Något konstigt på himlen .

Igår morse skrev jag så här på FB  " I morse såg jag och lurvisarana nåt konstigt. En molnfri himmel med en stor gul sak på. Jag tror den kallas soooooooool . Hurra :-) " Idag vaknade jag och livet har gått tillbaks till det normala. Mulet och regn. Har bakat tårtbottnar idag på beställning av världens bästa Eva  :-) I morrn ska jag garnera den. Bra sysselsättning i det härliga vädret. 
 
Då Anna hämtade lurvisarna igår fick jag en försenad födelsedagspresent. Ett presentkort på en av blomsteraffärerna här. Passar super då det är planteringsdax för uteväxterna. Tusen tack Anna och Jonte :love:
Nu i skrivandes stund så tittar lilla solen fram . Får nog passa på att cykla iväg och uträtta några ärenden då. Ha en underbar fredag. Kramizar till er alla :love: :love:
 

KOMMENTARER
Gilla

Jag såg din kommentar i går på FB. Men säg hur glad man får vara. Idag har det varit riktigt aprilväder här. Sol ena stunden och duggregn nästa.

Sv. Visst var vovven BIG! Jag var ju bara tvungen att fota den. Ama de Casa skrev att hon trodde att det var en mastiff.

Kram/Gilla

2015-05-29 16:01:17
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Bibbi

Visst är det aprilväder allt. Elva plus på termometern och iskalla vindar.
Kram från oss

2015-05-29 20:50:43
URL: http://bibsan.cybersite.com
Veiken

Om det är någon tröst så har vi mulet, regn och 10 plusgrader ute! Jag ska grotta ner mig i soffan om en stund med en bok! ;) Kram

2015-05-30 13:41:14
URL: http://www.veiken.se/
Gilla

Idag har vi haft ap-väder. För ett litet tag sen regnade det, så att dropparna slog mot sovrumsfönstret. Jag sitter vid min dator i sovrummet.

Men för att vara sanningsenlig, så sken solen i förmiddags, men det blåste småspik. Blåsten blir vi aldrig av med här nere.

Sv. Du var verkligen snabb att kommentera min blogg. Det gläder mig verkligen att du tyckte om mina bilder från Sofiero.

Man kan inte låta bli, utan trycker på knappen ofta, när man är där och resultatet blir ju en mängd bilder.

Kram/Gilla

2015-05-30 23:51:54
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Fenixmona

Du bor i rätt landsände så jag tror att du får njuta av en fin sommar detta år. Kramiz

2015-05-31 08:18:25
URL: http://fenixmonasliv.blogspot.com
Inger Rozén

Gokväller!
Efter att druckit te och ätit en bit av min rabarberpaj med glass är jag nöjd med min dag.Ska beställa sommarbyxor och undrar om det blir någon sommar.Klänningar har jag.Kram,Inger

2015-05-31 22:37:54
Kenneth

visst är de härlig den där gula bollen på himmelvalvet

2015-06-01 07:09:12
URL: http://www.rothvoss.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback