Ljummen Bulgursallad
Ljummen burgursallad. Oxå väldigt passande till grillat.
3 dl Bulgur
1 Hönsbuljongtärning(Till kokningen av bulguren)
250 gram fryst Grönkål
1 stor rödlök
150g Fetaost
10 körsbärstomater
1 Granatäpple.
Koka bulguren enligt anvisningen på paketet. Tina Grönkålen och låt den rinna av. Hacka Rödlöken, tärna fetaosten och dela körsbärstomaterna. Dela Granatäpplet och ta ur kärnorna som blandas i salladen. Lättaste sättet är att ta en träslev och slå på äpplet. Då brukar kärnorna trilla ur. Blanda alltsammans och njut.
3 dl Bulgur
1 Hönsbuljongtärning(Till kokningen av bulguren)
250 gram fryst Grönkål
1 stor rödlök
150g Fetaost
10 körsbärstomater
1 Granatäpple.
Koka bulguren enligt anvisningen på paketet. Tina Grönkålen och låt den rinna av. Hacka Rödlöken, tärna fetaosten och dela körsbärstomaterna. Dela Granatäpplet och ta ur kärnorna som blandas i salladen. Lättaste sättet är att ta en träslev och slå på äpplet. Då brukar kärnorna trilla ur. Blanda alltsammans och njut.
Kommentarer
Trackback