Ljummen Bulgursallad

Ljummen burgursallad. Oxå väldigt passande till grillat.

3 dl Bulgur
1 Hönsbuljongtärning(Till kokningen av bulguren)
250 gram fryst Grönkål
1 stor rödlök
150g Fetaost
10 körsbärstomater
1 Granatäpple.

Koka bulguren enligt anvisningen på paketet. Tina Grönkålen och låt den rinna av. Hacka Rödlöken, tärna fetaosten och dela körsbärstomaterna. Dela Granatäpplet och ta ur kärnorna som blandas i salladen. Lättaste sättet är att ta en träslev och slå på äpplet. Då brukar kärnorna trilla ur. Blanda alltsammans och njut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0