Maffiga rårakor med feta ost
Detta kommer från min bloggvän Sita. Tack vännen för det
Maffiga rårakor med feta ost
1/2 kg potatis,
i gul lök lr pujolök,
salt,
2 ägg,
1/2 dl smulad fetaost,
1/2 dl mjöl,
2 msk hackad mynta lr annan ört,
svartpeppar,
olja att steka i.
Skala potatisen o löken o riv den grovt, salta o låt rinna av i durkslag. Knäck äggen o en skål o vispa lätt. Blanda i potatisen o löken i äggen. Sen fetaosten, mjöl o myntan. Krydda m salt o peppar. Stek i oljan. Mums.
Maffiga rårakor med feta ost
1/2 kg potatis,
i gul lök lr pujolök,
salt,
2 ägg,
1/2 dl smulad fetaost,
1/2 dl mjöl,
2 msk hackad mynta lr annan ört,
svartpeppar,
olja att steka i.
Skala potatisen o löken o riv den grovt, salta o låt rinna av i durkslag. Knäck äggen o en skål o vispa lätt. Blanda i potatisen o löken i äggen. Sen fetaosten, mjöl o myntan. Krydda m salt o peppar. Stek i oljan. Mums.
Kommentarer
Postat av: Sita
Ska ha det idag till mat. Stekt bacon till. Kram
Postat av: Sara
Rårakor har jag inte ätit på länge och har tänkt göra det i dagarna. Kanske man testar detta recept. Har faktiskt en bit fetaost jag skulle behöva bli av med :)
Postat av: Gilla
Det ser verkligen intressant ut med den maten också.
Svar: Tack för att du gav mej såna fina komplimanger om mina bilder. Jag får ju se över din receptblogg lite mer och se om jag hittar nåt mer matnyttigt. Kram/Gilla
Postat av: cecce
Mums! Mums!
Måste testa kyckling tortillas receptet med bönsalladen. Lät förträffligt gott det med!
Kram
Trackback