Var är värmen ?

Idag har vi ruggväder här. Det har regnat sedan i går kväll tills nu på morgonen. Uppehåll nu men blåser kallt som bara den. 8 grader varmt men det känns inte. Bara på med vinerjackan när man går ut. I går på en av våra promenader hittade vi en tuva med vitsippor. De är ju så fina.
 
Alldeles ensam stod den lilla tuvan. Tittade på hockeyn som från början var lite oroande för Sveriges del, men de vann ju till slut. Heja Sverige. Lite kvällsmys med vovarna blir det varje kväll när vi går isäng.
Nu är det bara en kväll kvar att mysa på. I morrn kväll kommer Anna och Jonte hem. Fy tusan vad tomt och tyst det kommer att bli. Jag bara älskar dessa underbara små lurvtussar. 
Hittade igen detta filmklipp från första mötet med Penny och lilla Skoja. Anna hade varit i Stockholm och hämtat lilla valpen som fyller 4 år i september. Tänk vad tiden går fort.
Dags att dra runt lite med dammsugaren nu. Är inte bara lite sandigt här efter blöta promenader. Ha en bra dag och kramar till er alla.:love: :love:

KOMMENTARER
Kenneth

Här har det varit mulet o lite dropp idag meninget allvarligt ok med värmen

2015-05-12 18:22:40
URL: http://www.rothvoss.se
Anonym

:-)

2015-05-12 19:32:54
Gilla

Nu kunde jag se videon.

Det liknar Baloo, när han träffar små vovvar. Ibland lägger han sig platt på marken, precis som han vill ha sagt: Jag är liten och jag är inte farlig.

Kram/Gilla

2015-05-12 19:39:38
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Veiken

Ni är inte ensamma att bli vattnade uppifrån. Här har regnet öst ner hela dagen. Hoppas att det kommer lite värme snart! :) Kram

2015-05-12 19:48:10
URL: http://www.veiken.se/
Gilla

Hos oss har det blåst och regnat hela natten. Och det är ingen skillnad nu heller. Brrrr!

Så fin den lilla filmen är. De ser så gulliga ut.

Sv: Det var faktiskt rtt mång år sen jag "fick" "lånade" fotoalbumen. Men de har blivit liggande och där har jag glömt dem.

Det är det samma med breven. Men dem skrev jag av i Word, så jag har alla sparade på datorn. Dem läser jag lite då och då, när andan faller på.

Du har kanske vaknat nu, så jag säger God Morgon.

Kram/Gilla

2015-05-13 09:38:10
URL: http://trebgilla.blogspot.se
Gilla

Skulle vara: Rätt Många år sen.

Jag ser texten lite dåligt, så det blev fel. Texten är lite blek och liten.

Kram/Gilla

2015-05-13 09:39:38
URL: http://trebgilla.blogspot.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback