! Mitt äldsta barnbarn fyller 30 i juli. Kramiz

2015-06-14 07:05:18
URL: http://fenixmonasliv.blogspot.com
Gunnel

Det är nåt visst med skolavslutningar, både när det gäller ens egna barn och som nu för mig barnbarn. Hur trist än vädret är känner man lite sommarstämning den dan. Ha det bra.

2015-06-14 10:14:21
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Kenneth

ja nu har barnen sommarlov o kan få njuta v lite ledigt. fina bilder på er :)

2015-06-16 06:55:05
URL: http://rothvoss.se/enblogheltenkelt/
Inger Rozén

Hej!
Det är ialla fall guda gott med färsk strömming.Jag köper mina på city Gross och då är de rensade.Så trevligt med en stor familj.Jag får besök på söndag.Midsommarafton är deras hem överbokat på landet Adelsö.
Kram.Inger

2015-06-17 14:13:41
URL: http://chintohs.blogspot.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback