Geisha Kladdkaka

I dag tänkte jag få bjuda på nåt riktigt supergott.
Geisha Kladdkaka



Ingredienser

2 dl socker
2 ägg
150 g Geisha chokladkakor. Fazer
80 g smör
1 3/4 dl mjöl

Topping

150 g Geisha chokladkakor

Gör så här

Smält smöret. Ta bort kastrullen från värmen när allt är smält
Tillsätt choklade i smöret och rör tills allt är smält.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt chokladsmöret i äggsmeten tillsammans med mjölet.
Grädda kakan i 175 grader i 20 minuter längst ner i ugnen.
Kakan ska kännas kladdig.
Låt kakan svalna.

Smält 150 g Geisha chokladkakor i micron eller över vattenbad.
Bred på chokladen på kakna och låt den stelna.

Ät och njut. Tänk inte på figuren.


Kommentarer
Postat av: charlotte

jag kom in! jippie! det här är ett recept jag inte kan motstå

kram

2010-03-24 @ 00:18:12
URL: http://kloppan.wordpress.com
Postat av: Two olsson sisters

Gud vad gott det ser ut! Aldrig testat kladdkaka med geisha... kanske borde;)//Emma.

2010-03-29 @ 08:35:24
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0