Geisha Kladdkaka
I dag tänkte jag få bjuda på nåt riktigt supergott.
Geisha Kladdkaka
Ingredienser
2 dl socker
2 ägg
150 g Geisha chokladkakor. Fazer
80 g smör
1 3/4 dl mjöl
Topping
150 g Geisha chokladkakor
Gör så här
Smält smöret. Ta bort kastrullen från värmen när allt är smält
Tillsätt choklade i smöret och rör tills allt är smält.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt chokladsmöret i äggsmeten tillsammans med mjölet.
Grädda kakan i 175 grader i 20 minuter längst ner i ugnen.
Kakan ska kännas kladdig.
Låt kakan svalna.
Smält 150 g Geisha chokladkakor i micron eller över vattenbad.
Bred på chokladen på kakna och låt den stelna.
Ät och njut. Tänk inte på figuren.
jag kom in! jippie! det här är ett recept jag inte kan motstå
kram
Gud vad gott det ser ut! Aldrig testat kladdkaka med geisha... kanske borde;)//Emma.