En dag med massor av utevistelse.

 
Idag har det blivit massor med ute tid. Började morgonen med en lång skön promenad, Vi var ute drygt en timme. Nu har vi nyss kommit hem
 efter tre timmars utevistelse. Finaste Amanda har varit här i Holmsund och spelat fotboll med sitt lag från Vindeln. Jag, Finaste Ida ,Penny och Skoja var där och hejade på dem. Hundarna hade väldigt jobbigt då de inte fick vara med och leka med bollarna;-P Amandas lag förlorade efter förlängning Det blev 4-3 till Obbola. Bägge lagen spelade bra och det var så spännande så  ;-P
OVanför våra huvuden flög en örn omkring. Lite för högt upp för att få med på bild tråkigt nog.
 Sötnosarna mina :love:
Här är ett par sötnosar till :love: Efter matchen gick vi till Storsjön och spanade lite. En ankdamm där inga fåglar anlänt ännu, men de kommer nog snart.
 
   Nu ligger vovsen och vilar och jag väntar på att kaffet ska bli klart. Ha en skön fortsättning på dagen. Kramizar till er alla :love: :love:
 

KOMMENTARER
Aurora

Här har vädret inte varit direkt inbjudande för utevistelse. Grått och regn till och från. Saknar tiden med barnen då man kunde följa med på deras matcher. Nu för tiden följer vi varandras och vår vänners bowlingmatcher.

2015-05-10 16:59:20
URL: http://aurorasliv.blogspot.se/
Kenneth

tråkigt med förlusten, men hundarna fick sig en utevistelse iallafall

2015-05-11 07:04:17
URL: http://www.rothvoss.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback